metwe Odesláno Leden 23, 2024 Sdílet Odesláno Leden 23, 2024 Borci,určitě už se někomu z vás stalo,že při zavření ( bouchnutí ) dveřma se vám zamklo auto,při vypnutém motoru a bez klíčku v zapalovani.Už jsem pár takových situací slyšel.Ale jak to je,když běží motor?Může se to stát taky?Zkoušel jsem zamknout nastartované auto rezervním klíčem a zamkly se jen dvoje dveře.Nezamkne se komplet celé auto.Tak že mě napadlo,má to být jako ochrana??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Leden 23, 2024 Sdílet Odesláno Leden 23, 2024 Pokud bouchneš dveřma a zavře se to sou studené spoje na desce s mikrospínači uvnitř zámku Dost to dělali fábie ale řešil sem to i na oktávce Pokud ti nejedou všechny zámky : kabeláž mezi dveřma Konektor řj stahování oken A samotnej zámek na veškerou opravu dohledáš návody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
metwe Odesláno Leden 23, 2024 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2024 Ale mě normálně fungujou všechny dveře a zámky.Psal jsem,že jsem zkoušel zamknout auto při nastartovaném motoru,to se zamknou jen asi dvoje dveře.Pri vypnutí motoru a vyndani klíčku ze zapalovani se při zamknutí normálně zamkne celé auto,všechny dveře.Tak že mě zajímá,jestli je to jako ochrana,aby se nemohlo zamknout celé auto,když si jen odběhneme a nevypnem motor 🤷 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Leden 24, 2024 Sdílet Odesláno Leden 24, 2024 neni tam ochrana vždy to zamkne komplet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
metwe Odesláno Leden 26, 2024 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2024 No jsem naučený v autě nikdy klíče nenechávat 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.