Přejít na obsah

Konnyho stokoňová 1.6

Doporučené příspěvky

Ahoj Mišo, žádné jsem nedělal, ale zítra bych mohl něco nafotit, ale není to úplně ono. Použil jsem totiž jen jeden vosk, místo dvou, tak to není 100% ale aji tak jsem spokojenej, jen už mám octu zase zaprášenou, protože jakmile jsem ji vyleštil, tak foukl vítr a okamžitě mi ji zaprášil :angry: :D

Odkaz ke komentáři

Díky, jinak v blinkrech (vepředu i vzadu) jsou diademový žárovky, přesně tyto: http://www.obautodily.cz/eshop/ledky-zarovky-xen-prestavby/zarovky_barevne/zarovka-12v-21w-bau15s-diadem-dovoz-id:649.eshop , které jsou ve vypnutém stavu takové duhové, spíš modré a v zapnutém stavu blikají normálně oranžově. No a proč je dáváme? Abysme se odlišili a navíc jsou hezčí než obyč. oranžové (mám to potvrzené i od známích a z okolí) :palec:

Na motorce mám zase tyto chromovaný žárovky do blinkrů http://www.obautodily.cz/eshop/ledky-zarovky-xen-prestavby/zarovky_barevne/zar-ba15s-12v-21w-symetricka-stribrna-oranzova-id:4392.eshop a to z důvodu, že mám čirý blinkry a obyč. žárovky moc razily, teď je to o hooodně lepší ;)

surfman: díky, no ale abych se přiznal, tak jsem ji letos trochu zanedbával, ale to bylo kvůli zdravotnímu stavu, teď už je to lepší, tak jí to musím vynahradit :)

Odkaz ke komentáři

tos trefil, SUV :palec:

jinak by jsi možná koukal v jakým stavu mám lak, pár kreténů, taky dětičky co se ochomejtaj kolem auta a 4 roky mytí pouze šamponem bez nějakého většího leštění...

už se ale těším na ironx, clay atd. aspoň trochu musím autíčku věnovat péči, Štěpán mi to zkouknul a řekl, že některý "nedostatky" (a to se fakt hodně držel, když to říkal :lool: ) půjdou zachránit a tzv. vymazat. Tak uvidíme

Odkaz ke komentáři

tos trefil, SUV :palec: jinak by jsi možná koukal v jakým stavu mám lak, pár kreténů, taky dětičky co se ochomejtaj kolem auta a 4 roky mytí pouze šamponem bez nějakého většího leštění...už se ale těším na ironx, clay atd. aspoň trochu musím autíčku věnovat péči, Štěpán mi to zkouknul a řekl, že některý "nedostatky" (a to se fakt hodně držel, když to říkal :lool: ) půjdou zachránit a tzv. vymazat. Tak uvidíme

Jo kreténi a děti dokážou s lakem divy, to ti věřím :) . Já jsem na tom stejně (bez těch dětí), ale kreténi + provoz za 15 let se na laku dost podepsali :( . Jak to ale vezmeš cleyem a pořádným voskem, tak ta tvá octa bude určitě vypadat perfektně :palec:

Hezky prokoukla palec.gifpalec.gifpalec.gif

Díky, ale pořád to není ono. Lak by chtěl vzít právě tím clayem (dost o něm uvažuji, že ho pořídím) a pořádně naleštit. Já jsem na to měl čas jen v sobotu, tak jsem to musel trochu ošidit a použil jsem jen finální vosk, běžně používám ještě druhý vosk na odstranění mikroškrábanců atd., pak je výsledek lepší :)

Jak tuhle barvu na Octe nemusim, tak takhle nalestena vypada krasne;-)

Díky, jo když se naleští, tak je to fakt paráda, ale jak je lak špinavej, tak to není ono, ale já jsem s touto barvou spokojenej a co jsem se dozvěděl, tak Škodovka ji používala na Octávky asi jen 1-2 roky (proto není moc vidět) a pak od ní upustila, protože prý málo kryla a tím pádem bylo složité lakování :)

Odkaz ke komentáři

Vosk nebo leštěnku??? Na rozleštění mikroškrábanců použij mnou již několikrát zmiňovaný ValetPro Achilles a nebo Dodo Lime Prime, ale s tím nemám zkušenosti, takže nemůžu sloužit.. Jinak Clay je určitě potřeba, pak uvidíš, jak je lak hladkej jak dětská prdelka :D Ale musíš nejdřív sundat vrstvu vosku, takže to udělej až před zimou ;) Stačí umýt běžným šampónem, např. od Sheronu nebo vodou s jarem, pak IronX, clay, Achilles nebo Lime Prime a finále je vosk palec.gif

Odkaz ke komentáři

Přípravky jsou tekutý, tak to bude leštěnka :) . Na mikroškrábance používám toto: http://www.porzelack.cz/product/porzelack-cistic-laku-super-cut-0375-l-104/ a na ochranu toto: http://www.porzelack.cz/product/porzelack-autovosk-na-metalizovane-laky-0375-l-107/ .

Jinak díky za vysvětlení co a jak a za doporučení přípravků :palec: . Jelikož mám ještě obě tyto leštěnky, tak to s nima letos dojedu (ale jsem s nima spokojenej) a příští rok nejspíše pojedu už v pořádném leštění :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...