CorradoVR6 Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 chaapem..a on je tvoj pribuzny? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Ne ne, je to kamoš...brácha mýho spolužáka ze střední...ale poslední dobou mě tak trošku "adoptoval" jako skorovlastního bráchu ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 chaapem...dost tu o nom hovorite a ja neviem kdo to je...ale uz mam predstavu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Skajo... ty jsi PRASE... teda Snížek je prase.... :) ... faktem je, že abych měl takovou průměrnou spotřebu jako ty, tak bych se zas tolik snažit nemusel... btw. já mám za posledních 1100 km průměr 7,7 l ... ... nuda co? co by tomu asi řekl Snížek... "přišlápni plyn!" ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 co by tomu asi řekl Snížek... "přišlápni plyn!" :) Já si spíš myslím, že by to bylo něco ve stylu "Dej to sem a já už to naučím jezdit" ;) :angry: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 NN... děkuji... už takhle mám vír v nádrži.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 veľký SBSkár? :) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?act=...ost&id=2938 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 SBSkár? :o :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 :o :o súkromná bezpečnostná služba :D ...psík...a Raketka ťahá kmeň čo? :o :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Jj, Raketa tahala pařez...a taky vytáhla, žejo...jednou je to traktor, tak na to má krouťák :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 je to proste športový pracovný stroj :o :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 skajo ja se z tebe jednou poseru, prvne telecom, pak dodavka (SH), pak rallycar, a ted traktor. Ty wole to neni RS ale MPV (Multi Purpose Vehicle) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 Teď se Raketce dostalo té cti jezdit alespoň z části tak jako krozo...tzn. bez mřížek...sice na Toma nemáme, nicméně náznak tam je A taky se ozvala mlhovka...asi tam dám konečně žlutý Nokyany od Žofky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 si mal dať aj tú strednú mriežku ...;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hrábě Fernétti Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 ... Koukám že ani Tobě ty zmršený muchy neuhnou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 Koukám že ani Tobě ty zmršený muchy neuhnou ;) Copak mouchy, ale poslední dobou nám neuhýbají už ani zajíci a ptáci...dokonce bych řekl, že mají novej adrenalinovej sport - kdo dokáže přeletět těsněji před Raketkou...ale zatím se jim to teda moc nedaří, úspěšnost je tak 50 na 50 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 pre bezpečnosť si kúp toto http://www.lacne-autodoplnky.sk/plasic-zveri-p-6167.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 Tak to je poser největší ;) ;) ...ale dokud mi to nenabídne osobně Horst Fuchs, tak to nechci ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 tys vcera zase neco ulovil ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 No jasně, Snížek dostal chuť na zajíce s brusinkovou omáčkou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hrábě Fernétti Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 Tak to je poser největší ;) ;) ...ale dokud mi to nenabídne osobně Horst Fuchs, tak to nechci ;) Aby to aspoň krapet fungovalo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hrábě Fernétti Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 tys vcera zase neco ulovil ? No jasně, Snížek dostal chuť na zajíce s brusinkovou omáčkou ;) Ale nakonec měl sekanou, že 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 Aby to aspoň krapet fungovalo vyskúšal si to? ...nie, tak nerob závery ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 a mrizky teda na sracku ? Me jeden zajic s brusinkovou omackou na felici prorazil chladic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hrábě Fernétti Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 vyskúšal si to? ... Ještě né - měl bych ?!? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 Ještě né - měl bych ?!? ja som to videl iba v Tesku, ale dať si to jedine zospodu nárazníka, pretože ten design je otrasný...ale ľudia si to pochvaľujú :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 a mrizky teda na sracku ? Me jeden zajic s brusinkovou omackou na felici prorazil chladic lol a ja som myslel, že to dal Krozovi nalakovať :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 nejkrásnější špinavý auto :) hele chlape, na tý první fotce, jak jsi ostříhanej na Landu, tak to jsem tě málem nepoznal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 Skájo: do Hradce to koukej umejt!!! :) jsem zvědavej jestli bude převaha Telecomu nebo černých ďáblů... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 a mrizky teda na sracku ? Me jeden zajic s brusinkovou omackou na felici prorazil chladic Kdyby na sračku, ale ona v prdeli :P ...ale my to ani nevěděli, zajíců sem už převálcoval povícero a nikdy nic, tak tentokrát sme to taky neřešili. Až když sme asi za dva dny jeli navštívit Krozu, tak najednou hlásí "proč tam máte díru??"...tak se teprve zjistilo, že beztak zajíc :) ...jestli to teda nenápadně nezbalil sám Krozo a pak to nehodil na chudáka zajíce :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.