MAO Odesláno Říjen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2010 No boční airbag to asi nebude protože s tím by se určitě při prodeji chlubil a na vyhřívání sedačky jsem nikde nenašel žádné tlačítko nebo nějaký spouštěč... Tlačítka určitě zkusím sundat podle šipek a uvidíme... Tempo -> myslíš toto? Zkusím to dnes někde sehnat, oni jsou dost špinavý i zevnitř, dají se nějak bez poškození rozdělat a vyčistit i zevnitř? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 19, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2010 jj, přesně tohle tempo :) tak jinak mě nenapadá na co by tam ty kabely mohly být.. návod na vyčištění - mrkni sem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Říjen 19, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2010 ten kabel je kontrola připoutání. Když nejsi připotaný tak auto po otačení klíčkem několikrát pípne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MAO Odesláno Říjen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2010 Ano to je přesně ono, dík moc. Vůbec mě nenapadlo že na to taky musí být nějaký kontakt+kabel do skříně ;-) Za chvíli běžím pro Tempo a v polední pauze se jde leštit, dík moc. EDIT: Očko před a po aplikování TEMPA :)) za 80 kaček vcelku dobrej výkon :-D Jsem spokojenej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Říjen 20, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2010 Choceň zdraví do Ústí nad Orlicí... konečně někdo z okolí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MAO Odesláno Říjen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2010 Ahoj, Choceň koukám že máš na sví O1 stěrač z OII, kdepak jsi ho koupil? Nebo nemáš náhodou ještě jeden? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Říjen 21, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 Stěrače mám dva, jeden na OI a druhý na Golf V :P Ale na VW je už od výroby... Vychytej si ho v inzercích, bývá na prodej docela často a je super, běhá absolutně potichu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Říjen 21, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 Vítej tu......hezká barva, dobrý info. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spineshank Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 nejde ti poslat SZ ai máš plnou schránku,zamluvil sis 2 stěrače tak dej vědět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spineshank Odesláno Prosinec 10, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 takže stěrače prodávám co jsem ti držel..bye a už mi nepiš,nejseš seriozní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.