jurach Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 nerozmýšľaj a kúp tie Micheliny či už Pilot sport alebo Primacy HP :) Z Michelinek nejsem nějak nadšený, mám pocit, že zbytečně moc hučej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Z Michelinek nejsem nějak nadšený, mám pocit, že zbytečně moc hučej... záleží od povrchu vozovky - to je môj názor...a dobre držia stopu :) ale je mi jasné, že každý má svojho favorita 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Z Michelinek nejsem nějak nadšený, mám pocit, že zbytečně moc hučej... A koľko máš na nich najazdené?? Nemáš zadné zvnútra odskákané-zubaté a to spôsobuje ten hluk?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 záleží od povrchu vozovky - to je môj názor...a dobre držia stopu :) ale je mi jasné, že každý má svojho favorita Jj jazdím Micheliny a som snimi spokojný u Conti to nebolo až také O.K :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Z Michelinek nejsem nějak nadšený, mám pocit, že zbytečně moc hučej... Já jsem se rozhodl a jdu do nových Pirellek na přední nápravu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 A koľko máš na nich najazdené?? Nemáš zadné zvnútra odskákané-zubaté a to spôsobuje ten hluk?? Loňskou a zatím letošní sezonu... nepřijdou mi nějaký odskákaný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Dunlop SP Sport 1 :) to je volba!!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Skajo... souhlasím s tím co jsi napsal! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 na druhou stranu jsem viděl vaše video z cesty na Škodahome... předjždění zprava, nepřiměřená rychlost a předávání pití v xxx km/h... to je docela síla, nemyslíš? nebo to je taky ok? nebo snad chyba někoho jíného? mate to video? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 mate to video? :) To musíš napísať Snížkovi, on to má spracované 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Dneska se zase projevil na Raketce další následek od toho zkurvenýho králíka...je hnutá celá chladičovka a někde to netěsní, takže z toho chčije voda jak prase...za dnešek to sežralo přes 25l vody. Jenom cestou ze základny domů sem musel třikrát nalejvat a dotankovávat kanystříky na benzině. Takže zejtra to jde na servis a asi to tam nějakou chvilku zůstane, než to dají všechno dohromady. Zároveň se ozvala serviska, tak to bude všechno při jednom. Teď jen pořešit co nejvíce věcí na pojistku, ale už mám určitou strategii, tak snad to klapne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 cece tak to se pojistovna teda prohne jestli ti to vsechno vyjde tak jak si vcera rikal... to musel byt nejakej olovenej kralik... a bude raketka do nedele OK??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Takže prelakovanie nárazníkov, chladič, gumy, prehliadka a čo ešte - dobre hovorím?....chudák Raketka takto sa zosypala, ale snáď bude čoskoro fit!!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 co chudak raketka. chudak pojistovna :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 chudak pojistovna nech platia...za tie sumy a keď sa niečo stane nechcú dať ani korunu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 nech platia...za tie sumy a keď sa niečo stane nechcú dať ani korunu :) No upřímně řečeno já jsem z ní už vyčerpal tolik, že jim to nezaplatím ani do konce života...nechybí moc do mega 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Jedinej já se musim s pojištovnou hádát...nechtěli mě uznat nový zadní náraznik a ted to řeši jak autorizovaný servis tak i pojištovna. Mě jenom štve že jim to strašně dlouho trvá a maji na všechno hodně času :) Jakmile jde o placení tak jsou rychlíci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 No upřímně řečeno já jsem z ní už vyčerpal tolik, že jim to nezaplatím ani do konce života...nechybí moc do mega :) Jedinej já se musim s pojištovnou hádát...nechtěli mě uznat nový zadní náraznik a ted to řeši jak autorizovaný servis tak i pojištovna.Mě jenom štve že jim to strašně dlouho trvá a maji na všechno hodně času :) Jakmile jde o placení tak jsou rychlíci to jo no. kdyz maji davat, tak se snazi nedat, a kdyz jo, tak co nejmin... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Mě jenom štve že jim to strašně dlouho trvá a maji na všechno hodně času :) Jakmile jde o placení tak jsou rychlíci No prostě ČEZ hadr, co si budem povídat :lol: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 :) No tak jen při té mojí (první) bouračce to dělalo na havarijku něco přes 400k + povinný ručení, ze kterýho platili nějakej ten sloup, plůtek a co já vím co všechno tam ještě nacpali, tudíž řekněme něco pod půl mega. A pak jak mě ten borec vystrčil přes svodidla, tak to taky byla ve výsledku docela pálka...zejta ti to můžu říct přesně, faktury mám všechny v šuplíku...dneska už se mi nechce vylízat z postele... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 No tak jen při té mojí (první) bouračce to dělalo na havarijku něco přes 400k + povinný ručení, ze kterýho platili nějakej ten sloup, plůtek a co já vím co všechno tam ještě nacpali, tudíž řekněme něco pod půl mega. A pak jak mě ten borec vystrčil přes svodidla, tak to taky byla ve výsledku docela pálka...zejta ti to můžu říct přesně, faktury mám všechny v šuplíku...dneska už se mi nechce vylízat z postele... to vubec nevim, zes uz 2x tak boural :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 to vubec nevim, zes uz 2x tak boural :) a to ja zasa viem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 a to ja zasa viem njn, holt sem nebyl, na rozdil od nekterych, 12 dni v tahu na zamecku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 to vubec nevim, zes uz 2x tak boural Tak ono je to už celkem starý...to bylo někdy před víc jak dvěma rokama. První bylo silvestr 2006 a druhý někdy na jaře 2007. Poprvé sem sejmul sloup, to byla čistě moje chyba, protože sem ještě neměl moc tušení, jak to funguje s ledem...tak sem to poznal Podruhé to až tak moje chyba nebyla, to mi vyjel borec v zatáčce v protisměru, tak sem to strhnul ke kraji, jenže sem v keři neviděl svodidlo a tudíž sem si na něj pěkně vyjel a přeskočil ho na druhou stranu do pole...tuším tam bylo nějaký obilí, ale tomu se nic nestalo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Tak ono je to už celkem starý...to bylo někdy před víc jak dvěma rokama. První bylo silvestr 2006 a druhý někdy na jaře 2007. Poprvé sem sejmul sloup, to byla čistě moje chyba, protože sem ještě neměl moc tušení, jak to funguje s ledem...tak sem to poznal Podruhé to až tak moje chyba nebyla, to mi vyjel borec v zatáčce v protisměru, tak sem to strhnul ke kraji, jenže sem v keři neviděl svodidlo a tudíž sem si na něj pěkně vyjel a přeskočil ho na druhou stranu do pole...tuším tam bylo nějaký obilí, ale tomu se nic nestalo :) no tak hlavne ze to obili zustalo v porqadku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 no tak hlavne ze to obili zustalo v porqadku... Přesně tak, jinak by krozo neměl co žrát...jednou ho to živí, tak na to musíme dávat bacha :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 No prostě ČEZ hadr, co si budem povídat :) Mého zaměstnavatele vůbec neber do pusy :) srovnáváš Trabant s Mercedesem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 no ty wole tak to je masakr, co dodat. Snad jen nenech si narvat HTP, a nebo vlastne prave jo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 no ty wole tak to je masakr, co dodat. Snad jen nenech si narvat HTP, a nebo vlastne prave jo Hlavně aby dopadl ten Prostějov i kdyby jste měli přijet na kolech bejci! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Skajo tak to je smola... ale držím palce aby ti to cez poistku všetko vyšlo... :) Romane do Prostejova dojedeme, toho sa báť nemusíš... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.