šulda Odesláno Červenec 21, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 (upraveno) Moje první auto byl Spartak r. v. 1959 a nyní O II Combi Classic 1.9 TDI 77kw modelový rok 2006 najeto bez mála 177tkm (mezi tím favorit a felicia) takže je co porovnávat Už nebo zatím mám najeto 5.5tkm a není co vytknout. Auto slouží tak jak má a zatím mě stálo navíc jen běžnou údržbu (klima, olej atd.). Sem druhý majitel a první se o něj naštěstí staral jako o své Navíc je ve výbavě tempomat a HF. Sry za foto interiéru z budoucím řidičem. Jiný nemám a než se dostanu k focení Úpravy:Provedené:Kožený potah volantu (zatím stačí )Kožená řadící pákaKožené madlo ručkyJumbo Box s koženou opěrkouDodělán MaxiDotÚprava origo držáku telefonu (zřejmě ho upravím odstraněním ) Edit: Odstraněn + pár pikatchovin viz témaČerná přední maska se znakem (sem úchylnej na origo loga, ikony atd. )Kliky nalakovanýZrcátka nalakovanýPlánované do budoucna (budoucnost sem drobet přehodnotil, jsou důležitější věci jak auto):Lak na lišty - černý LiťákyDál dle inspirace Edit: Pár novějších foto 15.9.2011 Upraveno Říjen 22, 2015 uživatelem šulda Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červenec 21, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 Gratulace, ať ti slouží! Navíc tam máš třeba ještě hlavové airbagy, mlhovky, boční ochranné lišty nebo el.okna vpředu :lool: Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červenec 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 I tohle je navíc? :lool: Měl sem za to že to tam normálně patří Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2010 Dneska sem podle rad zlikvidoval (doufám že úspěšně) pískání oken při stahovaní. U spolujezdce to bylo téměř v poho, ale za to u řidiče to začalo tak příšerně, že mě to chvílema přivádělo do stavu šílenství :P Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Srpen 10, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2010 Mě píská okýnko u řidiče od června, kdy jsem byl v Itálii, tak že asi písek, ale postupně se to ztlumuje a ztlumuje... :P Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 10, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2010 nastriekať silikónový sprej (veľa) po bokoch koľajničiek :P Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2010 Jo "veľa" sem tam podle rad nastříkal až to teklo ze dveří a zatím co sem zkoušel tak u spolujezdce už ani nepípne a u řidiče jen malinko. Prej to chce i čas tak sem na to zvědavej. Teď se mi o auto pěkně opírá slunko a jak se to nahřálo tak to bylo příšerný. Odpoledne jedu pryč tak sem zvědavej zda mě to ještě bude rvát za uši :P Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Srpen 11, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2010 Si kup sluchátka co nosil Otík ve vesničko má středisková... :) Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2010 Dneska hic a krásný pískání okna u řidiče. Tapec dolů, namazal sem kolejnice a kladky = krásný ticho při stahování okna Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Srpen 11, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2010 Tak až pojedu do Daček tak se stavím a uděláme i moje co ? Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2010 Máš to ke mě z města v kterým sem se narodil 14 km :) Jen toho času je málo a u svýho sem to udělal až když už mě to začalo dohánět k šílenství Do Daček jezdím do práce tak je zrovna moc nemusím :D Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Srpen 11, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2010 Dneska jsem tam natrikal taky silikonovy sprej a vypada to, ze je to aspon tak o 80% lepsi...uvidime co ukaze cas.. Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Srpen 12, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 Tam dejte máslo, to bude klouzat jedna báseň... ;) Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Srpen 12, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 Máš to ke mě z města v kterým sem se narodil 14 km :) Jen toho času je málo a u svýho sem to udělal až když už mě to začalo dohánět k šílenství :P Do Daček jezdím do práce tak je zrovna moc nemusím B) Mám tam švagra. Dělá v TRW. Občas tam jezdíme a le spíš do Slavonic. :) Tam dejte máslo, to bude klouzat jedna báseň... :) ;) a ten smrad časem.... Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 Ještě trochu k tomu pískání a vrzání okna. Sundal sem tapec a vyndal vnitřní lištu po který se otírá okno a vyčistil tu semiš plochu. Pak bylo krásně vidět dovnitř i bez demontáže toho plechu co je přinejtovanej pod tapecem, tak sem kolejnice a kladky nastříkal vazelínou ve spreji pomocí hadičky a už druhej den kdy stálo auto na slunku je při stahování lahodný ticho takže se preventivně asi pustím i do okna u spolujezdce :) Rosťa19: Taky dělám v TRW :) A radši jezdíš do Slavonic? ;) Sice sem se narodil v Dačicích, ale to jen proto že tam byla porodnice :) jinak sem rodák ze Slavo a bydlel sem tam 37let než sem se oženil a dostal novej byt v Jemnici, Slavo jsou pro mě stále přednější a často tam jezdím, hlavně na kuželky. Třeba už sme se ve Slavo potkali a ani o tom nevíme B) Někde na pivu :P Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2010 Tak sem to tu měl v plánu oživit až příští týden kdy se chystám namontovat Jumbo Box ale radost z něj mi v sobotu drobet pokazil nějakej debil co mi na parkovišti vočuchal zadní nárazník, deseticentimetrová škuba Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Září 12, 2010 Sdílet Odesláno Září 12, 2010 ať slouží pane a přeju co nejméně ťukancu viz tvuj obrázek Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2010 (upraveno) Jak už sem tu nakousl tak toho mýho classica přeci jenom postihují nějaký změny. Foto před, při a po :) Ještě to trochu kazí řadící páka, ale taky na ní přijde řada. Po dnešní montáži maximální spokojenost :) A jelikož sem zku**** přílohy tak jsou v dalším postu :) Upraveno Září 14, 2010 uživatelem šulda Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2010 (upraveno) S těch příloh sem mimoň. Vůbec se mi nenačítaj po sobě. Zbytek bude později. Upraveno Září 14, 2010 uživatelem šulda Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2010 Tady je ten zbytek. Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Září 15, 2010 Sdílet Odesláno Září 15, 2010 no hned je to o necem jinem!! Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2010 jj a jak to tak vypadá tak sem se tu na fóru nakazil a postupně ještě něco přidám A ještě mě to začalo bavit tak sem rád že sem nekoupil Eleganc Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 16, 2010 Sdílet Odesláno Září 16, 2010 dobrej zacatek... tak alespon mas o zabavu postarany.. Classic -> Ambiente -> Elegance.... a nakonec z toho budes delat L&K ;) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Září 16, 2010 Sdílet Odesláno Září 16, 2010 Takhle jsem si hrál s Fabií a pak jsem si nakonec koupil Oktu :-) Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2010 (upraveno) Drbanec na nárazníku opraven a po montáži Jumbo Boxu sem si řekl že drobet očisty neuškodí. Do malýho koženýho paketu už mi chybí jen řadící páka (teda mimo volantu, na ten sem si dal koženej potah a byla zábava ho tam přišít ;) ) tak v pátek nebo v pondělí objednám a je zase si čím dělat radost. Otázka je - co dál Určitě se tam toho dá ještě dodělat spoustu. Pro inspiraci dojdu sem na fórum a uvidím co by se mi dál zalíbilo a bylo podle mýho gusta :( Jo a samolepka je jak když tam patří :D mischicka: No myslím že jinam delší dobu nepolezu. Sem skoro spokojen s tím co mám :D Upraveno Září 16, 2010 uživatelem šulda Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Září 16, 2010 Sdílet Odesláno Září 16, 2010 Pokud ses kutil, tak si muzes nalakovat sam kryty zrcatek a listy ;) Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2010 Díky za tip. Kutil jo a prostory s možností na to taky jsou. Jenže zrovna tyhle prvky se mi líbí víc jak jsou než je dát do barvy. Čím víc je auto jednobarevný, tím míň se mi to líbí. Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 Já bych to dal do laku a snížil.... :) Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 Ak niekedy zmeníš názor a budeš to lakovať tak aj klučky.. A ešte by som pridal fólie a nejaké pekné kolesá miesto tých plechov... :) Odkaz ke komentáři
Jardo Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 presne tak, jednoznacne listy a klucky do laku, folie na skla, pekne elektrony ... ale ak sa ti to auti paci v kombinacii s ciernymi listami a kluckami, tak do toho nechod ... v prvom rade maj ty radost pri pohlade na auto :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky