Přejít na obsah

Modrá O II Combi 1.9 TDI PD BKC MR06

Doporučené příspěvky

Moje první auto byl Spartak r. v. 1959 a nyní O II Combi Classic 1.9 TDI 77kw modelový rok 2006 najeto bez mála 177tkm (mezi tím favorit a felicia) takže je co porovnávat tongue.gif Už nebo zatím mám najeto 5.5tkm a není co vytknout. Auto slouží tak jak má a zatím mě stálo navíc jen běžnou údržbu (klima, olej atd.). Sem druhý majitel a první se o něj naštěstí staral jako o své :palec: Navíc je ve výbavě tempomat a HF. Sry za foto interiéru z budoucím řidičem. Jiný nemám a než se dostanu k focení wink.gif
Úpravy:
Provedené:
Kožený potah volantu (zatím stačí :lol: )
Kožená řadící páka
Kožené madlo ručky
Jumbo Box s koženou opěrkou
Dodělán MaxiDot
Úprava origo držáku telefonu (zřejmě ho upravím odstraněním wink.gif ) Edit: Odstraněn laugh.gif
+ pár pikatchovin viz téma
Černá přední maska se znakem (sem úchylnej na origo loga, ikony atd. sad.gif )
Kliky nalakovaný
Zrcátka nalakovaný
Plánované do budoucna (budoucnost sem drobet přehodnotil, jsou důležitější věci jak auto):
Lak na lišty - černý tongue.gif
Liťáky
Dál dle inspirace :lol:
post-3471-1279734247_thumb.jpg post-3471-1279734533_thumb.jpg post-3471-1279734554_thumb.jpg post-3471-1279734571_thumb.jpg post-3471-1279734588_thumb.jpg

Edit: Pár novějších foto 15.9.2011

post-3471-0-04189800-1316085794_thumb.jpg

post-3471-0-93813200-1316085858_thumb.jpg

post-3471-0-34588600-1316085891_thumb.jpg

post-3471-0-25983600-1316085919_thumb.jpg

post-3471-0-30467100-1316085942_thumb.jpg

Upraveno uživatelem šulda
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Dneska sem podle rad zlikvidoval (doufám že úspěšně) pískání oken při stahovaní. U spolujezdce to bylo téměř v poho, ale za to u řidiče to začalo tak příšerně, že mě to chvílema přivádělo do stavu šílenství :P

Odkaz ke komentáři

Jo "veľa" sem tam podle rad nastříkal až to teklo ze dveří a zatím co sem zkoušel tak u spolujezdce už ani nepípne a u řidiče jen malinko. Prej to chce i čas tak sem na to zvědavej. Teď se mi o auto pěkně opírá slunko a jak se to nahřálo tak to bylo příšerný. Odpoledne jedu pryč tak sem zvědavej zda mě to ještě bude rvát za uši :P

Odkaz ke komentáři
Máš to ke mě z města v kterým sem se narodil 14 km :) Jen toho času je málo a u svýho sem to udělal až když už mě to začalo dohánět k šílenství :P Do Daček jezdím do práce tak je zrovna moc nemusím B)

Mám tam švagra. Dělá v TRW. Občas tam jezdíme a le spíš do Slavonic. :)

Tam dejte máslo, to bude klouzat jedna báseň... :)

;) a ten smrad časem....

Odkaz ke komentáři

Ještě trochu k tomu pískání a vrzání okna. Sundal sem tapec a vyndal vnitřní lištu po který se otírá okno a vyčistil tu semiš plochu. Pak bylo krásně vidět dovnitř i bez demontáže toho plechu co je přinejtovanej pod tapecem, tak sem kolejnice a kladky nastříkal vazelínou ve spreji pomocí hadičky a už druhej den kdy stálo auto na slunku je při stahování lahodný ticho takže se preventivně asi pustím i do okna u spolujezdce :)

Rosťa19: Taky dělám v TRW :) A radši jezdíš do Slavonic? ;) Sice sem se narodil v Dačicích, ale to jen proto že tam byla porodnice :) jinak sem rodák ze Slavo a bydlel sem tam 37let než sem se oženil a dostal novej byt v Jemnici, Slavo jsou pro mě stále přednější a často tam jezdím, hlavně na kuželky. Třeba už sme se ve Slavo potkali a ani o tom nevíme B) Někde na pivu :P

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...

Jak už sem tu nakousl tak toho mýho classica přeci jenom postihují nějaký změny. Foto před, při a po :) Ještě to trochu kazí řadící páka, ale taky na ní přijde řada. Po dnešní montáži maximální spokojenost :) A jelikož sem zku**** přílohy tak jsou v dalším postu :)

Odkaz ke komentáři

Drbanec na nárazníku opraven a po montáži Jumbo Boxu sem si řekl že drobet očisty neuškodí. Do malýho koženýho paketu už mi chybí jen řadící páka (teda mimo volantu, na ten sem si dal koženej potah a byla zábava ho tam přišít ;) ) tak v pátek nebo v pondělí objednám a je zase si čím dělat radost. Otázka je - co dál think.gif Určitě se tam toho dá ještě dodělat spoustu. Pro inspiraci dojdu sem na fórum a uvidím co by se mi dál zalíbilo a bylo podle mýho gusta :( Jo a samolepka je jak když tam patří :D

mischicka: No myslím že jinam delší dobu nepolezu. Sem skoro spokojen s tím co mám :D

post-3471-1284662821_thumb.jpg

post-3471-1284663011_thumb.jpg

post-3471-1284663067_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...