lubinob Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 no ja si ich vymením sám keď sa ozvú na maxidote.. :D uvidím ako to dopadne, ale asi pôjdú ATE na všetky kolesá.. no to Ti mohli niečo pokašľať keď to nebrzdilo vôbec... ktovie či tam nedali už nejaké trochu ojazdené... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 by som sa ani nečudoval, už tam ani nechodíme.... je to hrôza všade aj snáď v novom už to bude lepšie No mne to minule zobralo tiež ABSko keď som išiel do zákruty nie nejak rýchlo ani neviem ako a zrazu skákal pedál - nečakal som to :D pretože som musel pustiť jedného keď vchádzal na cestu, ale bolo to bez toho zvuku(to zas robilo na OI a bolo to hnusné ) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 No právě, že standardně to vůbec nehvízdá ty gumy...obzvláště ty široký 17"ky se jen tak neurvou, na to už musí být správná konstalace hvězd, asfaltu a rychlosti :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 Kotouče se mění, až se sjedou. Je tam předepsaná minimální tloušťka a samozřejmě nesmí bejt pokroucený nebo tak něco A půl cenťáku by 10 tis mělo vydržet určo si myslím, vždyť to může být tak třetina nové desky a deska vydrží rozhodně víc než 30 tis (při normální jízdě ;) ) ...Jinak mně vydrželi prakticky přesně rok - minulá výměna předních byla 30.6.2009 a zadní asi o 14 dní později. A najetý za tu dobu je něco malinko přes 50 tis km, takže taková Raketčina klasika - minule to bylo tuším cca 56 tis nam na OI vydrzely desky to samy co kotouce - cca 100 - 110t km ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 Tak OI je taky lehčí, to je něco jinýho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 hlavne ma tata i ja trochu lehci pravou nohu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 To jo...ale stejně se divím, že kotouče vydržely tak málo...v porovnání s těma deskama. Přeci jedny desky nemůžou sedrat kotouče, bez ohledu na nájezd by měly kotouče vydržet aspoň dvojnásobek co desky, ne?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 tak jako taky me to docela udivuje. ale to bylo jeste v dobe, kdy jsem jim v servise veril. meli jsme pred dovolenou a rikali mi, ze to cca 2 tis km by se museli menit, tak sem to tenkrat nechal vymenit. jaksi me tenkrat nenapadlo si to zmerit, jak moc maji ci nemaji pravdu no... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 kdyz ATE tak powerdisc, bohuzel jsem do nej nesel ale mel jsem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Powerdisc budú asi kotúče?? Tak na to mám ešte snáď rok čas, ale dobré vedieť... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 zkousel jsem najit takovej ten letacek od Ate co jsem si cetl v servisu kdyz mi delali auto a nemuzu to najit, ale ta drazka mela odvadet plyny co zpusobuji vadnuti brzdneho ucinku, diky ni tak dochazelo k cisteni brzdovych desticek od usazenin a nerovnosti a tusim jeste neco dalsiho a v neposledni rade kontrola opotrebeni kotouce aneb neni drazka je treba vymenit kotouc nebo tak nejak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 My sváteční řidiči, máme 50 tkm a desky i kotouče -3mm Ale narozdíl od Raketky to bude i dlouhodobou spotřebou, která u mě dělá 5,5 litru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 jj urcite je to o najezdu a stylu jizdy ja menil zadni driv nez predni, predni vydrzeli tak 140tkm a asi by vydrzeli i vic ale byla na nich hranka a chtel jsem aby ta deska sedala fakt preciozo. add najezd vera odpoledne jsem v tom neuveritelnym pocasi dal 100km po Brne jsem myslel ze mi jebne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Nejako moc brzdíte obidvaja nie?? Mne tam pri 90t serviske ešte stále nechali pôvodné, že do 120 asi už nevydržia, ale niečo cez 100t km by mohli dať... Nápodobně :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2010 Opět po delší době jedna momentka z pracovního víkendu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 dneska jsem jel za Tebou u nás v Brně jak je rozkopanej přivaděč na Svitavy směrem na Pisárky a pak jsem Tě před tunelem předjel... a za tunelem jsi odbočoval hned první výjezd vpravo... nevím, zda sis mě všiml... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 Jo jo, všiml...akorát sem složitě přemýšlel, kdo by to mohl být, ale nikdo mě nenapadl. Teď vím, že seš to ty :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 dík za upřímnost.. :) Ve středu dorazíš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 kdyz ATE tak powerdisc, bohuzel jsem do nej nesel ale mel jsem JJ kotouče určitě ,ale desky od ATE nééé strašně špiní kola a rychle ubívájí !!! ideální kombinece ATE power disc + ferodo DS porformance 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 No původně jsem ve středu chtěl dorazit, ale poslední týden jsem asi lehce nachlazenej a čím dál tím víc mě bolí ucho, takže v pondělí půjdu k doktorovi a uvidím, jestli mi na to něco dá, nebo co to bude. Takže neslibuji účast na 100%, ale pokud by to šlo, tak bych se otočil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Jirko, měnil jsi už něco na přední nápravě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Projevy těžších dieslových motorů nebo co se děje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Spíš než motor těžší o 20 kg, to vidím na české diravé silnice a podobné zkurveniny od silničářů. Takže uložení ramene, uložení tlumičů a tlumiče mají nejlepší za sebou...a při přejíždění malých nerovností při pomalé jízdě (do 20 km/h) se ozývají nehezké rány... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Tak to tomu jistě nepřidá. Kolik máš najeto km? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Asi 95 tis KM. Je to málo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Asi před měsícem, když mi dělali STK, tak měnili uložení spodního ramene (silentbloky), protože už měly prej svoje za sebou. Najetý jsem měl 150tis km, jinak zatím nic. Je fakt, že na těch rozbitých cestách teď celý auto šíleně mlátí, ale upřímně řečeno si nejsem jistej, jestli to bylo někdy lepší, protože tvrdý to bylo vždycky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Jo, taky myslím že budu mít stejný problém. Uložení tlumiče na OII prý není tak častý problém, a moc se nedělá. Tlumiče máš původní? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Já mám 93 a při 65tis jsem měnil komplet uložení přední nápravy (auto jezdilo po Praze ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Tlumiče, uložení tlumičů, spojovací tyč stabilizátoru, přední a zadní uložení ramene? Pak mě ještě trošku překvapuje že jelda nenabízí originál silentblok, jako má NoiseR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Tlumiče, uložení tlumičů, spojovací tyč stabilizátoru, přední a zadní uložení ramene? Pak mě ještě trošku překvapuje že jelda nenabízí originál silentblok, jako má NoiseR Přesně tak mimo horního uložení vše !!!! jo a lituju že jsem nedal na ramena ty plný silentbloky (něco na spůsob audii tt u OI) protože tyhle origo nemůžou na tý RS-ce dlouho vydržet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.