mhradim Odesláno Březen 9, 2024 Sdílet Odesláno Březen 9, 2024 Zdravím pánové, nedávno jsem zaregistroval na motoru únik oleje, zajel jsem do servisu, kde mi vyměnili těsnění tandemového čerpadla mezi blokem a čerpadlem. Dnes opět olej na bloku viz foto. Rád bych vás poprosil o radu po čem jít. Těsnění hlavy? 😕 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mildee Odesláno Březen 14, 2024 Sdílet Odesláno Březen 14, 2024 (upraveno) Umýt, odmastit a sledovat odkud to teče, na tomto bordelu nic nepoznáš, od klávesnice už vůbec ne. Upraveno Březen 18, 2024 uživatelem Mildee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 18, 2024 Sdílet Odesláno Březen 18, 2024 (upraveno) Ze zkušenosti vyměň těsnění tandemu, podlep svorkovnici co jde do hlavy ke vstřikům (degraduje těsnění a nedá se koupit samostatně) umej a uvidíš. Následně možná bude ještě uník pod víkem ventilů nebo těsnění pod hlavou.... Upraveno Březen 19, 2024 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mhradim Odesláno Březen 22, 2024 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2024 Děkuji Rolbaři! 👍 Nechci to zakřiknout, ale vypadá to, že olej unikal přes tu svorkovnici, utěsněno, očištěno a zatím blok bez oleje...tak snad 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maloch Odesláno Červen 2, 2025 Sdílet Odesláno Červen 2, 2025 Ahoj, prosím čím se myslí ta svorkovnice? Mám stejný problém. Prosím případně bližší foto nebo díl který jde koupit? Děkuji moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mhradim Odesláno Červen 3, 2025 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2025 Pokud si dobře pamatuju, u mě byl problém tady...viz foto. 😊 Samotná svorkovnice asi koupit nejde, je to nejspíše jen jako celý svazek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.