jirka3 Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 no presne to je jedine dobre, ja uz se lek ze ti to nalepim na bramboru Tak snad v září se k tomu dostanu Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Nějaký úpravy proběhnou nejdřív v září, až budu delší čas v ČR. Nejdřív upravím sebe na Mácháči a pak se vrhnu na autíko v sobotu jsem se tam mrknul - hned co jsme se vratili z jachty ;) Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Rikal kamarad ze vas tam potkal na otviracce . Prej slusna parada Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 jak si to mam pamatovat? Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 No oni si to taky pamatují docela matně. Ale přehlídnout jste prej nešli Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 Tak dneska jsem mazlika trošku opláchnul. Fotky jsou bohužel jen z mobilu. Ale i po šesti letech vypadá k světu Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Červenec 18, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 kdy budes zase v CZ? co ty folie? Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 18, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 Jj když se lověk o to trošku stará výsledek je potom suprovej moc pěkný Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 kdy budes zase v CZ? co ty folie? Budu az koncem srpna nebo zacatkem zari. Folie pujdou, ale jen na zadek Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 Jj když se lověk o to trošku stará výsledek je potom suprovej moc pěkný :D Jj, pořád je to krasavice. Akorát jsem našel nějaký ďupky od kamínků, ale tomu se člověk nevyhne Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Červenec 20, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2010 Budu az koncem srpna nebo zacatkem zari. Folie pujdou, ale jen na zadek ja budu davat komplet... Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červenec 20, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2010 Krásná Octavka Jirko , ale BMW bylo taky pěkný Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 Krásná Octavka Jirko , ale BMW bylo taky pěkný :) BMW bylo hezčí, ale bohužel dost nepraktický Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 Tak dneska se nám na tachometru objevilo malé jubileum. Omluvte kvalitu, je to focený mobilem Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 Tak už jsme spolu s mazlíkem 2 měsíce a 5 dní, najeli jsme 7000 kilometrů. Dlouhodobou průměrnou spotřebu mám 6,3. To se mi docela líbí, 90% z toho najedu po dálnici vyšší rychlostí. Takže zatím maximální spokojenost Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 Jiří: taky očekávám během pár tisic až se mi objeví pět osmiček Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 Já už zam mám o dalších 500 km víc. A příští víkend se chystám na otočku do ČR, takže přibudou další 2 tisíce Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 Pánové mám na vás jeden dotaz. Jaký olej je lepší, Shell nebo Castrol? Oba dva ve verzi LongLife. Když jezdilo auto od novoty na Shell LongLife a teď tam šoupnu Castrol, vadí to? Olej měním každých 15 tis.km Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 2, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 Podle mě to je uplně jedno Jiří.To co jsi vyjmenoval je to nejlepší co je...Cena je stejná? Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 Cenovka je zhruba stejná Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 2, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 Tak neni co řešit :P Jinak rozumná volba měnit každých 15 tisic olej.Dělám to taky tak-dvakrát do roka Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 2, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 tak ja se celkem drzim toho co se tam leje od zacatku, jine slozeni muze zpusobit uvolneni a vymyvani usazenin ktere se s predchozim olejem jen ukladali. Jinak castrol je ted oficialni olej SA. Dokud to pujde budu se drzet toho co je tam od zacatku Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 Taky jsem si říkal že je asi lepší se držet jedný značky, tak to vidím na ten Shell. A rovnou vemu i pro rodiče do Octávky Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 2, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 Jinak castrol je ted oficialni olej SA. to menia ako chcú, na aute mám od výroby nálepku Shell, prvý servis má aj doteraz veľkú reklamu Shell na salóne, druhý servis zas dáva iba OMV ale môžeš si doniesť/kúpia Shell...tak neviem kto z toho má vyjsť ale dával by som to, čo stále Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 3, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 tak ja se celkem drzim toho co se tam leje od zacatku, jine slozeni muze zpusobit uvolneni a vymyvani usazenin ktere se s predchozim olejem jen ukladali. Jinak castrol je ted oficialni olej SA. Dokud to pujde budu se drzet toho co je tam od zacatku Ondro, tohle ale platí spíš pro další označení oleje - 5W-30... když změníš značku tak to až taková hrůza není Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 Tak jsem teď mluvil s bývalým majitelem. Auto má za sebou už 3 výměny oleje. První 2 byly podle Maxidotu- prodlouženej servisní interval a olej byl použit Longlife 5W-30. No a při poslední výměně nechal majitel předělat interval na pevný, to znamená 15tis.km a olej použil 5W-30, ale už ne Longlife. A tak se chci zeptat, neuškodím tomu, když tam teď zase šoupnu ten Longlife? Interval nechám 15 tis.km Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 3, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 proč tam budeš cpát longlife, když stejně budeš měnit po 15tkm? to mi přijde zbytečný.. kup normálně plnou syntetiku 5W-30 a vyměň každých 15tkm.. Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 Ja si myslím že ten Longlife má něco do sebe. A za cenu 220 za litr myslím že to jde Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky