SKAJA Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 Upřímně řečeno ten předek už je celkem slušně zašvihanej muškama...ale s tím člověk nic neudělá...to by musel jezdit pořád na klobouk, protože na semtex už to létá jednu můra za druhou a pak to končí tak, jak jste si již mohly nesčetněkrát všimnout :) ...ale nějaký fotečky za čista budou, akorát je sem hodím až časem...teď už jdu spinkat, za chvilku budu beztak vstávat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Raketka nie je obyčajné auto a to v rukách Snížka, ale už aj Jirka môžem potvrdiť...proste Val.Mez - Brno tam a spať dokopy za 2.5hodiny je slušný výkon :) :) :) ...takže je dôvod na to, aby bolo zašpinené(chodí aj po nespvenených cestách a cestičkáach pre bicykle, kde by 99.9% ľudí z fora nešlo lebo je to úzke) a už som nahodil krytky škoda a krytky skrutiek na Raketku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 (upraveno) Nějaký tajný agenti z Moravy. Upraveno Červenec 23, 2009 uživatelem Rosťa19 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 Dneska sme byli pro kamínky v lomu...v tom pažáku to byla celkem makačka, spocenej sem byl jak vrata od chlíva ...a nejlepší bylo, že když jsem to naložil, nemohl sem se rozjet, protože vozejk byl jedním kolem v "díře" a Raketka se na trávě hrabala...hned sem si vzpomněl na Otesánka, tomu by se to nestalo ...nicméně nakonec to bylo relativně v klidu, stačilo posbírat trošku "štěrčíku", nasypat pod kola, párkrát rozhoupnout a byli jsme venku...docela sem si oddychl, páč vykládat se mi to moc nechtělo :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 fakt auto pracant, ty jedine yetiho nebo scouta priste. Jenze tam jsou prd motory na RZ, takze neco s 3.0TDI aby to nezralo travu okolo silnice a tvoji penezenku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 Náhodou, taková 1.8TSI v Yetim je ideálka. V sérii to jezdí pomalu jako RS TDI a když to lehce chipneš, tak je to raketa jak prase...rozhodně lepší než celý 3.0TDI...nafťáky nebrat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SnizekZABIJAK Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 Dneska sme byli pro kamínky v lomu...v tom pažáku to byla celkem makačka, spocenej sem byl jak vrata od chlíva ...a nejlepší bylo, že když jsem to naložil, nemohl sem se rozjet, protože vozejk byl jedním kolem v "díře" a Raketka se na trávě hrabala...hned sem si vzpomněl na Otesánka, tomu by se to nestalo ...nicméně nakonec to bylo relativně v klidu, stačilo posbírat trošku "štěrčíku", nasypat pod kola, párkrát rozhoupnout a byli jsme venku...docela sem si oddychl, páč vykládat se mi to moc nechtělo :( to j ten lom jak jsem tam byl stebou na stromkach ne... hi hi h 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 teším sa teším na fotky s krytkami, ale ich tu nevidím k Raketke nemám čo dodať :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 to j ten lom jak jsem tam byl stebou na stromkach ne... hi hi h Jo, to je ono...akorát my sme byli dole na tom malým a tohle je vzádu ten větší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 teším sa teším na fotky s krytkami, ale ich tu nevidím Fotky sou, ale není čas a hlavně mi pořád padá připojení, tak sem se na to "vykašlal"...ale určitě dodáme, neboj :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 Pozor pozor...hlášení místního rozhlasu...díky panu Márošovi má Raketka po dlouhé době opět krytky šroubů a slepičky na kolech :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 :palec: :lol: :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 kluci, vy spolu šukáte??? Maroši, co děláš v Pernštejně??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 kluci, vy spolu šukáte??? Teď zrovna ne...proč?? ...chceš se přidat?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 čuně! jdu spát... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 Bol som, ale iba na návštevu ( ale viacej času sme boli na Zámečku) - už som viac ako týždeň doma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 čuně! No ne, tak já nemyslel nic závaznýho, žádný zakládání rodiny atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 Ty woe...takhle čisté auto jsem v podobě Rakety ještě snad neviděl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2009 Hoši hoši, nebudete věřit...ale ačkoliv to není tak dlouho, co má Raketka nový kolečka, tak předek už je v pasti...pravý přední kolo je uprostřed prohoblovaný až na cord a tím pádem KO. Jak sme onehdá bouchli toho zajíce, co nám zkurvil mlhovku a ukradl přední mřížku, tak urval aji ten koberec v podběhu a o ten se prodřelo kolo. Takže tím pádem je to jasný - hodím to na pojistku a nechám si rovnou vyměnit obě přední kola (stejně už maj hovno vzorek zase) a stříknout nárazníky...snad to nějak dopadne :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 2, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2009 Jiriku zde je to co jsme ti vcera rikal na te beznine. Pekne do cerne jako masku a prostredni mrizku a bude to masakr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2009 Jiriku zde je to co jsme ti vcera rikal na te beznine. Pekne do cerne jako masku a prostredni mrizku a bude to masakr Hmm, když já nevím...pořád těm LEDkám nemůžu nějak přijít na chuť, působí to na mě tak nějak moc "neoriginálně"...jako by to tam nesedělo, je to moc hranatý na kulatým autě. A ve spojení s tou šílenou cenovkou to asi padá, šest a půl je moc, vzhledem k tomu, že mi to nic nepřinese. To bych radši pořídil multifunkční volant nebo tak něco, kdybych ty prachy měl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Srpen 2, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2009 Taky mi ta cena připadá poněkud uhozená, vzhledem k tomu, jak to celkově vypadá... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 2, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2009 Skájo: tomu nevěřím! Tys sjel nové pneumatiky na předku během dvou měsicu??? Nemáš špatnou geometrii? P.S nebo kup Snížkoví letní boty :) aby nebyli tak "těžky"...hele kolik kiláčku jsi mohl najet??? 5 tisic? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 2, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2009 Roman to bude iba niečo okolo jedného mesiaca...veď na zraz do HK ich mal asi len týždňové - ale pri Snížkovej jazde ma to ani nejako neprekvapuje, že sú K.O. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Srpen 2, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2009 Maroš nešiel si nahodou v piatok o 09,10 smerom od sekčova do Lubotic? Videl som tvoje auto. Ja som isiel po druhej strane. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 2, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2009 Raketka to neobycejne vozidlo, vcerejsi vylet me tak nejak vtloukl do hlavy myslenku proc je to auto tak vyjimecne. Rakejtka neni vyjimecne auto, je to naprosto obycejne auto, normalni zluta RS v nafte, to co dela to auto vyjimecne je posadka toho auta tedy aspon ta co tam byva nejcasteji a take par dalsich drobnosti abych to tedy shrnul. 1. Skaja - pohodovy majitel raketky a copilot, kterej je ze kazdou spatnost a legraci 2. Snizek - pilot raketky, kterej ma nacouvano s kamionem vic nez vetsina lidi jednotlive na tomto foru popredu, jezdi jako prase, obcas by zaslouzil pres .... ale PRULET to je jeho specialita 3. Dobre pneumatiky to je zaklad 4. Svetelna a zvukovou houkacka v permanenci pri RZ Detenice > Brno za 180 minut Melo by se to prodavat jako adrenalinovej zazitek, ja uz konec nedaval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 2, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2009 Jak dlouho Ti to trvalo než sis ten text dal dokupy? ;) Pořád čekám na reakci jak je možné sjet pneumatiky za dva měsice??? Já bych je normálně reklamoval! Já tady nadávam že ty moje Bridžky vydrželi "jenom" 20 tisic a koukám že bych se asi měl radovat protože to co píše Skája je fakt extrém :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 2, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2009 za to ze ma sjetou tu pravou tak moc muze te srazenej zajic, kdybys nespamoval a cetl to cele tak bys to vedel :) ;) :D :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 2, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2009 za to ze ma sjetou tu pravou tak moc muze te srazenej zajic, kdybys nespamoval a cetl to cele tak bys to vedel :) ;) :D :smich: S tim spamováním mě nedostaneš... P.S kdybys prodával ty face světla tak řekni... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 2, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2009 proc bych je mel prodavat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.