cico86 Odesláno Leden 20, 2024 Sdílet Odesláno Leden 20, 2024 (upraveno) ahoj..na konci odmerky(kontrola hladiny oleja) len z jednej strany sa mi robi mala biela emulzia..na viecku hore na motoru nic nieje, vodu som dolial 1x za 3 roky cca 0,2l a auto ide normlane..odkial by sa tam mohla dostavat nemrznuca zmes alebo by to mohla byt odnekial voda??? co by som mal pozriet...nechem davat auto do servisu, aby mi robili generalnu opravu a bolo by to v tesneniu alebo v nejakej privodnej hadicke...dake tesnenie alebo kde by mohla presakovat ??? ked vypustam olej, tak je cisty alebo je to z vlhkosti ktora sa kondenzuje v olejovom priestore ? dik za kazdu inspiraciu alebo navrh Upraveno Leden 20, 2024 uživatelem cico86 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 24, 2024 Sdílet Odesláno Leden 24, 2024 Teď v zimě to bude vlhkost, která kondenzuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krusty Odesláno Leden 25, 2024 Sdílet Odesláno Leden 25, 2024 Zima.. normální věc. Já mám dost cappuccina i pod víčkem i něco na tyčce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Leden 29, 2024 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2024 jasne..tak nejak som v to dufal...ked idem dlhsiu trasu tak tam nic nieje...som rad ze nesom jediny co tam nieco ma 👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.