Přejít na obsah

Anténový zosilovač?

Snake

Doporučené příspěvky

Ahojte,

pravdepodobne (teda ja s mojim laickým dojmom si myslím) mi odišiel anténový zosilovač (ten by mal byť umiestnený v pätici). Otázka je, má niekto číslo dielu a návod ako ho vymeniť? Prípadne čo by mohlo spôsobovať že proste naladím veľmi málo staníc (a aj tie mierne šuštia) ?

PS: autorádio je nejaký šmejd Sony, práve som to mal vybraté a svorkovnica pre príslušenstvo / autorádio, tak tá je obsadená iba na tri piny (čiže z pôvodných 5 idú do rádia iba 3, +;-; a zapalovanie myslím).

Ďakujem za odpovede, lebo už ma to naozaj štve...

Odkaz ke komentáři

To ti začalo až když jsi dal tuto radio nebo ti chytalo dobře a najednou to začalo? Dle mě ti ten zesilovač neodešel,ale prostě ho nenapájíš... Origo radio ho napájí po anténním drátu,ale když dáš neorigo radio tak k tomu musíš přidat ještě adaptér fantomové napájení...

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři

Taky jsem měl problém s přijmem radia ještě ve felde a kupoval jsem něco podobného, ale moc mi to nefachčilo. A něco podobného jsem potom vyndal ze služební O1 a to bylo jiný kafe. Vypadalo to jako origo od škodovky, protože nic jiné by se tam nevešlo. Bohužej jsem ho prodal i s Felinou a teď bych to opět potřeboval. Jinak napájení antény se nechá řešit připojením napájecího drátu od antíny k + drátu co s ním napájíš radio. Je to drastický řešní protože musíš střihnout drát a pak opět propojit i s antéňákem. A jestli si kupoval to radio tak tomu jsou i origo zapojený konektory i s drátama a mám pocit že anténí kablík tam je taky. Takže podle origo sony kabeláže si najdi kterej pin je na napájení antény.

Upraveno uživatelem Mirouch76
Odkaz ke komentáři

Pokial si s tým rádiom inak spokojný,tak dorob to fantómové napájanie . Pokial tam doteraz nebolo,tak stačí malý prechodový odpor na uzemnení patice antény a príjem sa stratí. Moja Octa mala neorigo rádio a pôvodný majitel sa stažoval na príjem staníc..... Len som dokúpil fant.napájač a rádio šlape tip-top.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...