Přejít na obsah

Oprava zadního blatníku

TomasB

Doporučené příspěvky

Jak jsem už před časem psal v plivárně, nějaká piča nám nabourala auto na parkovišti a samozřejmě odjel/a. Zatím jsem to ještě neřešil a moc se mi do toho nechce, znám lepší způsoby trávení času.

Tak a teď by mně zajímalo trošku fundované posouzení co s tím udělat a kolik budu platit za blbost a sviňárnu někoho jiného. Průser je, že je zbořená hrana.

Špínu na autě neřešte :lool:

post-226-1278353908_thumb.jpg

post-226-1278353949_thumb.jpg

post-226-1278353967_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

to rozleštit nepůjde, je tam toho dost až na plech. Já se bojím té sražené hrany, že to nedá dokupy ani svatej. V jednom místě je i lak popraskanej a čekám, že odpadne. Ani nevím, kam to dát opravit, jestli do autorizáku nebo jestli tu je v Pardubicích někdo dobrej. Jak to dám do Škodovky, tak se obávám, že to tam bude měsíc stát. Doufám, že se tady sejde víc názorů, ideálně od někoho, kdo se tím živí nebo tak podobně.

Odkaz ke komentáři

tak mi přišla odpověď od toho "vytahovače" plechů. Vytáhnutí za cca 2000. Takže do litru se určo nevejdu :lool: Tuším, že to bude tak někde okolo těch 4000. Leda by jsi mi to za litr udělal eňo ňuňo :D

Ale pozitivní je, že se nic nemusí řezat, toho jsem se bál.

Takže dát do vyrovnat tomu "vytahovači" od Bolky a pak někde lakovat nebo rovno nějakému lakýrovi, který zmákne i to vyrovnání?

Odkaz ke komentáři
Jestli tak jako tak bude se lakovat tak bych to nechal udělat jednoho člověka.Ten "vytahovač" je výbornej.Mám s ním vynikajicí zkušenost ale cenově si myslim bude výhodnější se domluvit s jednim a říct mu svoje možnosti :lool: MŮJ NÁZOR :D

jak to myslíš s těma možnostma? Jaké jsou možnosti spíše čekám od toho, kdo to bude dělat nebo od někoho, kdo se v tom vyzná, abych věděl, jak to nechat udělat, případně kde. Rozhodně nechci, aby to časem dělalo nějakou neplechu.

Odkaz ke komentáři

zvládnou to vytažení v pohodě i v jakémkoliv servisu? Nebo mám raději nechat vytáhnout zvlášť a lakovat zvlášť? Tady v Pardubicích vůbec nemám tušení kam to dát, jediný co vím tak je jeden Škoda servis v Pardubicích, kde občas nechávám něco dělat. Sice na to nemám náladu, ale asi bych to měl udělat do konce července, než začne manželka jezdit do práce, aby mně pak neproklínala, že je bez auta. Jen u autorizáku mně děsí jejich dodací lhůty, kdy jim je celkem jedno, že to stojí 2 týdny na dvorku.

Odkaz ke komentáři
Na to "vytažení" stejně si volaji ty autoriz.servisy ty frajery co to umí.Proč bys někoho přeplácel? Já vím že to dělaji tady:

http://www.doktor-dulek.cz/index.php?optio...=5&Itemid=6

kousek od vás.

Aha, takže spolupracujou s Autoprodej Dukla. Tam občas něco nechávám dělat, zatím se jim moc vytknout nedalo a mám tam nějakou slevu. Tak to dám rovnou tam a je po ptákách. Než se s tím někde vozit a ztrácet čas, tak to se na to můžu vyprdnout, když pro ně dělaj.

Díky, tím si mi pomohl se rozhodnout. Jdu jim poslat fotky.

Odkaz ke komentáři

To jsou silene ceny.

Jak rika VSemi je to blbost, drobnost, podle mne taky do litru. Proste to dej nekam do nejake klempirny v okoly (urcite ih je vic v Pardubicih), ne komukoliv ale zhruba odle toho jaka auta su u nih na oprave posoudis jak gdo dela. Staci odstrojit levej blatnik zevnitr, demontovat svetlo a pak to vybouhat, zadna velka filozofie i gdyz je to na hrane tak je to tam nejtvrdsi a jestly je treba nejake specialni naradi nevym ale komplikovane to neni.

Lakovani nebo maskovani je to na co si uz mas dat vetsi pozor jelikoz od toho zalezi jak to na konci bude vypadat. Tam se urcite bude muset davat kit, a pak zakladovka a pak striknout.

Hlavne do autorizaku nejed s tim. Zaplatis dvakrat vic nez u nejakeho lokalniho opravare a vysledek je stejnej - mozna i horsy - je znamo jak autorizovany servis umi pekne spravyt bouracky - hnus.

Odkaz ke komentáři

Prosim Te neeeee 7 tacu na tu drobnost, tak to zaplat dovolenou v Cerne Hore a jeste ty zustane na opravu toho blatniku u nas tady

Az budes mit casu tak sedni do auta, a projed se po Pardubicih, okraje mesta, objizdy, urcite najdes neco. V nejhorsim se zeptej do nekolik bazaru jestly je v okli nejakej sikovnej klempir. Za jedno odpoledne urcite sehnas nekoho gdo to udela za virazne mene.

Podle mne, maximalne 2 tisice, nenech se natahnout, je to drobnst kterou pri nejhorsim nemusis ani vytahovat ale jenom do poskozeni nacpat kit a pak nalakovat.

Odkaz ke komentáři

tak nakonec jsem dle hesla "Pod svícnem je největší tma" slavnostně objevil, že známý má lakovnu... Vzhledem k tomu, že vím jak si udělal pro sebe Barchetu a Land Rovera a že mu tam vozej auta jako X5, Audiny a podobné, tak to dám jemu. Odhadnul to tak na 3.600,- a alespoň týden u něj. Může to prý sice udělat během 3 dní, ale to mi nedoporučuje, že to pořádně neproschne a pak se lak "propadá". Takže alespoň týden nebo lépe ještě déle, aby to nebylo uspěchaný a mělo čas proschnout.

To co mu tam dávaj bazarníci a podobná havěť, to dělá narychlo, jelikož to tak chtějí aby se to co nejrychleji mohlo prodat a je jim buřt, jak to bude udělaný. Pokud dělá pro někoho, kdo to nemá na kšeft, tak doporučuje nespěchat s ohledem na kvalitu a životnost laku.

Kurňa, po večerech k nám chodí sem tam se starou chlastat, ale že má lakovnu na úrovni, tak to jsem neměl tucha. Jen jsem věděl, že dělá do aut. Jelikož kolem té naší Octy chodí denně, tak jsem si říkal, že se ho poptám než to šoupnu do Škodárny a asi jsem dobře udělal. Zejtra zajdem na škopek a poladíme termín. A mám to pod nosem :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...

stejný problém jsem měl já ale u spolujezdce, blatník nemá smysl opravovat, vyleze to znovu, mě to chytlo do prahu tak mi to v lakovně přebrousili, dali nějakou mřížku, kit, lak a je to ok, ale blatník je prolezlý dole celý - takže to kašlu. Celá ta kapsička bude jak papír. :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...