Kolage Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Marťo, ještě že to dopadlo jak to dopadlo, měl jsi štěstí, a hlavně jsi zachoval chladnou hlavu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 Vsehno nej nej nej k dnesnim narozenima preji a hlavne zdravicko :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 Konny, kamaráde, všechno nejlepší k narozenínám a čtvrt století Ať se daří vše,co si přeješ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 Diky moc chlapi , sice slavim ctvrt stoleti, ale letos zadny slaveni nebude, protoze si narozeniny uzivam v nemocnici na JIPce, no co se da delat, pockam si a oslavim je az pristi rok nebo nekdy letos dodatecne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 Marto, taktež ti preju všechno nej, nej, nej... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 tak hlavně hodně zdraví a ať jsi rychle v kupě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 I ode me vse nej a hlavne to zdravi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 Vsem moc dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 I já přeji vše nej draku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 Marto,taktez se pripojuji s pranim vseho nej... a hlavne toho zdravicka A koukej se dat brzo do kupy at muzem udelat nejakej ten sraz ve VY... mej se a drzim ti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 Dekuji vsem, chvili to potrva nez budu OK, ale behem leta uz by nejakej sraz mohl jit udelat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 29, 2013 Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 Zase pozdě, ale i tak vše nejlepší a hlavně hodně zdravíčka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 29, 2013 Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 je Marto vse nej i kdyz ze spozděním 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 Nevadi, i tak moc dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Březen 29, 2013 Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 Všechno nejlepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Březen 29, 2013 Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 Všechno nej! Tož to hlavně to zdravíčko, když jsi teď ve špitálu! Ať jsi co nejdřív OK! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 Dnes jsem se po 4 týdnech šel podívat na octu (celou dobu stojí v garáži) a k mému údivu jsem zjistil, že je baterka úplně mrtvá :( . Naměřil jsem jen 2V, tak už nabíjím a doufám, že to baterka přežije bez úhony... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 21, 2013 Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 Uz jsi teda doma? Jak stara ta baterka je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 JJ už jsem od středy doma ;) a baterka má něco přes 2 roky (max. 3 roky), nikdy s ní nebyl problém, ale asi 4 týdny už je na ni bez dobití dlouho (přeci jen auto má pořád nějaký malý odběr)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 23, 2013 Sdílet Odesláno Duben 23, 2013 Ahoj Marto,tak te tady zase vitam zpet a jak dopadla ta baterka drzi zatim kapacitu poradila si s ni ta nabijecka kdyz byla tak vybita? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2013 Ahoj Mišo, díky za opětovné přivítání, jinak ano, už jsem zpět ;) , co se týká baterky, tak nejsem si jistej jestli to rozchodí. Nabíjel jsem ji nejdřív asi 30 hodin, napětí ale nestouplo na víc jak 12,52V, pak jsem ji nechal přes noc ustálit a potom jsem naměřil 12,05V (auto šlo nastartovat bez problémů, chytlo na drc), tak jsem to nechal chvíli běžet, pak jsem nechal baterku opět pár hodin odpočnout a odpoledne jsem ji opět nabíjel tak 6-7 hodin, teď jsem nabíječku projistotu odpojit a před odpojením jsem naměřil 12,98V. Moc se tomu napětí nechce stoupat, tak to všechno nasvědčuje, že asi odešel článek v baterce :( , ale nejde mi do hlavy, kdyby byl špatnej článek, že jsem auto v pohodě nastartoval... Zítra ji zkusím ještě připojit na nabíječku a uvidí se, ale už jsem smířenej s tím, že budu muset asi koupit novou baterku (tato je stará asi 3 roky) :( , no budu s tím ještě laborovat, protože s autem budu moct jet nejdřív asi za měsíc, tak mám času dost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Dnes jsem konečně přezul na letní kola a při přezouvání jsem zjistil, že se mi octa asi začíná pomalu rozpadat :( . Při sundávání pravé přední zástěrky se mi ve spodní části blatníku udělala díra, levý blatník je zatím bez díry. Takže teď abych zase řešil nové blatníky, ach jo... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 To víš, předchozí majitel ty spodní části blatníků asi nikdy nečistil a až jsem se na to podíval já, tak jsem zjistil, že ty blatníky jsou dole shnilý. Sice jsem se snažil asi před 2-3 roky ty místa ošetřit, ale už tenkrát jsem věděl, že je pozdě :( . Teď co je lepší, sehnat originální použité blatníky a přelakovat je nebo koupit nové ale neorigo...? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 No jak se to veme Konny, každopádně bych dyžtak jeden neorigo doma měl a za 700,- bych ti ho nechal, je v černý barvě pro lak, na spolujezdcovu stranu... Je to škaredý, já to poprvé viděl když jsem měl dole přední podběhy, bylo tam bordela a vlhkosti dost teda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Ahoj Konny, čeká mě něco podobnýho ale teda v minimálním rozsahu. Já bych se snažil sehnat spíš origo, přecejen to možná seženeš i v barvě a dobrém stavu, tudíž by lakování odpadlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Hybli: Tobě třeba bude stačit to jen ošetřit, ale u mě už je pozdě. Jinak bych chtěl samozřejmě origo blatníky. Asi za měsíc budu mít cestu okolo jednoho autovrakoviště, tak se tam zastavím a podívám se jestli tam nebudou mít blatníky ve stejné barvě, což ale pochybuji, protože moje barva není na OI moc rozšířená, ale zkusím to ;) sm0g: díky za nabídku, pokud se mi nepodaří sehnat origo blatníky ve stejné barvě, tak bych asi využil tvé nabídky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 Dlouho jsem tu nic nenapsal a i když se to netýká octy, tak se stejně pochlubím :) . Ve středu jsem absolvoval STK se Škodovkou, kterou mám po dědovi a tak jak jsem očekával bez ztráty kytičky, na emisích se mě dokonce ptali, z jakýho muzea to vezu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Červen 16, 2013 Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 Krasavice!!! :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 To je nádhernej veterán 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.