Přejít na obsah

Jirkova nová OII

Doporučené příspěvky

Tak jsem se rozhodl představit tady svého nového mazlíka. Jedná se o OII s motorem 2,0TDI, modelový rok 2005, najeto poctivých 82000 km. Byl jsem se podívat na pár Octávek a můžu říct, že co lidi v dnešní době dokážou nabízet je vážně hnus. Pak jsem ale narazil na tuhle šedou krasavici a bylo rozhodnuto. Poté co jsem si ji pořádně proklepnul jsem si ji okamžitě vezl domů. Nikdy nebyla havarována, lakována ani nijak poškozena. Původní majitel se o ni maximálně staral a je opravdu v nádherném stavu a troufám si říct že je i velmi dobře vybavena. Jedná se o vývozní model pro Něměcko, kde sloužila jako předváděcí vozidlo v jednom autosaloně Škoda, kam si pro ni předchozí majitel sám dojel a dovezl si ji do Čech s najetými 5ti tis.km, kde ji vlastnil až do teď.

1.bmp

2.bmp

4.bmp

6.bmp

13.bmp

9.bmp

10.bmp

Odkaz ke komentáři
Ty jo tomu rikam vybavicka, fakt slusna kara, jen znacku bych si vymazal. Jinak super auti gratec at slouzi a prinasi jen radost.

Značka už dlouho nezůstane, auto jsem kupoval ve Strakonicích a musím ho přehlásit na Prahu. Už vím že budu mít 1AT, no a teď čekám co mi vylosujou za čísla :palec:

Odkaz ke komentáři

Díky, už přemejšlím nad fóliema, akorát nevím jak by vypadaly jen na zadku, na předek si je netroufnu dát, protože jezdím hodně cizinu. I když kluci ze Systemcaru říkaj že nějaký se tam nalepit můžou, akorát propustnost musí být min 70 procent.

Odkaz ke komentáři

Mel jsem, dokud mi nevykradli auto..tedka tam neni na prednim pravem okne zadna folie...jen na ridicove, takze to mozna trosku zkresluje a vypada to tmavsi...jinak mel jsem tam HP15, stejne jako vzadu

ted bohuzel nemam auto, ale jestli chces, muzu ti pak nafotit jak to vypada, kdyz stahnu okynko u ridice

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...