Konny Odesláno Říjen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2012 Dnes přišel balíček a tak se bude lakovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Říjen 30, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2012 pěkně Marto budeš lakovat sám nebo povezeš lakošovi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2012 Zkusím to sám, snad to dopadne dobře a kdyby to stálo za prd, tak to lakýra jistí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Říjen 30, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2012 Tak Marto drzim palce at se zadari a uz se tesim jak prihodis nejake to foto z lakovani :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Díky Mišo, snad to půjde dobře, přece jenom je to malá plocha, tak by se při tom lakování nemělo nic pokazit a foto určitě udělám ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 a barvu budes mit ve sprey a nebo mas nejakou malou pistolku ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 budu to bělat sprejem a pak to přetáhnu bezbarvým lakem, snad to něco vydrží a nesleze to hned ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Jo pak hoď foto jak to bude vypadat rozdílně na autě s barvama :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Určitě dám foto, ale myslím si že velkej rozdíl oproti barvě auta nebude, už jsem sprejem stříkal spodní části předních blatníků a rozdíl nejde poznat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Hold jsi synek šikovný ;) Jsem zvedav na výsledek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 To se teprve uvidí jestli jsem šikovný :P ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 já až dám auti do provozu chci dát kliky do červené a možná i lišty tak právě aby moc nevyčnívala ta klika xD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Jo takhle..., ;) co jsem viděl, tak červený kliky i lišty jsou v pohodě a pěkně to jako celek ladí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2012 Jsem udělal octávečce bebí :( , příště až povezu na vozíku zase nějaký trámy, tak si musím dát větší pozor, snad to půjde nějak vyrovnat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 18, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2012 Marťo, co pořád děláš? Co kufr, zkusil jsi s tím už něco a kliky už jsou v laku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2012 To víš Peťo, za dobrotu na žebrotu. Děda potřeboval dovést nějaký trámy a tak jsem se nabídl že mu to odvezu a tak to dopadlo :( . Trámy byly asi o půl metru delší než vozík a naložili jsme je, aby přečnívaly směrem k autu (aby se vozík nepřevažoval) a když jsem u dědy najížděl na vjezd, tak tam jsem to asi ťukl. Ještě jsem se nedíval, jestli to půjde vymáčknot zpět, ale doufám že jo :) . Co se týká klik, tak už jsou týden nalakovaný a nachystaný, jen je stačí namontovat, ale všechno mi teď trvá, protože marodím se zádama a tak jsem rád, že se aspoň trochu hýbu. Včera jsem se odhodlal přezout octu na zimní, tak jsem to dopoledne udělal a odpoledne jsem byl nepoužitelnej, takže to jde teď opravdu pomalu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Tak jsem zase o malinkej kousek blíž k faceliftu ;) Před: Po: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 pekně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Díky, s výsledkem jsem nadmíru spokojenej, protože jsem si kliky lakoval sám a o to víc mě to těší, že se dílo povedlo ;) Tady ještě foto za denního světla (ještě by to chtělo octu umýt, ať ty kliky tak nerazí) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 pecka jak origo a co si vymyslel stím kufrem ?? co třeba ze vnitř skusit vyťuknout přes prkno nebo nějakou gumu tvrdší ale bude nejspíš blbej přístum :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Díky, snažil jsem se aby to vypadalo jak origo ;) , s tím kufrem jsem zatím ještě nic nedělal, ale v nejbližší době na to mrknu, snad to půjde zevnitř nějak vyklepnout, ale přístup k tomu bude určitě blbej, protože je to v rohu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Vypadá to supr. Facelift alá step by step...lepší než žádnej. Taky bych si chtěl dát kliky a lišty do barvy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Díky a jak píšeš, postupně krok za krokem k faceliftu. Pokud to výjde, tak příští rok dodělám ten předek na facelift a s těma lištama chci taky něco udělat, buď půjdou do barvy auta nebo do černé ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Marto,supr vysledek a ten kufr taky dokazes naladit jses sikula a pokud budes lakovat ty listy cernou tak dej vedet a udelame obe auta spolecne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Díky a jak píšeš, postupně krok za krokem k faceliftu. Pokud to výjde, tak příští rok dodělám ten předek na facelift a s těma lištama chci taky něco udělat, buď půjdou do barvy auta nebo do černé ;) Ten předek když předěláš na face, tak octu pěkně omladíš po vizuální stránce ;) . Já už mám face z venku dodělanej, akorát chybí introš, ale nevím jestli to má ještě cenu to dodělávat. Ty už máš interiér předělanej na face? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Díky Mišo ;) , ten kufr se mi snad podaří opravit, ale už teď tuším, že k tomu místu bude blbej přístup, ale snad to opravím. Co se týká lišt, tak až to bude aktuální, tak dám vědět a v případě černé se určitě domluvíme :) Ten předek když předěláš na face, tak octu pěkně omladíš po vizuální stránce ;) . Já už mám face z venku dodělanej, akorát chybí introš, ale nevím jestli to má ještě cenu to dodělávat. Ty už máš interiér předělanej na face? JJ vím že faceliftem se octa hodně omladí, protože zadek už mám komplet facelift (až na lištu co je na kufru) a teď chybí dodělat ten předek. Interiér mám předface a ten měnit nebudu, zvykl jsem si na něho a měnit se mi ho už nechce, takže v plánu je jen facelift exteriéru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Asi se na to taky vybodnu, ale láká mě interiér celej do černa, hlavně ta tma tam. . Ani nevím jakej je rozdíl mezi starou a novou lištou na 5. dvěřích, je možný, že mám taky ještě starou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 (upraveno) Jako černý interiér je fakt moc pěknej a taky by se mi líbil, ale podle mě to už nemá cenu měnit, ale pokud ho fakt chceš, tak není co řešit ;) . Co se týká té lišty, tak předface lišta má nad tím zámkem takovej oblouček a face je v podstatě taková stříška :) Upraveno Listopad 20, 2012 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Aha, tak takhle....dík za vysvětlení. Takže mám ještě předface, ale to je asi jedno, jestli je to nová nebo stará. Na tom už mě tolik nezáleží.:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Taky ji měnit nebudu, je to jen takový nepodstatný detail ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.