SKAJA Odesláno Červenec 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 nejkrásnější špinavý auto :) Díky, potěší :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 Skájo: do Hradce to koukej umejt!!! :) jsem zvědavej jestli bude převaha Telecomu nebo černých ďáblů... :D Já sem spíš zvědavej, do který skupiny mě zařadíš - jestli mezi žluťáky, nebo k těm černejm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 pre bezpečnosť si kúp toto http://www.lacne-autodoplnky.sk/plasic-zveri-p-6167.html To je na píííp.... :) aj s tým som zrazil srnku... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 Pekné videjká... :D ale v tej RZ2 si nejakodlho išiel za bielym favoritom... to by som asi nevydržal... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 Pekné videjká... :D ale v tej RZ2 si nejakodlho išiel za bielym favoritom... to by som asi nevydržal... :) To bylo ještě v době před Snížkem...to sem ještě uměl jezdit normálně a teprve se prokousával do dalšího levelu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 Aha... tak na level začátečník dobrééé.... :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 Bych rád natočil další onboardík na té stejné trase, ale jak mám teď zrcadlovku, tak nemám čím točit videjka...to sem dělal předchozím foťáčkem...asi budu muset koupit nějakej kompakt, kterej se bude hodit na různý kalboakce a bude umět videa :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 ty jo... i Raketka bude v Hradci...??? hmmm a Otesánka nikdo nepozval... sfině!!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 ty jo... i Raketka bude v Hradci...??? hmmm a Otesánka nikdo nepozval... sfině!!! :) Hele, tak já si tě vezmu k sobě a půjdem jako partneři...to se může, byli zváni všichni i s rodinami :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 To je na píííp.... :) aj s tým som zrazil srnku... :D asi si to mal blbo nalepené :D :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 hh, dobrý Skajo..... :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 hh, dobrý Skajo..... :D :P A nebo si za tebou zase někdy zajedu na chaloupku na Jägera :D ...tady to se mnou nikdo nechce, pít, jsou to všechno kulturní barbaři na vodbullu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 jééé... to by bylo fajn! :D něco vymyslíme! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 Jasný...stačí písnout a není problém, jsem tam jako na koni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 Jägermeister je luxusni piticko pokud je dobre vychlazene :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 hmmm a Otesánka nikdo nepozval... sfině!!! :) Ja te zval a rekl si, ze nemas cas, ty kecko jedna :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 tak pozor tady se to nejak formuje ze by zlutasci a scouti chlastali Jagera, ale nejak vam do toho nestymuje slechtic ten loka Ferneta a semafor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 Šlechta je nadřazená všemu pozamskýmu i nadpozemskýmu, takže si může dělat co se jí zlíbí...ta je z obliga :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 Skajo čim odtraňuješ z Raketky ty mouchy? já na tý svý černý mám předek plnej mastnejch fleků když to umeju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 ty vole dneska se mi zdálo, že za mnou na chalupu přijel BigBoy... (Ol@f) ... :) a navíc nějakým pickupem či co... btw. Frigo ... na mouči je nejlepší NANO :D :P ale to už jsem asi říkal... muhahaha :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 Skajo čim odtraňuješ z Raketky ty mouchy? on ničím (necháva tomu voľný priebeh) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 vorle ty wole ty mas ale sny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 on ničím (necháva tomu voľný priebeh) :palec: no podle tý fotky to tak vypadá ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 Frigo ak chceš mať čistý predok kúp si žltý sheron odstraňovač hmyzu s rozprašovačom ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 vorle ty wole ty mas ale sny asi má z teba nočné mory, ale neviem prečo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 O Oláfkovi se mi snilo, moc krásné to nebylo! Zdálo se mi, že jsem na plaží, že jsme byli nazí, s proutky v podpaží, plácali jsme se v mlází! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 ze ti dam varovani ;) :palec: :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 Frigo ak chceš mať čistý predok kúp si žltý sheron odstraňovač hmyzu s rozprašovačom ;) jo přesně takovou radu sem chtěl slyšet, díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 Frigo ak chceš mať čistý predok kúp si žltý sheron odstraňovač hmyzu s rozprašovačom ;) Používam to isté len od Coyote... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 kdyby jste měli NANO, nepotřebujete tyto drahé odstraňovače hmyzu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.