Dakie Odesláno Říjen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 tady mám kompletní seznam dílů, který se měnili: olej + filtr, těsnění olejový vany, těsnění pod hlavu, šrouby na hlavu, hlava komplet repas, písty + ojnice, pístní kroužky, ojniční šály + šrouby, vstříky Powerplus 764, rozvodové kolečky na klice, frézování kliky, šrouby na kliku, sada těsnění na turbo a sání, fridex, převodový olej, spojková lamela přeobložená organikou, přítlačák, spojkový ložisko, brzdová kapalina, servoolej, odvzdušňovací šrouby, trubka odvětrávání kliky, katalyzátor + EGR off stavitelný podvozek TA Technix, horní uložení tlumičů, axiální táhla, čep řízení, čep spodní, zadní silentbloky ramen Audi TT, uložení stabiku, tyčky stabiku, geometrie Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 125-128 by mělo mít.. na brzdu se půjde na jaře - snad :D Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 to by skoro bylo jednodussi napsat co nemelo repas nebo jsi to nevymenil :D Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 To už to bude asík slušně uhánět :D Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 zatím tomu nenakládám, musí se to zajet, než si všechno sedne.. takže točit max. do 2500ot/min musím tak najet aspoň 3tkm, pak se může začít postupně přidávat.. ale to budu mít za měsíc, tak to už uteče :D Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 To nevím jestli bych vydržel. I když u BMW jsem tomu poctivě první 2 tisíce nenakládal Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 A co bude další fáze? Turbo? Čerpadlo? Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 další fáze je turbo, FMIC a soft :D čerpadlo je zatím upravený z AFN :) Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 Dej naky nove fotky, se tesim jak to na konec vypada...:D Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 jasně Peťo ---> FOTKY FOTKY FOTKY !!! Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Říjen 3, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2010 Ten popis by se dal napsat:Kompletní repas motoru a podvozku. :palec:Hod si pod plyn nějakej špalek nebo něco..at tě to neláká na to šlapat. Koukej dát fotky... :D Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 nj, sáfra... fotky.. není čas ;) v sobotu sem dokutil music, musel jsem přehodit na jedný straně kola - v servisu mi dali na každou nápravu jiný gumy :D holt když se nedává pozor.. no a pak sem to opláchnul na wapce, ale fotky už jsem nestihl :o takže se povyšuji na lempla a flákače :D v pátek cesta do Prahy a zpátky, včera cesta do Prahy a zpátky a držel jsem se pořád na 120km/h :( ale asi jednou jsem to musel přišlápnout na 140, ale nebylo to dlouhodobě, tak snad se nic nestane.. jo a sedí to špičkově Ten popis by se dal napsat:Kompletní repas motoru a podvozku. :palec:Hod si pod plyn nějakej špalek nebo něco..at tě to neláká na to šlapat.Koukej dát fotky... :D jj, dalo by se to tak napsat, ale schválně jsem to tak nenapsal, protože by se pak každej ptal, co všechno se tam dělalo :D Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 dneska snad dorazí new kolesa, tak je ještě švihnu na auto a pak konečně udělám nějaký ty fotky ;) Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Říjen 4, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 Petane dělal jsem si prdel... :lool: Určitě je lepší to rozepsat..krásně se to čte.. ;) He..ty budeš dávat letní papuče a já přezul na zimní bačkory...předky už byly z vnitřku formule... Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 tak konečně nějaký fotky.. sorry za kvalitu, ale večer už byla tma a neměl sem stativ Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Vyzerá dobre na týchto papučkách.. a nárazníky ešte stále nemáš?? Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 bohužel stále čekám.. Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Nehci te strasit kamo, ale ja na ty prvni fotce vidim rozdim mezi barvy jak jsou predni dvere a zadni... Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 blbá fotka nic se neboj :D Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 blbá fotka :D nic se neboj :D hu Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 coz ty dvere... ale u narazniku se mi zda, ze to moc nechytli :D :D Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 coz ty dvere... ale u narazniku se mi zda, ze to moc nechytli :D :D ;) všechno bude :lool: Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 no hezký autíčko vylezlo z toho ošklivýho kačátka . Jen ty šmloulí nárazníky by chtěli vyleštit a bude to s nima bomba :D Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 zvažuju, že ty nárazníky nechám přes zimu Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 nech je na furt :D jen ti změníme nick Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 no, sem mohl dát zrovna tu barvu na celý auto, když se ti tak líbí :D v úterý jdeme spasovat nárazníky, takže snad už se jich dočkám v barvě Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 tak to jsem zvědavej pane, to se asi po cestě z práce stavím ti golfíka omrknout Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 pěkně se vyklubal ... doufám že ten hroznej výfuk uřízneš a schováš pod novej nárazník Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 tak to jsem zvědavej pane, to se asi po cestě z práce stavím ti golfíka omrknout jasný, stav se :D ale bydlím jinde, než jsi zvyklej :D pěkně se vyklubal ... doufám že ten hroznej výfuk uřízneš a schováš pod novej nárazník ;) výfuk se mi líbí jen pořeším držák a dám ho vejš, jak má být je svěšenej dolů a proto to vypadá blbě :lool: Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky