Konny Odesláno Červenec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 Tak to je dobrá představa , no jsem zvědavej jak to časem dopadne, aby to nebylo nakonec tak, že budu jezdit na srazy 40 let starou octou a 80 let starou 105 škodovkou co ještě mám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 Strasna predstava :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 Já veterány rád , samozřejmě na denní ježdění bych měl novější auto, než 40 let starou octu ;) , ale to je hudba budoucnosti, bůhví co za tolik let bude :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 Marto, tak preji dalsich xxxxxx stastnych km jak doposud ja mam presne o 100 000kn min jak ty :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 Kony: co bych dal za tvoje KM ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 MiR: díky, snad bude ještě dlouho sloužit ;) Jinak ty bych chtěl Máro moje kilometry a já bych zase bral ty co má MiR, tj. 120tis km :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 Ahoj Marto,kdy budou fotecky z dnesniho lesteni? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 Ahoj Mišo, žádné jsem nedělal, ale zítra bych mohl něco nafotit, ale není to úplně ono. Použil jsem totiž jen jeden vosk, místo dvou, tak to není 100% ale aji tak jsem spokojenej, jen už mám octu zase zaprášenou, protože jakmile jsem ji vyleštil, tak foukl vítr a okamžitě mi ji zaprášil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 MiR: tak jak jsem slíbil, tak jsem udělal nějaký fotky umyté octy (letos jsem ji myl poprvé a leštil jen jedním voskem místo dvouma) + nový znak na umytém autě :) Jinak sorry za kvalitu, fotil jsem to mobilem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Vypadá dobře Btw. vzadu v blinkrech máš co za žárovky? Máš je i v předu? Viděl jsem je už u Libora, proč je tam dáváte? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Konny : móóóóóóc pěkný fotečky, pěkně se jí věnuješ to Ketys : žárovky jsou tzv. diadem, jsou na efekt, jsou stříbrný, ale blikaj oranově a v čirých světlech vypadají líp, taky je tam mám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Díky, jinak v blinkrech (vepředu i vzadu) jsou diademový žárovky, přesně tyto: http://www.obautodily.cz/eshop/ledky-zarovky-xen-prestavby/zarovky_barevne/zarovka-12v-21w-bau15s-diadem-dovoz-id:649.eshop , které jsou ve vypnutém stavu takové duhové, spíš modré a v zapnutém stavu blikají normálně oranžově. No a proč je dáváme? Abysme se odlišili a navíc jsou hezčí než obyč. oranžové (mám to potvrzené i od známích a z okolí) Na motorce mám zase tyto chromovaný žárovky do blinkrů http://www.obautodily.cz/eshop/ledky-zarovky-xen-prestavby/zarovky_barevne/zar-ba15s-12v-21w-symetricka-stribrna-oranzova-id:4392.eshop a to z důvodu, že mám čirý blinkry a obyč. žárovky moc razily, teď je to o hooodně lepší ;) surfman: díky, no ale abych se přiznal, tak jsem ji letos trochu zanedbával, ale to bylo kvůli zdravotnímu stavu, teď už je to lepší, tak jí to musím vynahradit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 no já jsem taky neměl moc času se věnovat mazlíkovi, byly starosti a moc práce, ale sraz se blíží...no pomalu mám strach tam jet, páč se budu stydět mezi těma plazičema a leštěnkářema objednám nějakej balíček asi od chemical guys a pustím se do toho, ať nedělám klubu ostudu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Ještě že se mě letos žádný srazy netýkají, cítil bych se totiž stejně jako ty, no spíš hůř, protože ty máš ten lak určitě v lepším stavu než já a o plazičích se ani nebavím, ale když se zařadíš mezi ostatní SUV, tak se budeš určitě cítit dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 tos trefil, SUV jinak by jsi možná koukal v jakým stavu mám lak, pár kreténů, taky dětičky co se ochomejtaj kolem auta a 4 roky mytí pouze šamponem bez nějakého většího leštění... už se ale těším na ironx, clay atd. aspoň trochu musím autíčku věnovat péči, Štěpán mi to zkouknul a řekl, že některý "nedostatky" (a to se fakt hodně držel, když to říkal :lool: ) půjdou zachránit a tzv. vymazat. Tak uvidíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Hezky prokoukla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Jak tuhle barvu na Octe nemusim, tak takhle nalestena vypada krasne;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 tos trefil, SUV jinak by jsi možná koukal v jakým stavu mám lak, pár kreténů, taky dětičky co se ochomejtaj kolem auta a 4 roky mytí pouze šamponem bez nějakého většího leštění...už se ale těším na ironx, clay atd. aspoň trochu musím autíčku věnovat péči, Štěpán mi to zkouknul a řekl, že některý "nedostatky" (a to se fakt hodně držel, když to říkal :lool: ) půjdou zachránit a tzv. vymazat. Tak uvidíme Jo kreténi a děti dokážou s lakem divy, to ti věřím :) . Já jsem na tom stejně (bez těch dětí), ale kreténi + provoz za 15 let se na laku dost podepsali :( . Jak to ale vezmeš cleyem a pořádným voskem, tak ta tvá octa bude určitě vypadat perfektně Hezky prokoukla Díky, ale pořád to není ono. Lak by chtěl vzít právě tím clayem (dost o něm uvažuji, že ho pořídím) a pořádně naleštit. Já jsem na to měl čas jen v sobotu, tak jsem to musel trochu ošidit a použil jsem jen finální vosk, běžně používám ještě druhý vosk na odstranění mikroškrábanců atd., pak je výsledek lepší :) Jak tuhle barvu na Octe nemusim, tak takhle nalestena vypada krasne;-) Díky, jo když se naleští, tak je to fakt paráda, ale jak je lak špinavej, tak to není ono, ale já jsem s touto barvou spokojenej a co jsem se dozvěděl, tak Škodovka ji používala na Octávky asi jen 1-2 roky (proto není moc vidět) a pak od ní upustila, protože prý málo kryla a tím pádem bylo složité lakování :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Vosk nebo leštěnku??? Na rozleštění mikroškrábanců použij mnou již několikrát zmiňovaný ValetPro Achilles a nebo Dodo Lime Prime, ale s tím nemám zkušenosti, takže nemůžu sloužit.. Jinak Clay je určitě potřeba, pak uvidíš, jak je lak hladkej jak dětská prdelka :D Ale musíš nejdřív sundat vrstvu vosku, takže to udělej až před zimou ;) Stačí umýt běžným šampónem, např. od Sheronu nebo vodou s jarem, pak IronX, clay, Achilles nebo Lime Prime a finále je vosk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Přípravky jsou tekutý, tak to bude leštěnka :) . Na mikroškrábance používám toto: http://www.porzelack.cz/product/porzelack-cistic-laku-super-cut-0375-l-104/ a na ochranu toto: http://www.porzelack.cz/product/porzelack-autovosk-na-metalizovane-laky-0375-l-107/ . Jinak díky za vysvětlení co a jak a za doporučení přípravků . Jelikož mám ještě obě tyto leštěnky, tak to s nima letos dojedu (ale jsem s nima spokojenej) a příští rok nejspíše pojedu už v pořádném leštění 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Detailing je super ,ale finančně malinko náročnější. Já osobně na svoje současný auto ne ,ale mít auto nový,nebo zánovní,tak ani neuvažuju a jdu do něho :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 To věřím, že je super a i na starém laku to bude určitě poznat. Letos budu čerpat informace a příští rok bych chtěl pořídit nějaký ty leštidla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Marto,pekny jako vzdy i kdyz jsi to trochu osidil jak pises tak letos nastuduj podrobne ten detailing a pristi rok se do toho obujem :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Díky, jinak ty by jsi do toho Mišo šel taky? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 urcite, mozna jeste letos bych to zkusil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Tak to by bylo super , já letos asi ne, ale příští rok bych chtěl určitě do toho jít :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Sááákra Marťo, moc pěkný lesk jako blesk :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 15, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 Krásně vyleštěno ! :palec: Vypadá moc zachovale, je vidět, že se o ni moc dobře staráš! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 Kolage a Martin_TDi: děkuji vám , snažím se aby byla holka stále v kondici ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červenec 15, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 A stale v kondici je muzu po dnesku potvrdit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.