sordo99 Odesláno Červenec 19, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 Ahoj chlapi, potřebuju poradit koupil jsem kabel na diagnostiku projel si chyby a samozřejmě lambda sonda v háji. Tak se chci optat jakou mam koupit na skoda-dily.cz maj hodně provedení - starší odkaz,- novější odkaz a na cc-autodily.cz maj jenom tuhle odkaz mám v tom zmatek. Poraďte jakou koupit dík. A ještě jedna věc v knize Jak na to píší cituji: Závit Lambda sondy potřeme žáruvzdornou vazelínou od firmy Bosch, a dále píšou že závit nové lambdy je už tou vazelínou namazaný. Je nutné ho natřít? Budu rád za vaše rady,postřehy a zkušenosti. Octavia 1.6 55Kw AEE 1997 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sordo99 Odesláno Srpen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 Nikdo nic neporadí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Srpen 2, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 Já jsem kupoval origo díl a vazelína na ní byla.Co se týká těchto "funkčních" dílů jsem se už ponaučil a kupuju origo i když jsou dražší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Srpen 3, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 osobně jsem lambdu neměnil, ale předchozí majitel auta ano - měnil ji 3x, vždy originální díl - 3x odešla po půl roce.... nakonec uznali v autorizovaném servisu, že je třeba udělat jinak uložení, a lambda už není zboku, ale seshora - což si myslím, že je lepší, než kupovat opakovaně sondu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Srpen 3, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 No jo,to umístění je na prd.Už to beru jako samozřejmost.Taky se to tadu už řešilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sordo99 Odesláno Srpen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2010 Díky moc za rady. Tak nakonec mam prasklý svody a vlnovec taky nebude moc OK takže lambda je trochu zmatená. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
johnxx Odesláno Září 5, 2010 Sdílet Odesláno Září 5, 2010 Taky jsem uz 2x kupoval original Bosch, ale take me nove zjisteni, ze nemusi byt v haji lambda, ale treba zaoxidovany konektor nebo zoxidovana kabelaz, tak na to taky pozor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chlebik Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 Abych to tu trochu oživil: Auto mi přestalo táhnout, zpočátku jen místy, později stále - do kopce na dálnici jsem nemohl jet víc jak 80 km/hod, prostě hrůza.. Od motoru se při přidávání plynu ozýval slabý pískot - objevil jsem profuky pod první sponou (mezi vlnovcem a katalyzátorem). Bohužel jen prozatím jsem to řešil bandáží - hodně to pomohlo, auto už jde do otáček a táhne ale zůstala mi trochu spotřeba nahoře + na LPG nemá stále tah jako dřív - to si vysvětluji nižšími emisemi u LPG- takže by to byla lamba - jak je špatná tak nesnímá co má a ty výpary z LPG jak jsou nižší tak si s nimi prostě neví rady.. A navíc jsem si koupil kabel na diagnostiku a hlásí mi to chybu u lambda sondy. (Konektor jsem kontroloval, bez oxidace,kabely si nevím rady změřit ale auto má najeto 200tisíc, tak to vypadá, že opravdu odešla - když u Bosche píší životnost 160tisíc, i když nevím jestli tam mám originál - podle toho mála co jsem rozluštil v popisku na sondě tam mám tuto) Budu tedy kupovat a sice za 1700,- bosh Dám vědět až vyměním ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.