Martyp Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 Tak me predseda vedle v tematu o golfu privedl na myslenku zalozit toto tema.. Urcite nekdo z vas ma rad zimu a s ni spojeny sporty, ne jen leto... Takze se nestysdte pochlubit, kam,jak casto,kdy, jak a na cem jezdite,kde se vam libilo, co doporucujete, zkusenosti, atd... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 tak ja lyze, jak je moznost tak jedu hned, jak na den u nas tak pravidelne na tyden nekam do Alp, hodne Italie, Rakousku, Svycarsko :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Volovec Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 jojo, taky tak - ale radsi nekam do terenu nez na vymydlenou sjezdovku. Bezky taky parada - jen skoda ze posledni zimy na Vysocine za moc nestaly. Doufam ze letosni zimu bude uz mala na lyzich trochu schopnejsi - v lednu ji budou 4 roky, tak uz snad bude schopna neco pojezdit -prvne mela lyze na nohach ve dvou letech. A tu jeden rok starou dceru budu mit zase na zadech - uz se tesim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 Heh, já na tom letos ani nestál :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 když je čas tak jedu rád, letos jsem byl asi čtyrkrát, víckrát jsem to nestihl a vždycky jenom na jeden den někam tady v čechách, rád bych do alp, ale zatím nebyla správná konstalace planet aby to dopadlo :-P .. letos jsem byl v Herlikovicích a ještě někde, už ani nevim kde to bylo, ale bylo to tam mírný :) ale tam sme jeli spíš kvuli prckovi osmi letýmu , ten by velký kopce asi nedal ještě, sice to umí, ale at si radši nabije tlamu v menší rychlosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 jo a ještě dodám že lyžuju, móda snowboadu se mi vyhla a běžky, od povinného lyžařského kurzu na střední škole jsem na nich nestál a nikdy v životě už nechci, po tom co jsem si na nich několikrát solidně rozbil tlamu a málem si vypíchnul špičkou oko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 (upraveno) Já se snažím jezdit jak jen to jde,ale bohužel letos se dosti nedařilo. Uvidíme co příští zimu. Jinak jsem asi blázen,ale miluju zimu a sníh... Upraveno Červenec 2, 2009 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Tak já pravej opak, zimu ee a na zimní sporty taky moc nejsem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 jako malej pinda jsem zavodne lyzova, a zustalo me to..snowboard se me tez vyhnul a ani po tom jako zot zakomplexovany lizar netouzim... jezdime s klukam po CR kdysi jsme jezdivali na tyden an hory ted tak max na jeden den... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Ja mam tezkou zavislost na carvingu a Francii, takze kdyz to jde, kdykoliv Takze dopoledni siroka upravena sjezdovka, kde to jde hooooooooooooodne rychle, idealni stav Na snowboardu jsem v zivote nestal, vuuuubec me to nelaka, mit svazany nohy a jezdit bokem, na tom ma zavislost segra :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Hlavně je snowboard a snowboard. To na čem jezdí 99,9% lidí tady u nás nemá na sjezdovce co dělat. Taky mě freestyle nebere. Ale sjezdový prkno je něco úplně jiného. Mám daleko blíže k lyžování,ale na těch lyžích mě to nějak nechtělo moc poslouchat... Tak jsme si vybral sjezďáka, kterej má k lyžování celem blízko. Ani se bokem správně nejezdí ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Jj, tak to je uplne neco jinyho, to je fofr pane Sofr, ale takovejch je opravdu videt minimum 0 Citovat Odkaz ke komentáři
abado Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Ja s horama tak akorat "zacinam" byl sem ted posledni 2 zimi na slovensku na spalene doline a pro me to stacilo.. jezdim na SNB .. lyze bych vuubec nedal..a ted v zime asi pojedu do Rakouska ci tak neco... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tesna Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Ja mam tezkou zavislost na carvingu a Francii, takze kdyz to jde, kdykoliv :) Takze dopoledni siroka upravena sjezdovka, kde to jde hooooooooooooodne rychle, idealni stav :) Na snowboardu jsem v zivote nestal, vuuuubec me to nelaka, mit svazany nohy a jezdit bokem, na tom ma zavislost segra Jsem na tom stejně … A kam jezdíš? Já jezdím s partyjou na „lyžařskou turistiku“ do Francie už roky 2x za sezonu, teď prakticky jen do 3 údolí nebo Espace Killy, protože když jsem je vzal do Serre Che se zanedbatelnými 250km sjezdovek, tam mi už třetí den remcali, že „tady už jsme jednou jeli“. Letošní zimu je ale chcu zlomit na Avoriaz. Zde fotka z letošního MS … Bode osobně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cary_mary_fuck Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Ja uz par let SNB 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 ja jedine prkno, mam doma 3 nejradsi mam svyho race burton factory prime delka 188cm lyze mi nesmi na oci a co se tyka lokalit tak jedine za hranice...v cechach je to posledni roky na prd a za stejny ceny jako v rakousich 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 Tak u me vedou lyze a cca uz 5 let lyzuju ve Svycarsku. U nas uz jsem hodne dlouho na horach nebyl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červenec 24, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 A kam jezdíš? Já jezdím s partyjou na „lyžařskou turistiku“ do Francie už roky 2x za sezonu, teď prakticky jen do 3 údolí nebo Espace Killy, protože když jsem je vzal do Serre Che se zanedbatelnými 250km sjezdovek, tam mi už třetí den remcali, že „tady už jsme jednou jeli“. Letošní zimu je ale chcu zlomit na Avoriaz. Zde fotka z letošního MS … Bode osobně Pekna momentka :) Jinak jezdime jak kdy, ale nejvickrat jsem byl taky v Espace Killy v Tignes, parkrat Les Arcs, 3 udoli tusim 3x, La Plagne 2x (tam letos), ... ale neznam treba Risoul nebo Avoriaz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Májinka Odesláno Září 5, 2009 Sdílet Odesláno Září 5, 2009 Já se snažím jezdit jak jen to jde,ale bohužel letos se dosti nedařilo. Uvidíme co příští zimu. Jinak jsem asi blázen,ale miluju zimu a sníh... Nejsi blázen, zima je nádherná, ovšem pokud je i sníh :( :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 Májinka: ola la lááá.... spřízněná duše. Samozřejěm že musí bejt sníh. Jinak to není ono ;-) Lidičky nejste někdo z brna? Potřeboval bych trochu HELP... Potřeboval bych něco poptat u ZEZULY... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Září 21, 2009 Sdílet Odesláno Září 21, 2009 Nějak to tady umřelo a přitom se to blíží.... jupíí letos Zillertal a Orcieres.... Někdy skončím takhle.... Ale většinou ne... a pro případné kritiky že to je málo v carvu... to jede osoba blízká... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 21, 2009 Sdílet Odesláno Září 21, 2009 No mě hlavně umřely ty boty... takže hory letos asi dosti passé... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 22, 2009 Sdílet Odesláno Září 22, 2009 vcera vecer jsem dostal takovy napad... mam u Kaprunu znamy, ktery maji slusne veliky penzion. Tak me napadlo, ze kdybychom se chteli tady parta domluvit, treba nekdy konec listopadu zacatek prosince, to je jeste predsezona, tak bychom mohli vyrazit parta treba 3-4 auta, jak by bylo libo a jet lyzovat do Kaprunu a Zell am See. O ceny na ubytovani bych se postaral. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 22, 2009 Sdílet Odesláno Září 22, 2009 Houmik. Tak to zní moooc dobře... začínám schánět přezky na přeskáče abych to dal do kupy... Přinejhoršíém bych si půjčil bráchovo boty... Takže já bych byl za... Ale na dlouho bych nejel, pač není moc financ, spíš třeba jen víkend nebo tak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 22, 2009 Sdílet Odesláno Září 22, 2009 no jasny, vidim to treba na 2,5 dne lyzovani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oc Co ii Odesláno Říjen 10, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2009 (upraveno) Zdar lyžaři, sáňkaři, snb. Za mne lyže a sáňky s ratolestí :) začínal jsem na Lištičky - boty jakesi bufi (r. 79), Sulov - boty botas šněrovací (r.82), Beta - boty botas-kabér plastové přezkáče (r. 85), Völkl Gepard - dachstein (r.88), Nordica 100cm s kovovými jádrem (r.02) dobrá, ale těžká lyže, dnes už na třetí zimu Dynastar contact limited premium černé 178cm- boty head 12,5 byl trošku problém pro Lange vlastně i Tecnicu :), chtěl jsem Völkl Racetiger-marker-tecnica, ale dynastary byly dostupnější časově cena na stejno. Jsem velice spokojen s koupí, a doporučuji moc nešetřit peněženky stojí to za to, ale to asi u všeho :) jinak oblékám Hannah-plzeň, ale teď co to vyrábí v Číně tak uvažuju o změně, špatné suché zipy a problémy s patenty... brýle Bolle. A nejaka helma. Pak už jen roló a peněženka a hodně sněhu:) Upraveno Říjen 10, 2009 uživatelem Oc Co ii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Volovec Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 Hannah nebrat - jsou to čínské šmejdy. Jeste porad tu je par ceskych znacek ktere siji u nas a na kvalite je to nastesti poznat - Schwarzkopf, Tilak... A to mas jeste vyhodu mozneho pozarcniho servisu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 Podle Hannah poznas v Alpach Cecha, na 100%, obzvlast ty sileny modely se zadama az pod prdel v modry nebo vysisly cerveny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 ja jsem teda na obleceni prilis nesetril a koupil jsem si hadry Spyder a nemuzu si je vynachvalit, jak za deste ci snehu je to uplne v pohode, i proti vetru to krasne funguje, je v tom proste porad stejne a tak by to melo byt. Jiny znacky bohuzel vyzkouseny nemam ale docela rad bych zkusil i neco jineho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 Tak to jsme na tom stejne, a taky nemuzu rict spatnyho slova, kdyby to nevypadalo blbe, nosim to i po Praze, kdyz je poradna zima, nema to chybu :D Druha sada je... uff, to bych kecal, ted si nevzpomenu, nijak extra znama znacka, to je jeste do horsich podminek, v tom jsem jezdil v -15C a nemit zmrzlou drzku a nohy, bylo by cloveku fajn. Tuhle sezonu asi poridim novy lyzaky, ty totiz pamatujou jeste minuly tisicileti, ale kdyz vyhovujou, ze ano... Jen to nema ty vychyku*davky, co maji boty ted. Teda esli budou prachy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.