P2M Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Je to blázen, z BMW do Oktávky! Ať jezdí a jsi v rámci možností spokojenej ;) Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 To je jako ze Škodovky do Forda ;) Upřímě nemít na tom BMW bezrámový okna a mít pod kapotou 120d, tak neměním ani za nic Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 ale oktulka taky moc pěkná, tak at dělá 2,0 TDi jen radost a žádnou starost ;) Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 prohlidnu ji na otviracce machace ;) vypada pekne pane! Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 ale oktulka taky moc pěkná, tak at dělá 2,0 TDi jen radost a žádnou starost ;) Koukal jsem i po TSI, ale 35 tis.k ročně a z toho 90 procent po dálnici..........prostě TDI byla jasná volba Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Vypadá to, že na otvíračce Mácháče nebudu, už je po mě v CH scháňka ;) Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 tak to je spatny... ;) to tam jako budem muset otevrit bez tebe? Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Vypadá to tak. Snad to aspoň po létě přijedu zavřít ;) Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 To je jako ze Škodovky do Forda :D Upřímě nemít na tom BMW bezrámový okna a mít pod kapotou 120d, tak neměním ani za nic Podpásovka a čekal jsem jí. ;) Já jsem si ale výrazně polepšil např podvozkově, což je celkem důležitý a hlavně to není takovej skok - z konfekce do konfekce jj, bezrámovky v zimě nejsou optimum a ten motor je jasnej handicap na tvoje jízdy, ale i tak... :P Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 :D kolegyně Grafitka. Moc pěkná v realu. Ať ti slouží sousede. :P Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Jojo, s barvou jsem Rosťo nad míru spokojen, podle mě ta nej na OII :D Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Podpásovka a čekal jsem jí. Já jsem si ale výrazně polepšil např podvozkově, což je celkem důležitý a hlavně to není takovej skok - z konfekce do konfekce :P jj, bezrámovky v zimě nejsou optimum a ten motor je jasnej handicap na tvoje jízdy, ale i tak... :D Taky jsem se s ním sakra těžko loučil, podal jsem inzerát a doufal jsem, že se nikdo neozve Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Tak a už mám v hlavě kola a sice 18ky. ovedlo se už někomu zapsat je do TP? Vím že už se to tady řešilo, ale nevím jesti to někdo dotáhnul do konce Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 tak jestli budes kupovat nejake aftermarkety, tak si k nim vyzadej typovy list a mas to...ja to ted zacinam resit... Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Mě se právě líběj nejvíc origo kola. Tam jsem bez šance? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 v podstate ano pokud budes bazirovat na tom aby vsechny parametry byly uplne stejne jak na papire tak na kole. Ovsem je tu druha rovina na STK na pravidelne prohlidce budou prohlizet akurat tak rozmer pneu a pri pripadne pojistne udalosti taktez. Tak ze je na tobe jestli chces mit vsechno OK nebo je to nutne, aby mel clovek co nejmene problemu Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Já jsem právě narazil na tvoje Luny za dobrou cenu. A na autě vypadají prostě luxusně. Akorát bych je chtěl dostat do TP. Jestli to nepujde tak na to kaslu Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 mam rozpracovanej nejakej napad jak to tam dostat podle me neni spatnej otazka je kolik lidi bude ochotno se na nem podilet, nechci to tu davat moc verejne. Ale rikam jde o to dostat do technicaku 225/40R18 92Y a ne tam dat 7.5Jx18" ET46 s 225/40R18 92Y Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Ol@f: to nějak nechápu, vždycky tam přece musíš mít zapsanej i ráfek, když tam budeš mít jen pneu, tak to bude divný ;) Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 To by bylo zajímavý kdyby to šlo Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Dakie mas pravdu, ses chytrej kluk precti si post 47 pak to pochopis kam mirim. Kdyz ne posli SZ nechci to tu fakt rozmazavat, az to bude cele overene muzeme to nejak vic upresnit ale jen zajemcum a proverenym clenum pac to nebude zadarmo (ale zase by to nemelo prijit na statisice) a dost to bude o duvere mezi nama co to budeme chtit zapsat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Každopádně chci mít na autě vše OK, takže já bych byl pro Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 ok, už asi vím o co go ;) Odkaz ke komentáři
FRANK Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Vyjádření Škody na MDČR Část "C" odstavec "3" O co jim jde???? ;) V aftermarketu můžeš koupit a legálně zapsat klidně i 19-ky a oni furt dělaj takový ofuky.... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 o co by slo o penize o nic jinyho, cur*ci Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 jinak zajimavy odkaz o objemech palivovych nadrzi http://www.mdcr.cz/NR/rdonlyres/43DFA2A9-9...ovychnadrzi.pdf Odkaz ke komentáři
FRANK Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Tak potom nerozumím byznysu. Pokud ty 18" nedovolím montovat na jiné Octávky, než na RSo, tak je přeci ani neprodám a zákazník je půjde koupit právě do toho aftermarketu. Nu což, nemá cenu tady brečet. Přesně jak si napsal - čur*ci..... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 prac mu natlaci pegasy s ET53 nebo kolik to ma maji opet schvalne ulitly ET aby clovek takovej disk proste nesehnal Odkaz ke komentáři
FRANK Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 (upraveno) Ale ty Pegasy nejsou v 18". Pokud budu stát o 18" a budu je chtít mít ofiko, tak si to radši nechám na plechách nebo sériových 16" a ty 18-ky koupím jinde a škodofka ze mě má zase hofno. Nebylo by kurňa jednodušší ty 18" povolit? Technicky tomu podle mého nic nebrání a zákošů, kteří by si i na 1,6 (nebo 1,2 TSI a pod.) šoupli Zenithy nebo Neptuny by se určitě našlo dost... A pro případ Superbáckých kol na Octávce by těch 5mm (nebo kolik to je) rozdílu v ET bylo určitě i pro STK zanedbatelných. P.S: Jirko, sorry že Ti to tady zasíráme :P Autí moc pěkné, zvláště v téhle barvě ;) . Grafitka je podle mého nejen jedna z nejpovedenějších, ale i nejpraktičtějších barev. Upraveno Červen 3, 2010 uživatelem FRANK kdyz ti to bude vadit presunu tu diskusi do nejakeho tematu co teto problematice vice odpovida ale zatim je to stejne jen bohapuste nadavani na politiku SA Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky