Guest vladik5 Odesláno Červen 28, 2010 Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 Nevím jestli se to tu řešilo, ale jestli ano tak to nemohu najít. Jelikož jsem zjistil, že moje bubny po zimně na Octavii Tour, jsou úplně rezavé, tak bych potřeboval poradit jakou barvu na ně použít. Někdo radí sprej, někdo zase barvu. Já bych asi raději preferoval barvu, kterou si buben v klidu natřu, spíš jaký typ barvy a jestli je nutné nějaký základ atd. Prostě jaké máte zkušenosti Vy. Jelikoč je buben poměrně velký tak bych chtěl volit nějakou tmavou barvu a to asi nejspíš černou. Dějuji za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 28, 2010 Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 poradne obrousit, ocistit, odmastit a natrit. Znacka barvy treba Alkyton nebo Hammerite (nebo jak se to pise :)). Nic vic s tim dela nemusis, zaklad je to poradne ocistit, mno. A na bubny snad jedine cernou barvu a bude to super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 28, 2010 Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 přesně jak píše Houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lucky.jack Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 Já se za to nestydím, že mám bubny a mám je krásně červený od Hammeritu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 Taky mám bubínky červený.Hemeroidka drží už třetí rok a v poho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Červenec 9, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 Též souhlasím, také jsem natíral Hamerajtkou a jsem velice spokojen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest micho Odesláno Srpen 11, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2010 stejný - taky hammermite, černá - mat (nebo polomat), dobře okartáčováno + odmaštěno, už dva roky bez oprav 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Srpen 11, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2010 jj je to tak..... Hammerite černá - jen bubny okartáčované a drží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juri89 Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 na jar by som si chcel natriet strmene len neviem aka farba by sa mi najviac hodila k striebornej octavii a tymto diskom: disky cierna a strieborna myslim ze moc nevynikne, co tak tmavo cervena alebo tmavo modra? Ake mate vy skusenosti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 kdyz tam buchnes cervenou, tak ty disky vyniknout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doubeq Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 Jedině Hammerit, kamrád natřel asi před 2 roky na zeleno(taková RS zelená, na černé feldě ;-) ) a vypadá to stále dobře ... ------------------------- Prodám Seat Toledo 1,8i r.v. 1995 cena možná i dohodou, jak s ním kdo naloží je jeho věc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 Hammerit je fajn, před lety jsem jím natíral třmeny na audině. Pak jsem ale vyzkoušel tuto a nemá konkurenci. Nádherně kryje, krásně se roztéká a vytváří takový sklovitý povrch http://www.esell.cz/barva-na-brzdy-a-motor/ Takhle jsem modřil motor na audině 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pistelacek Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 no já mam zelenou barvu RS a super Pavlus: Pěkně natřenej motor a přídavný světla :D ty sem měl taky, než mi je nějaký dobrák urval...super se s nima jezdí v noci :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 a myslite si ze je lepsie pouzit klasicku farbu / alkyton, hemerite - stetec/ alebo barvu priamo urcenu na strmene ale v spreji, napr od MOTIPu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.