luigi5 Odesláno Listopad 30, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 ja jsem si zase letos poridil novy ski a jsem tuze spokojen .-) Pekny! Ja jezdim to same, ale supershape speed, mam radeji velky rychly obluok Jejej ted jsem prisel na to ze musim zase neco najit na bydleni v tirolich, malem jsem na to zapomel :D Jinak letos jsem otcovi poridil ELANy na slalom, budu je muset taky vyskouset, asi budu brat oba paru :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Listopad 30, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 ja jsem mel neco podobnyho co mas ty a mel jsem to asi 5 let a uz me to prestalo bavit, tak jsem vzal tuhle ostrejsi (tvrdsi a rychlesi) verzi a jsou uplne super. Samozrejme jsem si je bral o neco kratsi nez ty puvodni. Jj taky uz ladime tyden dovci, letos bude Svycarsko :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Listopad 30, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 Mam presne tyto http://head.at/ski/products/skis/racing-high-speed/isupershape-speed/4387/?region=eu mylsim ze tvrdsi uz jsou pak jenom racing worldcupy, a to jsem nechtel zase nelitam 120 :D Ale tady u nas mne uz SKIPOLIZEI vyblejskla s skoro 65 km/h a to jsem jel skoro normal zadny maso, a vubec mi to nepripadlo, pred tim jsem mel SX Atomic a ty uz plavaly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Listopad 30, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 jj ja mam jeste ty o tridu vyssi co vychazi z tech worldcupu. Zatim jsou to nej lyze co jsem mel. Ty co mas ty budou taky super, ale jak rikam, uz je to vetsi univerzal to je presne co jsem mel ted 5 let a uz me to omrzelo, ale jezdi se na takovych lyzich uplne uzasne. Jen je to proti temto vetsi odpocinek :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Listopad 30, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 no to mi povidej, ono to mas ve vsem skok, ja na SXkach jezdil jak v pokojcku Jinak chvalim tvuj vyber, chce to odvahu na tyto supertvrde late, ale zase je jezdiz SL, takze jsou lepsi nez ty sjezdovky na vladani a pri nouzovych akcich 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Listopad 30, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 je to presne jak pises, je velmi velky rozdil v ovladani a nouzovych situacich. ja si jeste letos chci koupit worldcupovy hole Leki a jsem s vybavou na par let plne spokojen :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Listopad 30, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 Jojo, Leki je bezkonkurencne supr, mam je taky, mam ty rovny, protoze ty sjezdarsky...no vypadaji trochu jak klacky ze stromu a na kazdodeni pouzivani nejsou, ale ty asi stejne beres ty s tou kaplickou na ruce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Prosinec 3, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2012 nene bez ni, chci jen ty prohnuty. Jeste jsem je nezkousel a chci je zkusit a za ty penize co se daji ted sehnat je to sranda :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Prosinec 6, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2012 Jaké máte zkušenosti s lyžema K2? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Prosinec 6, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2012 párkrát jsem zkoušel slalomky, držely dobře i v zátěži, ale Atomicy jsou lepší ale všechno to jsou subjektivní dojmy, můžeš mít úplně jiný pocity 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Prosinec 6, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2012 Jo to je jasný, ale spíš jsem se ptal kvůli mamce, chtěl by si koupit právě K2, ale už jsem zjistil co a jak. A poradíte kam jít nakoupit lyže v Praze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Prosinec 7, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2012 s K2 zkusenosti nemam, ale jestli mamka jezdi nejaky rekreacni styl a od lyzi zase az tolik nevyzaduje nejakou totalni funkcnost tak je v podstate jedno co si koupi. Lyze bych rozhodne nekupoval v nejaky hyper a podobnych marketech ale ve specialkach, kde je preci jenom lepsi pristup prodejce atd. Hlavne v hyper se stava, ze uvnitr lyze je uplne neco jinyho, nez by tam melo byt :-) kvalita je nekde jinde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Prosinec 7, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2012 Jo to já vím, že hyper obchody jsou nic moc a že tam jde skoro Béčkový zboží. Mamka jezdí hodně dobře, protože dřív i učila a hold se ještě pořád nebojí to pustit. Prostě 2x - 3x týden alpy a pak skoro každej víkend u Nás. Takže Takže pro ní lyže nějakou hodně kvalitní, jenže já jezdím na prkně už 13 let a nevím, kde jsou speciální prodejny na lyže. Vím jen o Blizzardech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Prosinec 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2012 (upraveno) Ja měl K2 kdysi dávno a spokojenost,ale to už je fakt X let..Každopádně dneska už nebude vesměs nic špatně, všichni výrobci mají podobné technologie,takže když vezmě nějakou "měkčí" slalomku, nebo něco univerzálnějšího, jako jsou RX od Fischeru, bude spokojená... Jinak v PH, kam bych se asi jel podívat na lyže, je Skicentrum Radotín..pak jeste vim, ze bývala prodejna v Lidický na smíchově až skoro u Palackýho mostu, tuším AZ Sport, nebo tak nějak se to jmenovalo a na Letný Princ Sport, pokud už se nepřestěhovali..Paradox je, že tam jezdím dost často ale abych ti řekl, jestli tam pořád na 100% jsou,to ne, nějak po tom nekoukám.. :D :( Upraveno Prosinec 7, 2012 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Prosinec 7, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2012 Nevim pro spousta znamejch vzdy kupuju tady u nas vozim je do CZ, pomer kvalita/cena neporovnatelna co mi vypraveli, a hlavne co jsem jednou koukal v letnanech a jeste nekde ve sportech, tak vetsinou modely min 1-3 rok stary za vyrazne vysi ceny :( ..... Jinak asi bych volil nejaky Fischery takov polo, ty namji sandwich-konstrukci tim padam jsou "relaxnejsi" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Prosinec 14, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 tak zitra prvni hory, tak jsem na to zvedav jak to bude jezdit :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Prosinec 14, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 Já vyrážím v pondělí do Rakouska do Kapplu, tak už se těším.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Prosinec 14, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 ja to zatim vyzkousim u nas :-) na jak dlouho jedete? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Prosinec 14, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 Návrat někdy v sobotu večer (v noci). Ještě v sobotu zajezdíme a podle lidí skončíme a vyrazíme domů... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Prosinec 14, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 tak skoro tyden, to je hezky, ted bude jeste vsude malo lidi, bude to super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Prosinec 14, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 Právě dříve jsme jezdili do IT, vždy přelom únor/březen, ale poslední 4 roky jezdíme raději jen takhle na 5dní před vánocema a paráda bez lidí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Prosinec 14, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 jj mate to neco do sebe :-) jeste chytnout pocasi a je to bomba :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Prosinec 14, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 No to je taky pravda, třeba loni jsme ho fakt nevychytali a museli jsme jezdit na mlhovky :D Ale před loni celou dobu sluníčko a teploty od -15°C do -28°C (to už byl fakt mazec) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Prosinec 14, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 jj to je nevyhoda prosince, proto jezdime az brezen a duben, kdy je vetsi pravdepodobnost dobryho pocasi a ne takovyho mrazu. Tech lidi uz taky neni tolik a pocasi vetsinou vychazi :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 14, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 Tak ono v Rakousku je to 50/50 s počasím, Itálie je na tom úplně jinak a přitom to je jen kousek dál, ale taky dražší všechno .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Prosinec 14, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 jooo Brenner ten do Italie ten hnus nepusti :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 14, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 (upraveno) tady jezdím nejčastěji http://www.kronplatz.com/cz/kronplatz/ a jak píšeš, kousek za Brennerem a sluníčko Upraveno Prosinec 14, 2012 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 14, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 Když jsme ještě v zimě jezdili za lyžema ven, tak jedině Madonna di Campiglio, je to oblast Trentino. I v dubnu super lyžování a vždy to sluníčko.... a samo propojení lanovkama s dalšíma dvouma střediskama (Pinzolo, Folgarida Marileva) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 14, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 (upraveno) jo tam taky super, jen je to dál po dálnici v Itálii ...., Kronplatz je propojen s tímto: http://www.sella-ron.../eng/index.html ale to už je fakt makačka to celé prolyžovat http://www.val-garde...iste-da-sci.asp - viz interaktivní mapa dole Upraveno Prosinec 14, 2012 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 14, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 půl dne jedeš tam a půl dne nazpátek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.