TomasB Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 Jak jsem už před časem psal v plivárně, nějaká piča nám nabourala auto na parkovišti a samozřejmě odjel/a. Zatím jsem to ještě neřešil a moc se mi do toho nechce, znám lepší způsoby trávení času. Tak a teď by mně zajímalo trošku fundované posouzení co s tím udělat a kolik budu platit za blbost a sviňárnu někoho jiného. Průser je, že je zbořená hrana. Špínu na autě neřešte :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červenec 6, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2010 Tak šlo by to nechat vytáhnout. Akorát ten lak už asi nepůjde rozleštit. Asi by se muselo lakovat. Tak buď to vytáhnout a rozleštit co se dá a nechat to tak. Nebo to nechat i lakovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2010 to rozleštit nepůjde, je tam toho dost až na plech. Já se bojím té sražené hrany, že to nedá dokupy ani svatej. V jednom místě je i lak popraskanej a čekám, že odpadne. Ani nevím, kam to dát opravit, jestli do autorizáku nebo jestli tu je v Pardubicích někdo dobrej. Jak to dám do Škodovky, tak se obávám, že to tam bude měsíc stát. Doufám, že se tady sejde víc názorů, ideálně od někoho, kdo se tím živí nebo tak podobně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Já bych to zkusil nechat opravit nějakou takovou firmou http://www.karosar.cz/dulky-a-promackiny-s5 http://www.renovecars.cz/galerie.php?foto=37 atd. nejlepší bude, když jim pošleš tyhle fotky ať ti napíšou cenu. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 nj, ale lakování se tak jak tak nevyhnu, tak nevím, jestli mi tohle nějak pomůže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 Že by tady nebyl nikdo od fochu, kdo by nastínil jak se toto dá opravit a nějakej finanční odhad? BTW, z toho kontaktu od Zabijáka není žádná odezva. Tak buď nečtou maily nebo dovolená. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 Lakuje se zhruba cca 2500,- za díl a ještě záleží u koho. Tipl bych tak 4000,- max i s tím vytáhnutím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 bez laku to nepůjde.....vytáhnout to půjde dobře..je to na přístupném místě a jen stříknout sedřené a poprášit okolí.....do litru se vlezeš bezproblému.....zbytečné lakovat celý bok když to je jen taková mala oděrka....deci barvy a půlka jim toho ještě zbyde :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 tak mi přišla odpověď od toho "vytahovače" plechů. Vytáhnutí za cca 2000. Takže do litru se určo nevejdu :lool: Tuším, že to bude tak někde okolo těch 4000. Leda by jsi mi to za litr udělal eňo ňuňo :D Ale pozitivní je, že se nic nemusí řezat, toho jsem se bál. Takže dát do vyrovnat tomu "vytahovači" od Bolky a pak někde lakovat nebo rovno nějakému lakýrovi, který zmákne i to vyrovnání? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 Jestli tak jako tak bude se lakovat tak bych to nechal udělat jednoho člověka.Ten "vytahovač" je výbornej.Mám s ním vynikajicí zkušenost ale cenově si myslim bude výhodnější se domluvit s jednim a říct mu svoje možnosti :lool: MŮJ NÁZOR :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 Jestli tak jako tak bude se lakovat tak bych to nechal udělat jednoho člověka.Ten "vytahovač" je výbornej.Mám s ním vynikajicí zkušenost ale cenově si myslim bude výhodnější se domluvit s jednim a říct mu svoje možnosti :lool: MŮJ NÁZOR :D jak to myslíš s těma možnostma? Jaké jsou možnosti spíše čekám od toho, kdo to bude dělat nebo od někoho, kdo se v tom vyzná, abych věděl, jak to nechat udělat, případně kde. Rozhodně nechci, aby to časem dělalo nějakou neplechu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 zvládnou to vytažení v pohodě i v jakémkoliv servisu? Nebo mám raději nechat vytáhnout zvlášť a lakovat zvlášť? Tady v Pardubicích vůbec nemám tušení kam to dát, jediný co vím tak je jeden Škoda servis v Pardubicích, kde občas nechávám něco dělat. Sice na to nemám náladu, ale asi bych to měl udělat do konce července, než začne manželka jezdit do práce, aby mně pak neproklínala, že je bez auta. Jen u autorizáku mně děsí jejich dodací lhůty, kdy jim je celkem jedno, že to stojí 2 týdny na dvorku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 19, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 Na to "vytažení" stejně si volaji ty autoriz.servisy ty frajery co to umí.Proč bys někoho přeplácel? Já vím že to dělaji tady: http://www.doktor-dulek.cz/index.php?optio...=5&Itemid=6 kousek od vás. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 Na to "vytažení" stejně si volaji ty autoriz.servisy ty frajery co to umí.Proč bys někoho přeplácel? Já vím že to dělaji tady: http://www.doktor-dulek.cz/index.php?optio...=5&Itemid=6 kousek od vás. Aha, takže spolupracujou s Autoprodej Dukla. Tam občas něco nechávám dělat, zatím se jim moc vytknout nedalo a mám tam nějakou slevu. Tak to dám rovnou tam a je po ptákách. Než se s tím někde vozit a ztrácet čas, tak to se na to můžu vyprdnout, když pro ně dělaj. Díky, tím si mi pomohl se rozhodnout. Jdu jim poslat fotky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červenec 19, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 http://www.krupobiti.cz/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Červenec 27, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2010 To jsou silene ceny. Jak rika VSemi je to blbost, drobnost, podle mne taky do litru. Proste to dej nekam do nejake klempirny v okoly (urcite ih je vic v Pardubicih), ne komukoliv ale zhruba odle toho jaka auta su u nih na oprave posoudis jak gdo dela. Staci odstrojit levej blatnik zevnitr, demontovat svetlo a pak to vybouhat, zadna velka filozofie i gdyz je to na hrane tak je to tam nejtvrdsi a jestly je treba nejake specialni naradi nevym ale komplikovane to neni. Lakovani nebo maskovani je to na co si uz mas dat vetsi pozor jelikoz od toho zalezi jak to na konci bude vypadat. Tam se urcite bude muset davat kit, a pak zakladovka a pak striknout. Hlavne do autorizaku nejed s tim. Zaplatis dvakrat vic nez u nejakeho lokalniho opravare a vysledek je stejnej - mozna i horsy - je znamo jak autorizovany servis umi pekne spravyt bouracky - hnus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2010 chystal jsemse to dát do servisu, předběžně 7 tis. Zatím jsem se tam nedostal. Nj, ale já tady v Pardubicích o nikom nevím, nikdy jsem nic takového nepotřeboval... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Červenec 27, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2010 Prosim Te neeeee 7 tacu na tu drobnost, tak to zaplat dovolenou v Cerne Hore a jeste ty zustane na opravu toho blatniku u nas tady Az budes mit casu tak sedni do auta, a projed se po Pardubicih, okraje mesta, objizdy, urcite najdes neco. V nejhorsim se zeptej do nekolik bazaru jestly je v okli nejakej sikovnej klempir. Za jedno odpoledne urcite sehnas nekoho gdo to udela za virazne mene. Podle mne, maximalne 2 tisice, nenech se natahnout, je to drobnst kterou pri nejhorsim nemusis ani vytahovat ale jenom do poskozeni nacpat kit a pak nalakovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 no nevim, tohle chce určitě vyklepnou :) nedovedu si představit, jak by tam držela tak silná vrstva kytu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 no tak to jsem se pobavil ;) To by bylo kilo kitu :) Ne, to se fakt musí vyklepnout a chci to mít uděláno pořádně a ne žádné samodomo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 Ja vym lidi, taky bych to nedelal, to bylo jenom jako, ze je to strasne male poskozeni ze by to vyresil jenom kit. Vice sranda nez do opravdy ale znam hodne lidi co to tak resi. Nasel jsi uz nekoho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 tak nakonec jsem dle hesla "Pod svícnem je největší tma" slavnostně objevil, že známý má lakovnu... Vzhledem k tomu, že vím jak si udělal pro sebe Barchetu a Land Rovera a že mu tam vozej auta jako X5, Audiny a podobné, tak to dám jemu. Odhadnul to tak na 3.600,- a alespoň týden u něj. Může to prý sice udělat během 3 dní, ale to mi nedoporučuje, že to pořádně neproschne a pak se lak "propadá". Takže alespoň týden nebo lépe ještě déle, aby to nebylo uspěchaný a mělo čas proschnout. To co mu tam dávaj bazarníci a podobná havěť, to dělá narychlo, jelikož to tak chtějí aby se to co nejrychleji mohlo prodat a je jim buřt, jak to bude udělaný. Pokud dělá pro někoho, kdo to nemá na kšeft, tak doporučuje nespěchat s ohledem na kvalitu a životnost laku. Kurňa, po večerech k nám chodí sem tam se starou chlastat, ale že má lakovnu na úrovni, tak to jsem neměl tucha. Jen jsem věděl, že dělá do aut. Jelikož kolem té naší Octy chodí denně, tak jsem si říkal, že se ho poptám než to šoupnu do Škodárny a asi jsem dobře udělal. Zejtra zajdem na škopek a poladíme termín. A mám to pod nosem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rtg61 Odesláno Srpen 3, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 kdyby jsi tady nepsal pohádky, už jsi to měl dávno hotové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 inu to víš, mi všechno dlouho trvá, pokud to není něco příjemného. Příjemné věci umím vyřídit ihned. Jinak jsem línej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Únor 27, 2011 Sdílet Odesláno Únor 27, 2011 Nebudu zakládat nové téma a zrovna přidám můj případ rad bych to zmastil v létě sám,chtěl bych se vyhnout lakovně tam by to asi udělali lépe,ale za jakou cenu a na tak dost staré auto investovat nn,je tedy nějaké domácí řešení? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 stejný problém jsem měl já ale u spolujezdce, blatník nemá smysl opravovat, vyleze to znovu, mě to chytlo do prahu tak mi to v lakovně přebrousili, dali nějakou mřížku, kit, lak a je to ok, ale blatník je prolezlý dole celý - takže to kašlu. Celá ta kapsička bude jak papír. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.