O.v.i. Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 nahodou letni pneu NOKIAN ZG2 225/45 R17 nikdo nezna ze? cetl jsem na to povedeny recenze tak o nich premyslim.... muzete zde napsat kdo co pouziva za 17" a 18" gumu a jaka je vydrz-spokojenost - klidne fotky po nejake dobe pouzivani... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 pokud se teto vyzvy nekdo chyti pls udelejte do tohoto tematu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Jenom se tak okrajem pridam do diskuze, michleny i gdyz maji vidrzet velkou porci km velice dlouho zustanou mekke, takze na tech co jsem videl a jezdil tak jsou na 50% profil a mekke jsou stale. To same ma Toyo T1R, kamos toma A4, 17" (225/45R17) a na bocih uz skoro neni profil, na stredu take nic moc ale stale lepi jako maloktere nove (jsou stare cca 3-4 roky). takze zalezi jak gdo jezdi a samozrejmne na kvalite pneu. Osobne mam Nokian i3 205/55R16 a co se mekosti a stability tice tak jsou na cistou jednicku ale az na nich najezdim neco vice km tak dam vedet jak se ukazaly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Taiko Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 (upraveno) ... Upraveno Únor 6, 2010 uživatelem Taiko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 Ano jedna se o mekci boky, ale nema to eliminovat rozhozenou geometrii...ta je v poradku, ale eliminovat vlastnosti podvozku vuci gume, tzn. ze se guma bude sjizdet tak jak ma a bude eliminovat urcite odskoky. Proste OII nema prilis delany podvozek na vetsi kola, nevim jak je na tom sporovni podvozek, ale standard podvozek s tim ma prsote problemy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Taiko Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 (upraveno) ... Upraveno Únor 6, 2010 uživatelem Taiko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 Ano tak to potom myslime oba to stejne. V tomto pripade jsem si nechal zkontrolovat jak tlumice tak i geometrii a vse bylo v poradku. Pak jsem prave mluvil s tim borcem od Tasy a ten mi to vsechno vysvetlil, hold je to na ten podvozek uz siroka guma, tak tomu chce pomoci jinym typem gumy. Rikal ze jeho sef, jak si tam dal tu mekci gumu tak ma od te doby pokoj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Takže ďaľší názor rovnaky akým, som prispel ja. Potenza=tvrdá guma a hlavne veľké plochy po obvode. Tiež mám sport podvozok . Mnoo zajtra idem na geo a hodiť disky na vyvažovačku, tak napíšem. Podľa toho čo čítam mi neostáva nič iné iba dojazdiť a hodiť do smetia. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Únor 19, 2010 Sdílet Odesláno Únor 19, 2010 Takže geometria potvrdila to čo tu bolo písané, bola razhasená, hlavne zadok, ale to je normal. Chlapík vravel, že s novým autom treba ísť vždy na geo... To som teda nevedel. Čo sa týka kolies sú prevážené na nuku, tak uvidím keď nahodím. Zmena asi nebude žiadna :-( Inak poradil mi aby som ich dal naopak... Čo si o tom myslíte? Potenzy sú smerové, ale nie šípové a preto podľa neho to nebude na suchu až taký problém. Ale na vode... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Únor 20, 2010 Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 No s tim prehozenim jsem nad tim take spekuloval, ale nebylo mi to doporuceno, take ted premyslim, jestli proste ty dve gumy nevyhodim a nekoupim nove. Je to sice dost penez, ale to ticho za to mozna stoji. Koupim nejake mekci a budu to sledovat. Do zadu ted hodim co jsem mel ve predu ty maji sotva 4mm vzorek, takze tam vydrzi tak sotva rok a pak hodim zase ty ojete zepredu do zadu a budu to nejak stridat a hlidat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Ja som mal odklon na miximálnej tolerancii tak po nastavení to snáď bude OK... a tiež to vyriešim tak, že dozadu pôjdu staré a dopredu 2ks nové a smerové šípové už nechcem ani vidieť... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 smerové šípové už nechcem ani vidieť... no som zvedavý ako tie zimné Ultragripy 7+ pri prezutí, ale nebol s tým problém :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Maroš síce nemám zimné smerové, ale so zimnými 205/55 R16 nemám žiadny problém... problém robili len šípové letné 225/45 R17... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Tá zimná je aj o niečo mäkšia takže možno aj v tom je pes zakopaný? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Presne tak, je to o tvrdosti zmesy a tak isto je problem so značkou gumy. Jednoznačne sú na dve dveci Potenzy!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 (upraveno) Nielen Potenzy... Fuldy tiež nedoporučujem, Conti SportContact 2 vydržali 20t km v pohode a to už keď som ich tam dával nemali ani polovicu vzoru... :lool: Upraveno Únor 28, 2010 uživatelem lubinob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 no som zvedavý ako tie zimné Ultragripy 7+ pri prezutí, ale nebol s tým problém :lool: Taky mám GY Ultragrip 7+ a žádnej problém....na léto zvažuju Touranzy 16" 205....ale po tom co se tu o Bridgech napsalo...Ačkoli na Fabce I jsem s nima byl max spokojenej, ale to je jiná konstrukce náprav.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 touranza by nemusela dopadnout spatne jako potenza je to oproti Potenze komfortnejsi guma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Březen 12, 2010 Sdílet Odesláno Březen 12, 2010 Touranzy sú v pohode. Kľudne do nich. Naprd sú Potenzy kvôli veľkým plochám po obvode. Touranzy tam majú úplne iný profil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Březen 12, 2010 Sdílet Odesláno Březen 12, 2010 Jaky typ tech turanz mate na mysli. Nemate nejake foto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 17, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 zo stranky Conti... BTW: pridavam sa do klubu trpitelov na Potenzach RE 050. Maju 15 000 km a vzadu sa to uz neda vydrzat, obzvlast pri rychlostiach cca. 37-43... :lool: V pneuservise mi povedali, ze toto je typicke pre vsetky smerove dezeny na sirsich pneu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Prosinec 17, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 Ja už na to nemám nervy, ale predávam auto, tak Potenzy idú do pr.ele!!! Inak každú sezónu som kolesá menil, nahustené boli dobre ( pravidelne kontrolujem ). Nesprávne zaobchádzanie, hmmmm... V zákrutách dostávali na pitchu, ale tak jazdím s každým autom, ktoré som doteraz mal ( pneu Dunlop, Pirelli, Matador atď ) a žiadne mi to nikdy nerobili. Problém bude buď priamo v tomto modeli pneu, alebo v zadnej náprave. V každom prípade ja už neriešim. P.S. Som zvedavý aké pneu dostanem na Neptunoch... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 Na 18" dava Skoda momentalne Conti sc2, pokial sa nemylim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 urco jsou poskakane a proto huci... a nebyli na aute od zacatku nekdo je jenom prendal na tvoje auto pro prodeji...podle mne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Možné to je. Dočetl jsem se,že O II je náchylná na geometrii zadní nápravy a když je rozhozená tak "zničí" gumy. Nechám udělat geometrii a asi budu muset koupit nové gumy :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrc5 Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Nechcem ti brát iluzie ale já som geometriu riesil už niekolkokrat všecko ok a zadne gumy ak mám hore 17tky mi nicí stále... Trva to od výroby... Ak su hore 16tky tak sa nic nedeje.... Proste Octavia.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Květen 11, 2011 Sdílet Odesláno Květen 11, 2011 Mám na Potenzách RE050 cca 25tis km a stále majú všetky 5,5mm,sedia ako pribité na suchu aj v daždi,jediné negatívum bola ich hlučnosť (pilka) po cca 12tis km. Cca pri 20tis km som zbrúsil "pilku" a pneumatiky sú opäť tiché a s výbornou spotrebou.Od brúsenia mám na nich ďaľších 5 tis a stále je ticho,dnes som po tých 5tis prehadzoval predné so zadnými a naďalej je ticho,takže úprava dezénu pomohla na 100% 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adoks Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 Nechcem ti brát iluzie ale já som geometriu riesil už niekolkokrat všecko ok a zadne gumy ak mám hore 17tky mi nicí stále... Trva to od výroby... Ak su hore 16tky tak sa nic nedeje.... Proste Octavia.... Je to i standartní problém nového superba, kdy 17 kola jsou odskákané a 16 nemají problém. Řekl bych, že octavia má ten samý problém v dané velikosti kol. Potvrzeno od vícero lidí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 Nielen Octavia, problém s gumami na 17" kolesách je aj u konkurencie mimo koncernu - Ceed, Megane... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 Všechno nad 16" je problém nebo jen ty 17"? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.