Guest Nokias Odesláno Září 13, 2013 Sdílet Odesláno Září 13, 2013 Cau, prosim te potrebuji radu. Chystam se taky na montaz jumbo boxu. Ke potreba vymeny rucni brzdy, nebo tam sedi ta puvodni? Diky Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2013 (upraveno) Může zůstat původní, někdo ji sundá a zařízne (asi lepší aby tam nic nepřekáželo) ale někdo nechá tak jak je, prej taky pasuje. mischicka>> Když už sem tady, nedávno jsem si na tebe vzpomněl a jelikož sem byl zrovna u auta tak sem si po opravdu dlouhý době sednul na sedadlo spolujezdce a koukám že je otlak od konzole fuč, září jako září Upraveno Září 13, 2013 uživatelem šulda Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 28, 2013 Sdílet Odesláno Září 28, 2013 Nokias: Zrovna dnes jsem si jumbobox domontoval a je to, jak píše šulda - nic se měnit nemusí, jen je dobré vyměnit potah ručky (nebo v horším případě oříznout, jak je uvedeno výše, no to je docela prasárna) ;) Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Listopad 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 (upraveno) Včera večer sem jel na zápas kuželek a trefila mě srna. Viděl sem jí až při veleskoku Velká rána do pravejch zadních dveří. Z auta jsme vystupovali s tím že budou dveře po takový ráně promáčklý. Při baterce a slušně zalískaným autě nebylo nic vidět, dneska sem na to koukl a naštestí nic hroznýho Upraveno Listopad 17, 2013 uživatelem šulda Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 To jsi měl štěstí, lehce se to vyklepne a je to zase jako nové Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Listopad 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 Je tam bohužel i prasklej lak. Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 Tak to si ju veľmi dobre trafil,respektíve ona teba :D . Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Listopad 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 No, nejvetší újma byla že si ta sviňa chlupatá (samozřejmě že zdrhla) ušpinila kožich o moje zalískaný dveře od bláta který nanosili soudruzi z JZD na tamější komunikace který uklidí známým způsobem = umístěním značky - Nebezpečí smyku Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Listopad 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2013 (upraveno) Jelikož v sekci Elektrika není specifické téma kolem autobaterií tak si popláču aspoň tady Je tomu 3 roky a 4 měsíce co sem koupil novou baterii původem od našeho jižního souseda, Baner Power Bull. Tenkrát sem si říkal když dá 5 let budu spokojenej, to co vydržela se mi zdá málo. Auto prokleplý a jak dobíjení tak klidovej odběr OK. Baterka neudrží proud po nabití ani mimo auto. Koupil sem teda novou, tentokrát sem sáhl po Japoncovi Yuasa, snad těch 5 let dá, jinak bude harakiri Upraveno Listopad 21, 2013 uživatelem šulda Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Listopad 21, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2013 me origo baterka vydrzela 8let,ted jsem koupil novou Vartu a uvidim kolik da,ale zatim spokojeny ;-) Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Prosinec 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2013 8 let je na dnešní dobu hodně ale zase baterka z výroby prý vydrží déle páč je na autě vše nové. Odkaz ke komentáři
Guest pmlynar Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Ahoj, poprosil bych o radu ohledně výměny středového tunelu za Jumbo box s loketní opěrkou. Stačí koupit pouze např. toto http://auto.bazos.cz/inzerat/32618426/Skoda-Octavia-II-loketni-operka.php, nebo je k výměně potřeba ještě něco jiného (šrouby, ruční brzda nebo její úprava,...)??? Předem díky za radu Jinak moc pěkně si to auto ladíš:) Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Únor 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 S laděním sem už bohužel skončil, přišli důležitější věci v životě ;) Na tu loketku je tu návod, koukni na to ;) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=21293 Odkaz ke komentáři
Guest pmlynar Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Super návod, díky moc!!! Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Únor 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 Tak koukám že už sem tu dlouho nebyl, taky se nic neděje Jen klasika, např. dneska výměna zadních tlumičů ale vypadá to že asi dojde na dobu ledkovou :) Zatím čekám na ledky do kufru a když to bude k něčemu tak zřejmě dojde i komplet na stropní osvětlení. Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 Pekne ty..u me taky slo auto stranou..ted ho tunim tak ze dostal hagusy a jeste tazne :D ledky v kufru mam a je to mnohem lepsi aspon tam je konecne vecer videt ;) Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 když to bude k něčemu Ak si objednal tie....tak ano, bude to k niecomu :) Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Únor 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 princes>> Právě, když jedu večer na zápas a hodíme si čtyři lidi věci do kufru tak kolikrát pořádně nevidíme kdo co bere Kyselinka>> Jasně že sem objednal ty cos mi doporučil ;) Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 Tak ledky v kufru Objednal sem tedy i do vnitřního osvětlení + do čtecích lampiček. Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2015 Takže interiér mám za sebou a na konec LEDkování sem se po nedávné příhodě ještě rozhodl zkusit LED do couvaček :) Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 27, 2015 Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 A uz si sa teda rozhodol ake tam das? :) Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 Už sem objednal na zkoušku kompromis :) Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 27, 2015 Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 Ake su to? Inak hlavne ta cocka na vrchu urobi vela :) Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 (upraveno) Mělo by to být něco mezi tím co sem chtěl a cos mi navrhoval a nebo víc :) Každopádně budu porovnávat i se slabšíma. http://www.aliexpress.com/item/2pcs-New-Arrival-Super-Bright-Canbus-No-OBC-error-CREE-R5-18-smd-5630-LED-AUTO/32266931774.html Upraveno Březen 27, 2015 uživatelem šulda Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Duben 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2015 Tak už mám zaLEDkováno Stropní + čtecí lampičky, kufr a couvačky. Můžu jen doporučit, ale s rozumem ať do nebolí do očí ;) Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2015 (upraveno) Takhle nějak to dopadne když tě oslní auto v protisměru a ty tu srnu uvidíš až ve chvíli kdy si nestihneš ani prdnout Takže mrda v cca 60-70km/h, až zastavíš tak oranžová vesta, cigáro, z auta naštěstí zatím nic neteče, najdeš značku, hodíš ji do kufru, poklidíš bordel z masky a v klidu jedeš domů s myšlenkami na to, jak jsou na sebe lidi hodní, posvítí ti dálkovejma abys "lépe" viděl na cestu Ta mrcha chlupatá tam stála páč v tu chvíli taky hovno viděla, aspoň vím co viděla těsně před smrtí Upraveno Září 30, 2015 uživatelem šulda Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 30, 2015 Sdílet Odesláno Září 30, 2015 Ajeje to nepotesi :( Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2015 Jelikož mám za sebou vcelku drsný rány od života tak je tohle sice nepříjemný ale ve finále to bude jen o penězích do mínusu. Na špatným hledám vždy to dobrý, objednal jsem světla s čočkou který plánuji už dávno a nějak sem se k tomu nemohl rozhoupat, pravý je na tom totiž stejně jako ta srna Maska doznala stavu jako když rozstřelil Arny zlého Terminátora zmrazeného tekutým dusíkem, koupím buď rovnou černou nebo si zase zařádím a přeprogramuju chromovanou na černou Ta stará už byla stejně domlácená od kamínků. Haupna vpravo ohnutá, výztuha si čuchnula ke kondenzátoru klimi (ten snad bude OK), deska základní pod pravým světlem KO, víc sem toho zatím nestudoval, radši sem si uvařil Grog Taky bych asi mohl při tý situaci najít reakci trhnutí volantem vlevo (srážka s lampářem) nebo vpravo (na 99% kotrmelec ze stráňky nebo trefená jabloň), takže u mně "vcelku" dobrý. Jediný co mně sere je, že nemůžu dát dvě dávky blbům co si neuvědomují že někoho oslňují, není to totiž jen o srážce se zvěří ;) Věděl o mně sakra dřív než ztlumil. Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 30, 2015 Sdílet Odesláno Září 30, 2015 A kurwa, ale tak je to len plast a plechy no...ale aj tak to zamrzi. Je pravda, ze ked sa neda uhnut, tak jedine poriadne chytit volant a zobrat to rovno. A bagy nestrelili? Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2015 Bagy zůstali na svým místě. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky