Přejít na obsah

Modrá O II Combi 1.9 TDI PD BKC MR06

Doporučené příspěvky

Může zůstat původní, někdo ji sundá a zařízne (asi lepší aby tam nic nepřekáželo) ale někdo nechá tak jak je, prej taky pasuje.

mischicka>> Když už sem tady, nedávno jsem si na tebe vzpomněl a jelikož sem byl zrovna u auta tak sem si po opravdu dlouhý době sednul na sedadlo spolujezdce a koukám že je otlak od konzole fuč, září jako září :lol:

Upraveno uživatelem šulda
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o měsíc později...

Včera večer sem jel na zápas kuželek a trefila mě srna. Viděl sem jí až při veleskoku :lol: Velká rána do pravejch zadních dveří. Z auta jsme vystupovali s tím že budou dveře po takový ráně promáčklý. Při baterce a slušně zalískaným autě nebylo nic vidět, dneska sem na to koukl a naštestí nic hroznýho :wacko:

post-3471-0-80239300-1384693024_thumb.jpg post-3471-0-31929200-1384693038_thumb.jpg post-3471-0-25684500-1384693227_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

No, nejvetší újma byla že si ta sviňa chlupatá (samozřejmě že zdrhla) ušpinila kožich o moje zalískaný dveře od bláta který nanosili soudruzi z JZD na tamější komunikace který uklidí známým způsobem = umístěním značky - Nebezpečí smyku :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Jelikož v sekci Elektrika není specifické téma kolem autobaterií tak si popláču aspoň tady :lol: Je tomu 3 roky a 4 měsíce co sem koupil novou baterii původem od našeho jižního souseda, Baner Power Bull. Tenkrát sem si říkal když dá 5 let budu spokojenej, to co vydržela se mi zdá málo. Auto prokleplý a jak dobíjení tak klidovej odběr OK. Baterka neudrží proud po nabití ani mimo auto. Koupil sem teda novou, tentokrát sem sáhl po Japoncovi Yuasa, snad těch 5 let dá, jinak bude harakiri :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 11 měsíců později...

Tak koukám že už sem tu dlouho nebyl, taky se nic neděje :lol: Jen klasika, např. dneska výměna zadních tlumičů ale vypadá to že asi dojde na dobu ledkovou :) Zatím čekám na ledky do kufru a když to bude k něčemu tak zřejmě dojde i komplet na stropní osvětlení.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 5 měsíců později...

Takhle nějak to dopadne když tě oslní auto v protisměru a ty tu srnu uvidíš až ve chvíli kdy si nestihneš ani prdnout :lol: Takže mrda v cca 60-70km/h, až zastavíš tak oranžová vesta, cigáro, z auta naštěstí zatím nic neteče, najdeš značku, hodíš ji do kufru, poklidíš bordel z masky a v klidu jedeš domů s myšlenkami na to, jak jsou na sebe lidi hodní, posvítí ti dálkovejma abys "lépe" viděl na cestu :wallbash: Ta mrcha chlupatá tam stála páč v tu chvíli taky hovno viděla, aspoň vím co viděla těsně před smrtí :lol:

post-3471-0-28743400-1443592189_thumb.jpg post-3471-0-91902600-1443592216_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jelikož mám za sebou vcelku drsný rány od života tak je tohle sice nepříjemný ale ve finále to bude jen o penězích do mínusu. Na špatným hledám vždy to dobrý, objednal jsem světla s čočkou který plánuji už dávno a nějak sem se k tomu nemohl rozhoupat, pravý je na tom totiž stejně jako ta srna :lol: Maska doznala stavu jako když rozstřelil Arny zlého Terminátora zmrazeného tekutým dusíkem, koupím buď rovnou černou nebo si zase zařádím a přeprogramuju chromovanou na černou :lol: Ta stará už byla stejně domlácená od kamínků. Haupna vpravo ohnutá, výztuha si čuchnula ke kondenzátoru klimi (ten snad bude OK), deska základní pod pravým světlem KO, víc sem toho zatím nestudoval, radši sem si uvařil Grog :lol: Taky bych asi mohl při tý situaci najít reakci trhnutí volantem vlevo (srážka s lampářem) nebo vpravo (na 99% kotrmelec ze stráňky nebo trefená jabloň), takže u mně "vcelku" dobrý. Jediný co mně sere je, že nemůžu dát dvě dávky blbům co si neuvědomují že někoho oslňují, není to totiž jen o srážce se zvěří ;) Věděl o mně sakra dřív než ztlumil.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...