lubinob Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 Pavle ja to používam len občas v umyvárke... Inak sa mi umývajú samé za dažďa... aj včera sa tak stalo... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 kdyby jste měli NANO, nepotřebujete tyto drahé odstraňovače hmyzu ;) 65 korún je drahé? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 na Vorlika asi jo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 sami lami tadi... ;) Maroši a to balení za 65 Kč máš na 5 let viď? lol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 zatiaľ drží druhý rok a je tam viac ako polka :palec: ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 (upraveno) Nedávno mi došel připravek na ten přední náraznik a tak jsem dal do kbeliku s horkou vodou pár kapek JARU a šlo to jako po másle-nekecám! Byla to teda nouzovka a asi bych to pravidelně nedělal - nevím co to muže udělat s lakem...ale výsledek byl fajn ;) Upraveno Červenec 8, 2009 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 Skajo čim odtraňuješ z Raketky ty mouchy? já na tý svý černý mám předek plnej mastnejch fleků když to umeju Já to neřeším, ostatně jak už tady zaznělo. Auto umejvám výjimečně - většinou v servisu nebo na myčce a tam to dycky postříkají nějakou srajdou a ono to z větší části sleze. A co zůstane, tak zůstane, nemá smysl to řešit...za chvílu to tam stejnak bude znova. Každopádně nejlepší na umejvání auta je Vorlajzík, ten mi to naposledy krásně vydrhnul techničákem aji se vším asfaltem, co tam byl nalepenej. Díky moc Pájo ...asi za Tebou začnu jezdit pravidelně na chaloupku na Jägermeisterový dýchánky a očistu Raketky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 Jirko nesmieš zabúdať na technický benzín aj na mňa, zadný nárazník a vodičove dvere som robil ja 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 Neboj Marošku, já vím ...dělal jsi to poctivě, moc dobře si pamatuju, jakej černer ubrousek jsi měl po čištění 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 vďaka za pochvalu...aj nabudúce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 tak už vim kam jezdit do ruční myčky, k Vorlajzovi ;) doufám že mě někdy pozve :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 A taky se ozvala únava... další bezplasťák ;) ...hele a ten maxidot ukazuje i takové informace? a kde to má senzor na totok??? :) :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 ...hele a ten maxidot ukazuje i takové informace? a kde to má senzor na totok??? :) ;) :) No jasný, on má přehled o všem...hned při nástupu projdeš automaticky kompletní prohlídkou a jakýkoliv odchylky jsou následně logovány :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Tak Skájo: brašna je na světě a vypadá docela kvalitně člověče ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Hezkypěkně Romane, díky moc :( ...tak nějak sem doufal, že když to bude Canon, tak to snad nebude úplnej šmejd...na fotce vypadá dobře ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Vypadá bytelně a hlavně že se tam vejde kompletní vybavení fotoaparátu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 No já chtěl napřed právě tu menší (100EG), ale tam se prej nevejde druhej objektiv, což by mi celkem vadilo. Zatím mám sice jen foťák se setovou 18-55kou a nabíječkou, ale časem chci přikoupit nějaký tele, aby se dalo víc zoomovat, takže jsem vzal tu větší. Stejně jezdím všude autem, takže je to celkem jedno ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 (upraveno) já si místo brašny koupil takovej ten batoh přes rameno... to je výborná věc... jeno povolíš jednu přesku a rázem přetáhneš batho ze zad dopředu a v poho si vyndáš foťak a když nefotíš a jdeš, ta nemusíš nic držet v rukou... páč máš na zádech co? no co? no batoh!!! :P Upraveno Červenec 10, 2009 uživatelem vorlajz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 :P a já ho mám vepředu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 Na kolik ta brašna vyjde kluci? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 :P a já ho mám vepředu. Ano bágl na pííívo,alebo iba taký športový. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 12, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2009 Tak tento víkend trávila Raketka svůj čas na megaoslavě v Hradci Králové...nezklamala a přijela v "podroušeném stavu" i přes umyté zadní hlinikové kolo B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 12, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2009 Ano bágl na pííívo,alebo iba taký športový. B) Ten bágl bych řek.. B) B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 Umyl jsem Raketě zadní kolo abych porovnal jak je špína zažraná...a dostal vyhubováno B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 S tím kolem to byla podpásovka...to bych od tebe nečekal B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 a čo tá zadná ŠPZ? B) B) B) B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 Neviem ci je to uchylka alebo nie, ale mne sa paci ked je auto spinave :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 S tím kolem to byla podpásovka...to bych od tebe nečekal :D Ty kecko! :D ale prokouklo to ne? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Neviem ci je to uchylka alebo nie, ale mne sa paci ked je auto spinave :D Konečně někdo, kdo mi rozumí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Ano ano, ked je zadrbané od blata, vtedy je to drsnacky styl, ale zase rad ho mam aj vylestene. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.