Přejít na obsah

Hipiho Octavka

Doporučené příspěvky

Tak jsem tu s dalším menším problémem. Včera jsem si hodil do plata originál repráky z předních dvěří co jsou v octavii. Dal jsme je tam jen tak na zkoušku zatim protože se mi válely ve sklepě a zjistil jsme že když nemám auto nastartovaný tak mi hrajou pěkně do určitý hlasitosti pak začnou praskat ... a když nastartuju a jedu tak se to děje i při snížený hlasitosti. Nevíte někdo čim to bude ?

Připadá mi ale že mi praskají přední repráky ne ty co jsou v platě ......

Odkaz ke komentáři
to asi zalezi na radiu. teda pokud bys neudelal takovou prasarnu, ze bys na spinany plus privedl plus staly. protoze co jsem mel driv blaupunkta, tak ten se pri vyndani klicku sice vypl, ale sel zase zapnout a po pul hodine se sam vypl. co jsem mel PIO a co mam ted clariona, tak ty to bez klicku proste neumi...

u blaukpunbktu to dela myslim púotize...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

2 prehazovani pinu staleho s spinaneho plus 12V: pokud ti to i po vyndani klicku drzi nalazeny stanice, tak mas plusy zapojene spravne. ikdyz treba ted co mam toho clariona, tak ten ma v sobe baterku a drzi nekolik hodin i bez napajeni. ale pokud mas plus spravne zapojene a prohodis to, tak se ti muze stat, ze pokud radio nema v sobe baterku, tak se ti to po vyndani klicku smaze. koukni se do navodu. tam je to vzdycky napsany. nebo sem hod co mas za radio...

EDIT: ted jsem se koukal na to zapojeni. jak clarion, tak blaupunkt ma na pinu č.4 staly +12. zalezi na tom jestli to menis za origo radio nebo je. kdesi jsem cetl, ze VW ma na origo radia +12V stalych na pinu č.7. ale pokud ti to radio drzi nalazeny stanice a pri vyndani klicku ti to radio nehraje, tak to proste neumi...

Upraveno uživatelem kubiik
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...