mole.first Odesláno Duben 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Tak jsme se s lvíčkem byly včera poprvé ukázat na seaťáckým srázku a dostali jsme z toho pěkný komplexy Všichni krásně upravený, většina TOP SPORT kity... Radost pohledět. No a ještě ke všemu jsem tam byl zase jedinej na zimákách... hrůza. :lool: Ale na Příbram jedeme už obutýýýý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 už tam párkrát byl chlapec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Duben 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Myslím, že ho takhle zaručeně nikdo nepoznal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Duben 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 Konečně přezuto! Dneska jsme se projeli na Příbram, vyfásli jsme pokutu za propadlou zelenou kartu a hezky se opálili (já) Pár jarních foteček: klubový dráček konečně i na leonu jeden nový detail pro radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 9, 2011 Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 Jirko pěkný fotečky a ty kola na to španělským ptáčkovi vypadaj hezky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Duben 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 Fotky jsou hrozný, mám se ještě co učit Ale jinak dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Pekné.. :) Mal som aj ja dať rovno 17".. 16" vyzerajú na octe jak 15"... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Duben 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Díky Ale zase je to pohodlnější, ne? :) Najdu nějakou tvoji aktuální fotku u tebe v tématu? Máš tam hrozně moc stran :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Myslím že až taký rozdiel v komforte tam nie je, mal som rok predtým 17" Pegasusy.. Teraz po prezutí ani foto nemám, tu sú foto z minulého roka.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Duben 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 No, výběr kol teda musím pochválit :) :) Ale zas tak velkej rozdíl to není 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Kvôli tým kolám som reagoval... :) z tých foto to možno nevyzerá, ale keď som stál vedľa Supa II s týmito istými 17" tak to vyzeralo na rozdiel 2".. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Duben 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 fakt? ty fotky trochu matou, to je fakt... a v čem máš ty 16" obutý? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 myslíš aké pneu?? klasika 205/55.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 pěkbně to autíčko oblepuješ ;) a na Leona nebyla reklama na ADM ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Duben 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 Ale je, jen čeká na nalepení ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Duben 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2011 KONEČNĚ mám ten zatracenej rámeček rádia a už soňácká babička už drží tak, jak má. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Květen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 takže se zadařilo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Květen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 yeas men 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 to rádio byl trochu error no :/ všechno bylo ok pak chvíli jezdil s leonem brácha kterej si tam dal svůj alpine a od tý doby to bylo nějak v háji na ten polep na leona jsem zvědavej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 A co ze je to za samolepku lvicka??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Květen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 Lvíčka? To nevím :) Mám tam pod zrcátkem u řidiče dráčka - to je klubové logo EDT a byla ostuda ho nemít, když už jsem předseda No a pak mluvíme ještě o velkém polepu - to je reklama na náš sraz v Bělé, ta na auto půjde jen do konce července, pak se sundá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 na to jsem dost zvědavej na ten polet...v úterý jsem viděl polep na pešírově fabuli a vypadal dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 Lvíčka? To nevím :D Mám tam pod zrcátkem u řidiče dráčka - to je klubové logo EDT a byla ostuda ho nemít, když už jsem předseda :lool: No a pak mluvíme ještě o velkém polepu - to je reklama na náš sraz v Bělé, ta na auto půjde jen do konce července, pak se sundá. Samozrejme jsem myslel dracka na vratech, o lvickovi pisu, ze je to leon :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Květen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2011 No, napadlo mě to, ale nebyl jsem si zcela jistej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Červen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 Po víkendu zas budeme drandit, parádáááá ;) A na léto chystáme velké překvapení, snad to klapne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 a proč se nedrandilo? ;) budeš dávat ty cupra nárazníky? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Červen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 Nebyly money na roční servis... Stupidní, ale doba je zlá. Takže chudák lev spal měsíc a půl zimním spánkem... ;) No a cupra nárazníky to nejsou :D To stejně neuhodnete a já to nepovím, nepovím, nepovím Teda snad to vydržím nepovědět... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Červen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 Mno, tak si dneska zase vzpomněla fabinka, že zazlobí. Odešlo řízení, tak tak jsem to dokormidloval do servisu... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Červen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 Leon jezdí, fabka stále stávkuje. To je mi ale vozovej park, to nemůžou jezdit obě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.