martin.hradisky Odesláno Červenec 15, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 Ahoj, mám OII 2,0TDI rok 2005 přestavěnou na Facelift. Jsou tam halogeny, teď bych je chtěl vyměnit za xenony. Je potřeba redukce z 10-ti pinového štekru elektroinstalace na 14-ti pinovou zásuvku v faceliftovém xenonu. Umíte to někdo? Můžete mi poskytnout schéma zapojení plus co je nutné překódovat? Díky. M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 15, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 presouvam do sekce OII elektrika 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Červenec 15, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 (upraveno) kolikrát to tu ještě dáš ?????? :-)))))))))))Reakce je v mém téma...... Upraveno Červenec 15, 2010 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LaryraL Odesláno Srpen 19, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 Chtel bych moc poprosit nekoho ochotneho kdo ma Octavia II facelift s xenonama. Potreboval bych vyfotit v nejakem solidnim detailu svorkovnice u xenonu, tak aby slo videt barevne znaceni kabliku a kam ktery u tech 14polovejch svorkovnic vede. Nasel jsem furu fotek ze zahranicnich cars for, ale bohuzel nic na OIIfl. Budte tak nekdo moc hodni... prosim A jeste dotaz. Kdyz bych vymenil starou jednotku xenonu za jednotku co umi ASF xenony, tak se musi neco prepinovavat i u ni? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LaryraL Odesláno Srpen 21, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 To se opravdu nenajde nekdo ochotnej kdo by mi to blejsknul? :( Škoda :( :( :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 21, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 Stačí se jen podívat na forum http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=759&st=160 řešilo to hodně lidí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LaryraL Odesláno Srpen 21, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 Prave ze to resilo dost lidi, ale nikde neni nic konkretniho :-( Tu fotku co jsi daval odkaz mam, ale to je jak jsem se tam docetl dodelavane po nejakem prasakovi, takze predpokladam, ze barevne znaceni jiz neodpovida originalu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 21, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 no tak, 8ma fotka sedí, pokud nevíš, stáhni si manuál, já to dělal podle rolby a valí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LaryraL Odesláno Srpen 21, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 Nevim co presne myslis tim manualem, ale jestli je tu nekde postup jak co a kde prepojit, tak jsem to nenasel. Delal jsem treba dle navodu na foru prepojeni predozadnich parkovaku se zobrazenim na Columbusovi a bez problemu se to povedlo, tak kdyby byl podobnej postup na xenony, tak by to bylo super. Jak jsem psal vyse... postupu jsem nasel na zahranicnich forech dost, ale bohuzel jine znacky aut. Tak snad se nekdo sdilnej nejde i na zdejsim foru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Srpen 21, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 manual = dielenska prirucka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest MENDY24 Odesláno Září 18, 2012 Sdílet Odesláno Září 18, 2012 [Čau, pokud to ještě nemáš vyřešené, mám origo schémata, i jak přepinovat origo konektory bez štípání do konektoru 1J0 973 737 atd, vše origo i čidla, elektroinstalaci a další David 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petmen Odesláno Září 7, 2014 Sdílet Odesláno Září 7, 2014 a muzes to sem dat nebo poslat na mail? Vasekpetrak@gmail.com dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petmen Odesláno Říjen 20, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2014 potrebuji radu :-( co vse se musi zapojit do noveho konektoru, kdyz se meni halogeny za xenony a pak nastavi v dlouhem kodovani?? okt fl 2010 dekuji za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.