Konny Odesláno Leden 4, 2023 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2023 Kdybych nemel LPG, tak taky davam NGK co tam ma byt 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Leden 5, 2023 Sdílet Odesláno Leden 5, 2023 Já právě LPG v Citroenech mám. Jednou jsem na doporučení plynaře dal speciální plynové svíčky a žádný rozdíl jsem neviděl (stejně tak ještě kdysi u Lady). tak jsem se vrátil k NGK, najeto na nich statisíce km na LPG (samozřejmě pravidelná výměna po 30-40tis.) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 5, 2023 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2023 @HONZAV1 A v Citroenech jsou z vyroby taky vicebodove svicky, jako ma octa? Na LPG je dobre mit jen svicky s 1 jiskrou, proto jsem se po zklamani Densa vratil k Brisku. Nez jsem mel LPG, tak jsem daval NGK BKUR6ET-10 co predepisuje vyrobce (ma 4 jiskriste) 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Leden 5, 2023 Sdílet Odesláno Leden 5, 2023 Já si myslím, že tam jsou svíčky jednobodové, mám trochu okno, nicméně rozhodně jsem z našeho "nového" auta jednobodové vyndával u byly jen nepatrně lepší, než ty Tvoje 😞 . Koukal jsem do konfigurátoru, jsou jednobodové. Mají do Citroena i přímo na LPG/CNG, ale je to raketa a myslím, že i nesmysl. Tehdy když jsem "podlehnul", tak to byly tuším Champion. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 5, 2023 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2023 Na LPG to chce hlavne jednobodove svicky a na znacce asi nezalezi, jen to musi byt ta bezna konstrukce a ne iridium apod... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 16, 2023 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2023 Octa zase dostala nějaký ten servis při 341tis km a to: rozvody s pumpou s kovovýma lopatkama hydroštely nový snímač na vačce nový alternátor olej 5W-40 + filtry čištění vany a sacího koše novou vzduch. hadici mezi klapkou a váhou vzduchu Snad bude zase na chvíli klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Duben 16, 2023 Sdílet Odesláno Duben 16, 2023 Pěkná údržba 👍😎 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 18, 2023 Sdílet Odesláno Duben 18, 2023 Pěkně se staráte pane kolego 👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 18, 2023 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2023 Dekuji. Ted si motor jen prede. Kvuli prasknutemu Hallova snimaci na vacce (fungoval, jen byl snimac v jine poloze) mel motor vlastne jine casovani a kvuli tomu jsem mel spatne studene starty a horsi rozjezdy u studeneho motoru. Ted uz konecne vse funguje jak ma 👍😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 21, 2023 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2023 Vcera mi bylo receno, ze mi nesviti brzdova svetla. Po 25 letech provozu si brzdovy spinac rekl, ze na to prdi a prestal fungovat 🤣. Uz svitim s novym spinacem 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Duben 21, 2023 Sdílet Odesláno Duben 21, 2023 Mne se to stalo par let zpatky taky, couvam klasicky do dvora a nejak se mi neco nezdalo, a on se prestal vracet ten bazmek pod pedalem. Tak jsem to prostrikal tusim tenkrat WD40 a od te doby nebyl problem 🙂 Ale mam na tom teda o dost km min nez ty 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 21, 2023 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2023 (upraveno) Me ten spinac chodi krasne (jeste byla kolem te hridelky vazelina), ale uvnitr se asi neco stalo. Jako 25 let je dost slusny. Ten spinac musi mit hoooodne cyklu sepnuti za sebou 😉👍 Muzes byt ale rad, ze ti zatim funguje, i kdyz novy nestoji moc... 😉 Upraveno Duben 21, 2023 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Duben 21, 2023 Sdílet Odesláno Duben 21, 2023 Mas asi nabrzdeno pri tech km preci jen vic 🙂 Ja musel jen namazat, pac se nevracel, ale taky to nevydrzi vecne, jen ted uz se moc nebrzdi, kdyz se nejezdi 🙂 Zitra se na ni jedu podivat, po trech mesicich 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 22, 2023 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2023 To je pravda, ze mam vic nabrzdeno nez ty 😃. Bude na tebe nastvana, ze ses ji 3 mesice nevenoval 🤣🤣 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Duben 22, 2023 Sdílet Odesláno Duben 22, 2023 Jojo, akorát jsem na cestě, dáváme zmrzku a kafe u cukrárny v Čimelicich a za chvíli jsme tam 😎 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub99 Odesláno Květen 24, 2023 Sdílet Odesláno Květen 24, 2023 (upraveno) - Upraveno Květen 24, 2023 uživatelem Jakub99 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Květen 24, 2023 Sdílet Odesláno Květen 24, 2023 Děláš dobře a s tím kolem jen chválím. 👍 budeš více jezdit na kole a auto šetřit 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 24, 2023 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2023 @Jakub99 rekl bych, ze jsi se spletl a dal prizpevek misto do sveho vlakna, tak ke me 🤣 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub99 Odesláno Květen 24, 2023 Sdílet Odesláno Květen 24, 2023 před 5 minutami, Konny napsal: @Jakub99 rekl bych, ze jsi se spletl a dal prizpevek misto do sveho vlakna, tak ke me 🤣 Jo, koukám na to 😄 Promiň, nevím jak se mi to podařilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 25, 2023 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2023 V pohode, stane se... 😉😃 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.