kraclik Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 (upraveno) Mám ji 4,5 měsíce, tak se už konečně přidám. Zatím jen pár foto telefonem, jak vypadala, když jsem ji koupil a jak vypadá teď. Čekám na lepší počasí. ;) 2.0 tdi bkd MR2007 elegance dodelavky zatim: nejzakladnější servis jako geometrie, klima, olej, filtry a pod + 4x nightbreaker, poklice na zimaky, origo zasterky, tesnici guma proti necistote v motorovem prostoru, dvojita podlaha, pegasusy+nove gumy, FL ostriky skel, milotec mracitka, milotec maska, ofuky HEKO, polepy sloupku, chrom lista na 5tych dverich, samolepa na prednim okne planuju: podvozek, listy do laku, maxika, vyhrivane sedacky, komplet veprika nebo alespon veprí paket,zadni FL lampy, predni projektory, možna jine narazniky + se urcite neco vyvrbi casem Upraveno Srpen 7, 2011 uživatelem kraclik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Pěkná Octa ;) . Tipnul bych to na bývalý služebák O2, žejo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 jj hezounká moc ;) dej více fotos a infa.. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Červen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 (upraveno) Pěkná Octa :lool: . Tipnul bych to na bývalý služebák O2, žejo? tipujes velice dobre, dluho jsem se zdrahal, ale nakonec jsem si vybral velice zachovalou. Jezdil s ni slusny clovek a malo. mela 67tkm. Sice me velice trapila ta barva, ale s kolama, foliema a tim vsim to docela jde a lak je diky folii O2 jako nový Upraveno Červen 3, 2010 uživatelem kraclik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Tahle barva mi nevadí. Pěkné auto. Ať slouží do sta let.... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Jo těhle O2 aut je teď na netu nespočetně. Taky jsem po nich koukal, ale nakonec jsem vybral jinou, ta O2 barva mě dcela odradila 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Červen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Jo těhle O2 aut je teď na netu nespočetně. Taky jsem po nich koukal, ale nakonec jsem vybral jinou, ta O2 barva mě dcela odradila Na novou jsem nemel, tak jsem vybiral dle nej stavu, puvodu, km, vybavy a priznive ceny. Nic lepsiho v okoli nebylo. Samy zlitany nebo bouracky. No, na barvu to nejezdi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Pisu na mobilu,zak sorry za bez diakritiku. :lool: Oktavka pekna, o te masce taky premyslim, jen jsem porad na netu nenasel cervenou OII s maskou, abych se podival jak vypada... Mas ji peknou... A co planujes za upravy do budoucna? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Červen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 (upraveno) Pisu na mobilu,zak sorry za bez diakritiku. :lool: Oktavka pekna, o te masce taky premyslim, jen jsem porad na netu nenasel cervenou OII s maskou, abych se podival jak vypada... Mas ji peknou... A co planujes za upravy do budoucna? diakritiku taky neresim, diky za pochvalu. jinak, co se tyce uprav-udelal jsem edit uvodu a tam to je. s maskou jeste asi neco udelam. bud se zbavim toho chromovyho ramecku nebo dam do barvy tahokov Upraveno Září 29, 2010 uživatelem kraclik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Vyzerá dosť zachovalo tak nech Ti slúži k spokojnosti... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Červen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 (upraveno) dekuji, jeste dodam foto, kde tu zachovalost potvrdim :lool: Upraveno Červen 23, 2010 uživatelem kraclik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červen 4, 2010 Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 Moc pěkná. Ať slouží a ta barva je nádherná, mám asi tu samou :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Červen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 Moc pěkná. Ať slouží a ta barva je nádherná, mám asi tu samou asi ano, ale O2 to neni, ze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červen 4, 2010 Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 asi ano, ale O2 to neni, ze? Sakra asi budu muset udělat novej avatar když to není poznat :lool: Mám Octavia II Combi Classic 1.9 TDI 77kw MR 2006. Barva - Modrá dynamic 4590 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 5, 2010 Sdílet Odesláno Červen 5, 2010 On se ptal, jestli mas taky sluzebak od O2 telefonica-operatora 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 No jestli bylo O2 myšleno takhle, tak určitě ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Červen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 No jestli bylo O2 myšleno takhle, tak určitě ne. ano, bylo to mysleno jako telefonica 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Červen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 (upraveno) tak dodavam par fotek P.S. listy jsou v priprave na lak Upraveno Leden 26, 2011 uživatelem kraclik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 24, 2010 Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 sorry, ale ty mracitka na mlhovkách hnus... a ten "chromovy" prouzek na 5.dverich i s napisem Octavia pryc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Červen 24, 2010 Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 O tý masce taky přemýšlím, jen pořád nemůžu nikde najít foto, červený oktávky, abych se podíval jak to bude vypadat a VT se mi dělat od někoho nechce... Jinak vypadá pěkně, tu lištu stříbrnou zezadu bych dal taky pryč... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Červen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 sorry, ale ty mracitka na mlhovkách hnus... a ten "chromovy" prouzek na 5.dverich i s napisem Octavia pryc z mlhovek to pujde pryc, byl to jen takovy pokus ze zbytku folie z okna.. napis vzadu pujde taky dolu, ale prouzek tam zustane....jinak diky za nazor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Červen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 O tý masce taky přemýšlím, jen pořád nemůžu nikde najít foto, červený oktávky, abych se podíval jak to bude vypadat a VT se mi dělat od někoho nechce... Jinak vypadá pěkně, tu lištu stříbrnou zezadu bych dal taky pryč... :) cekal jsem od te masky vic, moc se mi to nelibilo, tak jsem zkusil mracitka a vypada to lip, jen dam tahokov jeste do barvy nebo pryč ten chromovej ramecek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Tahokov bych nelakoval, spíše jak píšeš, odstranit ten chrom z té masky a bude to Gut. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Červen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 Tahokov bych nelakoval, spíše jak píšeš, odstranit ten chrom z té masky a bude to Gut. Dik, jeste to promyslim. Prijde mi, ze je ta maska moc " videt " svadi me to k tomu lakovani :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Červenec 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2010 predni listy jsou hotove, vypada to pekne, takze bude cele auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jardo Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 je to pecka ... mne sa to paci ... ja som maniak do mracitok, takze chvalim ... podla mna sa jednozacne hodia k sebe mracitka, sport. maska listy do laku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Září 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2010 (upraveno) tak k lakovani list jsem se zatim nedostal, tak jen par zajimavosti 436 tis neni mych, nasel jsem to v nejakem interatu 79999 malinke vyroci 4,1 l/100km zatim rekord, ale to se neda skoro jet - 2.0 tdi Upraveno Leden 26, 2011 uživatelem kraclik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2010 (upraveno) Tak jsem si nadelil opozdeny darek k narozkam. Vyhrevy prednich sedadel. Zatim velka spokojenost a take velky dik ROLBAŘOVI. Upraveno Leden 26, 2011 uživatelem kraclik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Leden 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 (upraveno) tak par novinek hlaseni zavady airbagu - nastesti jen zlomeny dratek ve dverich jezisek prinesl kryty prahu, na leto textilni koberecky skoda a kaslik pod ridice no a jsme na hranici 90tkm, takze ......servisek od 2.12. mame doma jednu z prvnich O II tourek Upraveno Leden 26, 2011 uživatelem kraclik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Koukám 2x zamračený... Aby se ještě nerozbrečela chudinka. JInak pěkný, jen ty mračítka nemusím... Co tourka, co to má vůbec za výbavu, jsem ještě ani nečetl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.