MiR Odesláno Září 26, 2013 Sdílet Odesláno Září 26, 2013 (upraveno) Bajlo folie dobra uz se tesim jak to uvidim na zivo :) Upraveno Září 26, 2013 uživatelem MiR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Září 26, 2013 Sdílet Odesláno Září 26, 2013 tos jsem se s ni dlouho vic neprojel... jen do brna a zpatky porad dokola, tak jsem si zajel :)) i kdyz ta rozkopana dalnice je sux, nicmene dobry :) od ctyr jsem na nohach, ale stalo to zato! Kony: rok vyroby vim a uz o nem nikdy nebudu pochybovat :-D ; sry za OT... tady u tebe se nejak spamuje :-D MiR: nekde se zase slezem :)) diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 Po 6,5 letech co octu mám jsem se konečně dočkal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 24, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 Gratulace k vyroci ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 Díky , teď zas abych při mém nájezdu 10tis km za rok čekal asi 11 let než tam budou samý trojky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 24, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 Krásné číslo ! ať najedeš ještě jednou tak tolik ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 Díky, snad bude i nadále dobře fungovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Říjen 24, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 v tvých rukách bude fungovat a držet dál na 100% 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 27, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2013 Krásné kilometry, ta ještě moc dobře bude spolehlivě sloužit! Držím Ti palce ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 Děkuji vám, snad bude i nadále dobře sloužit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Tak jsem dnes přezul na zimní a ten přechod na zimní je hodně poznat, to pohodlí teď... :D , jen ty plecháče nejsou tak pěkný, jako liťáky :) Jinak tak to dopadá, když se nečistí podběhy :( , já je teda pravidelně čistím, ale předchozí majitel je asi nikdy nečistil a tak už se ty blatníky prostě nedaly zachránit :( , no co se dá dělat, příští rok budu muset pořídit nový :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Jo, to je hned no, nikde to v knížce nevyčtou a nebo to nedávaj na TV Hovnách tak to nikdo dělat nebude, já minulej rok taky vyklízel a nebylo toho moc, pak očistil a zastříkl jen barvou červenou, stejnak to místo nejde vidět :) jak bude po zimě a budu přezouvat hnedka odšroubuju 2 šroubky podběhu a vyčistím to tam pořádně :) Já ani nevím zda jak jsem nechával opravovat mojí oktu vystříkal klempíř dutiny, nechce se mi to dělat, přecejen zadní lem dělal novej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Martínků ! Nevypadá to dobře ! To na zimu něčím natři a po zimě moje známa bude mít nějaké blátníky na skladě ! :D já to podtím podběhem bezpečnostě vystříkal kaučokovou srač*ou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 JJ nevypadá to vůbec pěkně, jinak vnitřek podběhu (nosník nebo co tam je) je OK, jen je ten blatník hotovej a na tom není už co ošetřovat (natírat). Díru jsem teď zadělal zástěrkou a příští rok půjdou nové blatníky. Na tvou kamarádku myslím :D a najaře se zkusíme nějak domluvit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Jasný ! Jak ti to nezežere prah přes zimu tak to bude OK ! :D Jasný myslí,třeba se najde i ve tvé barvě za rozumnou cenu ! Jinak nebýt tebe,tak se tak nepodívám a měl bych to ve stéjném stavu jako ty,že bych tam mohl sadit zemáky. Ještě že tu toho Martínka máme ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 To by bylo úplně nejlepší, kdyby byl v mé barvě , no uvidí se ;) . Jinak i beze mě by ses tu dočetl, že se mají ty podběhy čistit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Jsem línej hledat ! mě když to někdo nedá až pod čumák nevšimnu si. :D Jasný ! Čeká nás teprv dlouhá zima 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drura Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 "Já ani nevím zda jak jsem nechával opravovat mojí oktu vystříkal klempíř dutiny, nechce se mi to dělat, přecejen zadní lem dělal novej... " Zadní lem mohl dělat nový ale náhradní díl už nemá tu kvalitu jako originál. A pokud dělal lem nový tak pokud to není nějaký fušer tak to určitě vystříkal voskem nebo aspoň nějakým sprejem na dutiny. Jinak by se zevnitř na svařovaných místech hned objevila povrchová koroze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Jsem línej hledat ! mě když to někdo nedá až pod čumák nevšimnu si. :D Jasný ! Čeká nás teprv dlouhá zima Ale neboj, určitě by sis toho tady všiml nebo až by ti z blatníku vylézala brambora, tak by sis to tady potom našel :D "Já ani nevím zda jak jsem nechával opravovat mojí oktu vystříkal klempíř dutiny, nechce se mi to dělat, přecejen zadní lem dělal novej... "Zadní lem mohl dělat nový ale náhradní díl už nemá tu kvalitu jako originál. A pokud dělal lem nový tak pokud to není nějaký fušer tak to určitě vystříkal voskem nebo aspoň nějakým sprejem na dutiny. Jinak by se zevnitř na svařovaných místech hned objevila povrchová koroze. Zkus se opraváře zeptat, jestli ty dutiny po opravě vystříkávají, pokud ne, tak si je nech vystříkat, když se ti s tím nechce dělat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 Octě dnes přišly nový bačkůrky, tak snad budou sloužit dobře ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 mam je taky tak uvidime 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 No jsem na ně zvědavej, snad nezklamou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 konny maj lepsi reference jak Conti TS830 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 To je dobře , já právě bydlím na kopci a v zimě když je sníh má dost aut problémy se sem dostat, tak snad mi to s těmato gumama půjde dobře ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 Já mám NOKIAN W+, jsem taky zvědavej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 Myslím že Nokiany budou dobrý nebo aspoň doufám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 Co to stálo? Jinak jak mám ty Barum Polaris 3 tak mužu dát 5 hvězdiček z 5ti brzdě na suchu.. :D Mít něco jinýho tak tu srnku a auto rozbiju zase ve stejnou dobu jak minulej rok :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 (upraveno) Celkem ty gumy stály 5180 Kč, za 1 ks 1205 Kč + 90Kč doprava, takže 1295/ks, ale i tak to vyšlo o dost méně než ve většině jiných eshopů . Jinak s Barum Polaris 3 zkušenosti nemám, ale je dobře že to dopadlo dobře a že nemáš zase rozbitý auto, teď jen aby byly tak dobrý i na sněhu ;) Upraveno Listopad 14, 2013 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Mám Barum Polaris 3,tak po zimě ohodnotíme Konny ! Prý ty NOKIANY jsou dobré,tak doufám,že se pak s námi podělíš o zkušenosti s nima :) PS: už je máš i přezute na autě ? já ještě né,ale v pondělí jdu na to,nebudu riskovat mosty jsou nebezpečné jak jsou namrzlé :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Jasně, pak můžem poreferovat :) , jinak nazuté je ještě nemám, teď mám na autě dané Goodyear UG7, takže podmínku zimních pneumatik splňuji, ale v brzké době půjdu přezouvat na ty Nokiany 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.