Přejít na obsah

Lev ze Španěl

mole.first

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...

Tak, a Night Brakery jsou v hajzlu, vydrželi ani ne rok. Takže hledám opravdu kvalitní žárovky, které budou opravdu dobře svítit (NB svítili snad ještě hůř než normální).

Btw. právě se připravuje změna barvy za pomoci fólie, ale je to pěkně naprd. Ty věci, které jsem chtěl hlavně, aby to skrylo, to prostě neumí (všechny nenalakované díly). Takže co s tím? :D

Btw. a nevíte někdo, jak jsou přidělaný ty zatracený černý lišty na předním a zadním nárazníku? Vím, že boční jsou nalepený...

Odkaz ke komentáři

Vladan: Je to fólie.

A k barvě - je to šedý mat a je s tím hrozná prdel. Teď mám kvůli dolakování zrovna sundané všechny lišty. V pátek jsem byl tankovat a pumpař na mě smutně - to provedla přítelkyně? A koukal na to "základovkou natřený" auto bez lišt. :huh: Ani jsem mu to nevysvětloval :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Je to asi dva týdny zpátky. Najednou začal nehorázně řvát, byl ještě línější a ručička na měřáku paliva šla dolů až podezřele rychle. Druhý den už se mu ani moc nechtělo dojet do servisu. Sotva na to servisák šáhnul, tak se mu to rozlomilo v ruce. Takže pěkný. Čím to bylo, to nevím. Je možné, že jsem něco spodkem trefil, možná to byla únava materiálu, těžko říct.

Každopádně díl už je novej a zase drandíme.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Lvíček se po dlouhé době zase ozval. V neděli se nám rozsvítila kontrolka motoru, takže v pondělí putoval ke svému dvornímu mechanikovi. Ten objevil jen drobnou závadu, kterou dal ihned a zdarma dokupy. Zároveň jsem ho ale požádal, aby mi prověřil brzdy, jelikož poslední dobou sice brzdíme dobře, ale trochu nás to kope do volantu. Omrknul je a výsledek: výměna všech čtyř kotoučů a samozřejmě destiček. Mám z toho ale radost, protože dopředu půjdou nádherné vrtané kotouče - už se na ně těším.

Zároveň se vyměnili pneumatiky za trochu míň sjeté, cívka a udělal se olej atd. Takže na technickou a sezónu 2012 jsme snad už připraveni.

Teď jsem si všiml, že jsem se loni zapomněl pochlubit, že všechny lišty byly nalakované do černého lesku. :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Jj, zamiloval jsem se do ní hned, jak jsem otevřel inzerát. :) Jak si správně napsal, je to Caddy Kombi, verze LIFE (šoupáky na obou stranách). Pohání ji 1.6 TDi. Vezli jsme ji z Brna a motor je pro naše účely naprosto ideální. V pátek uděláme předváděčku, jestli chceš, koukal jsem, že dorazíte na Home Alone ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Mno tak potom napis skusenosti :palec:! Tiez sme mali caddyho - rocnik 2005 (1.9 hladky). Nabehanych do dnesneho dna 300tis km. Ostal na firme a dalej jazdi. Zrovna vcera som sa na nom viezol. Teraz sa inak vozime na OII 1.6TDI a zatial tiez pohoda momentalne 42tis km. Ten Caddy ma nejakych 55kW tusim nie? Sedel som na autosalone v BA v tomto novom a ako dost luxus oproti tomu co sme mali. Ale to uz bol myslim 2.0TDI v celkom slusnej vybave. Len ta cena :blink:

post-20-0-33672400-1336151805_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Je to ten silnější, tudíž 75kW a jezdí jak drak. Zespodu je línější, ale jen se dostane na ideální otáčky, tak frčí. No a na dálnici je to vůbec ideální. Je pravda, že když jsem srovnával novou a předchozí verzi, VW udělal dost velký krok kupředu, obzvlášť v interiéru a na přední masce.

No a leon... S folií byly celý pryč, servisák, který ho měl dát do kupy byl dost nasranej. :) Ale obchoďák ok, vidělali na tom dvakrát, tak co. Jinak Leon teď asi bude jezdit někde kolem Brna, nechali jsme ho asi tak 5km od Tvarožné, kde bydlí i jeden místní člen. :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...