jirka3 Odesláno Červen 1, 2010 Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 Tak jsem se rozhodl představit tady svého nového mazlíka. Jedná se o OII s motorem 2,0TDI, modelový rok 2005, najeto poctivých 82000 km. Byl jsem se podívat na pár Octávek a můžu říct, že co lidi v dnešní době dokážou nabízet je vážně hnus. Pak jsem ale narazil na tuhle šedou krasavici a bylo rozhodnuto. Poté co jsem si ji pořádně proklepnul jsem si ji okamžitě vezl domů. Nikdy nebyla havarována, lakována ani nijak poškozena. Původní majitel se o ni maximálně staral a je opravdu v nádherném stavu a troufám si říct že je i velmi dobře vybavena. Jedná se o vývozní model pro Něměcko, kde sloužila jako předváděcí vozidlo v jednom autosaloně Škoda, kam si pro ni předchozí majitel sám dojel a dovezl si ji do Čech s najetými 5ti tis.km, kde ji vlastnil až do teď. 1.bmp 2.bmp 4.bmp 6.bmp 13.bmp 9.bmp 10.bmp Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 1, 2010 Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 ať slouží! Výbava vypadá skvělé! Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 1, 2010 Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 hmm sesle vepr, gratuluju at slouzi. Pekna vypada fakt zachovale Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 Díky všem za chválu, mám už ji týden, najeto 1000 km a pořád si užívám to turbo, který mi u předchozího BMW chybělo Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Červen 1, 2010 Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 Ty jo tomu rikam vybavicka, fakt slusna kara, jen znacku bych si vymazal. Jinak super auti gratec at slouzi a prinasi jen radost. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 1, 2010 Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 jo turbina je navykova vec Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 Ty jo tomu rikam vybavicka, fakt slusna kara, jen znacku bych si vymazal. Jinak super auti gratec at slouzi a prinasi jen radost. Značka už dlouho nezůstane, auto jsem kupoval ve Strakonicích a musím ho přehlásit na Prahu. Už vím že budu mít 1AT, no a teď čekám co mi vylosujou za čísla Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 1, 2010 Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 pekna kaara...hele a co nejake porovnani s bmw? nejake prvni postrehy? treba kvalita nekterych veci/zpracovani, funkcnosti... Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 Hele co se podvozku a brzd týče, tak je BMW prostě někde jinde. Kdybych měl to BMW pětidvéřový a pod kapotou 120d, tak bych asi neměnil Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 1, 2010 Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 Diky, takovou nejakou odpoved jsem cekal no.. jejich podvozky jsou vazne famozni obcas se svezu v kamosove 320d a je to parada.. tak at oktule slouzi, je pekna Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 Díky, už přemejšlím nad fóliema, akorát nevím jak by vypadaly jen na zadku, na předek si je netroufnu dát, protože jezdím hodně cizinu. I když kluci ze Systemcaru říkaj že nějaký se tam nalepit můžou, akorát propustnost musí být min 70 procent. Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 1, 2010 Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 Jiří: gratulace mě se moc líbi ty sedačky a zitra když dopadne Tvoje objednávka tak ji aspon okouknu v Poděbradech Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 1, 2010 Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 vypadalo by to presne takhle Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 Na předku máš taky něco nalepeno? Kolik máš propustnost? Vypadá to dobře Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 1, 2010 Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 Mel jsem, dokud mi nevykradli auto..tedka tam neni na prednim pravem okne zadna folie...jen na ridicove, takze to mozna trosku zkresluje a vypada to tmavsi...jinak mel jsem tam HP15, stejne jako vzadu ted bohuzel nemam auto, ale jestli chces, muzu ti pak nafotit jak to vypada, kdyz stahnu okynko u ridice Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 1, 2010 Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 pěkná kárka chlape brambory je škoda, ale na to tvoje cestování je fakt TDI jasná volba tak ať slouží :D Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 MichalK: Díky, mě taěch 15 přijde už docela tmavý, půjdu asi do takovýho decentu, takže bych to viděl tak na propustnost 45 Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 Dakie: Díky za chválu. S naftou máš pravdu, najedu ročně tak 35 tis.km a to už je znát. Brambora byl moc pěknej, těžko jsem se s ním loučil, ale šel do dobrých rukou a pro mě na zimu byl prostě na prd Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 1, 2010 Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 Moc hezká a zachovalá kára - interiér je luxusně vyluxovaný a vypadá to, že na autě není ani škrábaneček, takže to bude asi opravdu dobrý kauf .....tak ať slouží. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 1, 2010 Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 gratulace k peknymu zachovalymu kousku! Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 1, 2010 Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 Jiříku,tak jupíííí ať slouží,vypadá parádně Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 Děkuju . Pořád si ji užívám Odkaz ke komentáři
Mash Odesláno Červen 1, 2010 Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 vypadá jak nová.....moc pěkná Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 Vážně je ve výborným stavu Jinak bych se chtěl zeptat a připevnění nové SPZetky. Nejradši bych ji přilepil oboustranou páskou, máte někdo tip, která drží opravdu festovně? Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Díky za rady, dnes bych si měl jet pro nový SPZetky, tak to nějak pořeším.Vrtat do značky se mi moc nechce. Jinak to lepení je v pohodě? Myslím tím policajty, STK a tak Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 idelane kdyz pak poridis dve krytky na sroub spz a nalepis je na znacku a nikdo nic resit nebude, ale i tak bys musel narazit na vola a mam pocit ze dneska uz se sroubovat nemusi / nesmi. p.s.: zmen avatar a podpis Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Máš to moc hezké! A vypadá fakt zachovale! Značky mám taky červeným Patexem a drží jako přibité. Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Co se týče lepení tak bych se toho nebál ale folie na předních sklech to už je jiná káva...tam maximálně ten nejsvětlejší odstin a nelepit atesty-schválně píšu nelepit jelikož vepředu nemužu být vůbec žádna folie. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky