SKAJA Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 :( Mě bouchla guma v 90 km...a proto vím co píšu...ve 210 by to vypadalo mnohem hůř ;) No jo, ale tys taky psal, že OII je nad 180km/h značně nestabilní a musí se člověk hodně snažit, aby ju udržel na cestě :P A někomu nedělá problém jezdit 230km/h s kamerou v ruce a natáčet sám sebe, když na to příjde ...Ono každý má přecijenom vnímání do jisté míry subjektivní, takže někdo je rád, že to ukočíruje v těch devadesáti, zatímco někdo třeba ve 230 jen ucítí "lehký" vibrace, vytuší, co se asi děje a v klidísku si to dobrzdí a odstaví ke kraji ;) Já bych to takhle od "zelenýho stolu" zase nepaušalizoval. PS: Tím samozřejmě nechci nic tvrdit a jakákoliv podobnost je samozřejmě čistě náhodná a ilustrační, nic osobního B) PS2: Jinak samozřejmě naprosto souhlasím s Mischickou a jeho pravidlem nambr van ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 No jo, ale tys taky psal, že OII je nad 180km/h značně nestabilní a musí se člověk hodně snažit, aby ju udržel na cestě A někomu nedělá problém jezdit 230km/h s kamerou v ruce a natáčet sám sebe, když na to příjde kde si nechal Snížkovu bagetu alebo hľadanie čísla v mobile :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 PS: Tím samozřejmě nechci nic tvrdit a jakákoliv podobnost je samozřejmě čistě náhodná a ilustrační, nic osobního to ti tak verím :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 kde si nechal Snížkovu bagetu alebo hľadanie čísla v mobile To není zdokumentovaný, to by mohl někdo zase zpochybnit, že jsou to jen silácký řeči a skutek utek, tak jsem to radši ani nevytahoval. Ono koneckonců jakýpak copak - my co víme svoje, tak víme a ostatní ať si myslí co chtějí, já už to neřeším, nepřepínám :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 To není zdokumentovaný, to by mohl někdo zase zpochybnit, že jsou to jen silácký řeči a skutek utek, tak jsem to radši ani nevytahoval. Ono koneckonců jakýpak copak - my co víme svoje, tak víme a ostatní ať si myslí co chtějí, já už to neřeším, nepřepínám :( naopak...Kubík to fotil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 naopak...Kubík to fotil Aha, to mi nějak uniklo Tak to jsem rád, že alespoň někdo si to pamatuje, když já mám paměť v prdeli :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Včera se tak řítím od nás do Olomouce, resp. do Lipníka a nechtělo se mi jet po dálnici, tak jedu na Nové Město a pak jakože dál na Poličku a na Svitavy a najednou si v Bystřici uvědomím, že jsem měl odbočit :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 No vidíš...to ses mohl stavit. ...Akorát já teda včera stejně nebyl doma :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 napr Otesanek je ve dvoustovce stabilni... :D teda v zavislosti na kvalite vozovky... Ale rozhodne bych nerekl,ze je O2 ve 180 nestabilni...no teda predokoka na uzkejch gumach mozna ano :) :) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 ..no teda predokoka na uzkejch gumach mozna ano :D :D :D No vidíš, to mi nedošlo. Tam bude možná ten zakopanej pes...seš to ale hlava mazaná, žes na to přišel :P :palec: :D :) :) :P :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 napr Otesanek je ve dvoustovce stabilni... :P teda v zavislosti na kvalite vozovky... Ale rozhodne bych nerekl,ze je O2 ve 180 nestabilni...no teda predokoka na uzkejch gumach mozna ano :P :palec: Ja ti dam predokolka ty zadohrabe jeden :D :) Jak jsem psal uz u tebe mel stesti jinak to neni mozne, vsichni svati nad nim museli stat :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Je pravda, že od té doby, co v autě vozím svatého Kryštofa, patrona řidičů, mám celkem kliku. Holt něco na tom bude :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 No a jeste se nam tady dej na modleni ... Krystofa :D :) :) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 No ale já to myslím vážně...dostal jsem ho jako dárek - je to takovej medailonek a fakt to funguje :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Tak ja teda nic nevozim a zatim se mi nic nestalo...tuk...tuk....tuk...kdyz ono to bude spis tim, ze jezdim opatrne :) :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 No ale já to myslím vážně...dostal jsem ho jako dárek - je to takovej medailonek a fakt to funguje :) ja nosím lienku - česky berušku :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 blade...b ych chtel videt,jak ty jezdis opatrne...to je relativni pojem...ja kdyz jedu rychle,tak jedu taky opatrnel... a u nekoho to muze byt i naopak ;) ze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 No teda...Pája začíná nějak vlčit na starý kolena ;) Tak se mi to líbí B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 blade...b ych chtel videt,jak ty jezdis opatrne...to je relativni pojem...ja kdyz jedu rychle,tak jedu taky opatrnel... ;) a u nekoho to muze byt i naopak :lool: ze? A kdo tady mluvil neco o rychlosti ;) Je to opravdu relativni, vsechno zalezi na vyjezdenosti a kdyz uz jsi vyjezdeny, tak take zalezi jestli ti to moc neleze do hlavy a neprestavas mit nektere zabrany ze ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 No vidíš...to ses mohl stavit. ...Akorát já teda včera stejně nebyl doma ;) Jsem to věděl, tak jsem ani nebrzdil :-) Je pravda, že od té doby, co v autě vozím svatého Kryštofa, patrona řidičů, mám celkem kliku. Holt něco na tom bude Jsi někde ukradl toho papírového policajta a pojmenoval ho Kryštof, co :-D? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Jsi někde ukradl toho papírového policajta a pojmenoval ho Kryštof, co :-D? ;) ;) ;) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Já chci ke garaži tu policajtku, takže pokud někdo o nějaké víte :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Heh blondynu nebo brunetu ;) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Co třeba bloncku, s těma je větší legrace :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 ale jsou zase o neco hloupejsi :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 omg Blade :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Co je rekl jsem neco spatne, boze doufam ze tady nema nekdo za pritelku blondynku...tak jsem to nemyslel, ja to myslel jen na policajtky :) :lool: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 A co když má někdo přítelkyni blonďatou policajtku :-D? No minimálně v té blonďatosti jsi tu u pár lidí tnul do živého :-D Ale kdo si to přečte ví jak to bylo :-) Víš o nějaké policajtce? Já už dlouho neviděl ani policajta :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 Ja viem o dvoch policajtoch tu na okolí, ale policajtku som tu ešte nevidel... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 Tak vsem kterym jsem tady zatnul do ziveho se omlouvam :( ;) . Tady v Brne teda par policajtek vidam, do konce v Zabinach chodi jedna celkem fesna bruneta...ale neni to dopravacka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.