Snake Odesláno Červenec 16, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2010 Ahojte, pravdepodobne (teda ja s mojim laickým dojmom si myslím) mi odišiel anténový zosilovač (ten by mal byť umiestnený v pätici). Otázka je, má niekto číslo dielu a návod ako ho vymeniť? Prípadne čo by mohlo spôsobovať že proste naladím veľmi málo staníc (a aj tie mierne šuštia) ? PS: autorádio je nejaký šmejd Sony, práve som to mal vybraté a svorkovnica pre príslušenstvo / autorádio, tak tá je obsadená iba na tri piny (čiže z pôvodných 5 idú do rádia iba 3, +;-; a zapalovanie myslím). Ďakujem za odpovede, lebo už ma to naozaj štve... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 16, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2010 (upraveno) To ti začalo až když jsi dal tuto radio nebo ti chytalo dobře a najednou to začalo? Dle mě ti ten zesilovač neodešel,ale prostě ho nenapájíš... Origo radio ho napájí po anténním drátu,ale když dáš neorigo radio tak k tomu musíš přidat ještě adaptér fantomové napájení... Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 16, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2010 Na radiu ktore som dostal v aute (tiez sony) mi odisiel vystup 12V na antenu... Som rad, ze uz davno letelo z auta von. A nebolo to jedine takto postihnute sony autoradio, kamarat ma v dielni asi 4ks roznych sonakov s rovnakou zavadou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Červenec 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2010 ale ja tu antenu nemam ani napajanu, to je ta krasna vec na tom, proste z 5 pinov sedia tri, a tie napajaju radio. A neni to nove radio, zrazu to zacalo robit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 16, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2010 ale ja tu antenu nemam ani napajanu, to je ta krasna vec na tom, proste z 5 pinov sedia tri, a tie napajaju radio. A neni to nove radio, zrazu to zacalo robit Tak sem dej nějaký foto... Ono se takhle blbě radí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červenec 17, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2010 (upraveno) Taky jsem měl problém s přijmem radia ještě ve felde a kupoval jsem něco podobného, ale moc mi to nefachčilo. A něco podobného jsem potom vyndal ze služební O1 a to bylo jiný kafe. Vypadalo to jako origo od škodovky, protože nic jiné by se tam nevešlo. Bohužej jsem ho prodal i s Felinou a teď bych to opět potřeboval. Jinak napájení antény se nechá řešit připojením napájecího drátu od antíny k + drátu co s ním napájíš radio. Je to drastický řešní protože musíš střihnout drát a pak opět propojit i s antéňákem. A jestli si kupoval to radio tak tomu jsou i origo zapojený konektory i s drátama a mám pocit že anténí kablík tam je taky. Takže podle origo sony kabeláže si najdi kterej pin je na napájení antény. Upraveno Červenec 17, 2010 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 ten pin na napajanie anteny od radia je uplne inde nez origo od skody. to sa snazim povedat, ze 3 kontakty iba sedia (+;-; a zapalovanie). Takze aj keby som napajal antenu, co mi to pomoze ked doteraz napajana nebola a hralo to fajn? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 19, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 Mohla byt napajana priamo z radia, niektore radia (neorigo, origo vsetky) maju napajanie cez antenny konektor... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Červenec 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 no to je pravdepodobnejsie, co odislo potom? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juro sdi Odesláno Červenec 19, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 Pokial si s tým rádiom inak spokojný,tak dorob to fantómové napájanie . Pokial tam doteraz nebolo,tak stačí malý prechodový odpor na uzemnení patice antény a príjem sa stratí. Moja Octa mala neorigo rádio a pôvodný majitel sa stažoval na príjem staníc..... Len som dokúpil fant.napájač a rádio šlape tip-top. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Červenec 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 ok ďakujem, kúpim a dám vedieť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 8, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 Chci se zeptat na Golfu IV je to s napájením antény stejný jako u octy že? Kamarád má neorigo rádio, má špatný příjem rádia a to fantomový napájení tam nemá, takže bude jako u octy stačit dokoupit to napájení, je to tak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.