Snake Odesláno Srpen 5, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2010 Otec (do svojej octávky, 1,9TDI 66kW) nalial normálny olej do servoriadenia, potreboval by som vedieť ako to prepláchnúť (tj vypustiť a naliať tam normálny servoolej). Auto štartované nebolo, nepoškodí sa nič? Vďaka za odpovede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 5, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2010 Asi nej by bylo odpojit cerpadlo to je nejniz a cele to vypustit... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Srpen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 kolko sa tam toho vojde? Liter či dva? Pýtam sa preto že koľko mám objednať toho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 7, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 Muj odhad do 1 litru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Srpen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2010 dá sa nejak nastaviť sila posilovača riadenia? ako na fábii? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 14, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2010 Da... ale proc to delat ze jo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Srpen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2010 tak jak na to? :) PS: otec to vtedy vyriešil tak, že zobral auto do servisu, skasli 60€, a mne tu teraz leží litrovka oleja, rozmýšlal som že si teda dám novú náplň. Nejaké inštrukcie ako to čerpadlo vlastne vyzerá a kde ho nájdem, čo treba odpojiť atp? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 14, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2010 Tyto navody a dalsi postupy jsou v DP a jsou k stahnuti jenom pro cleny OC... Stan se clenem OC a budes mit komplet pristup ke vsemu na foru... to nemyslim zle ale je to takt... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Srpen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2010 DPčka mám :) sťahujem si nové tak si to pozriem tam. Nevidím význam v tom byť členom klubu, totiž platiť si v mojom prípade iba za rank OC Člen, to sa mi moc neoplatí (na zrazy to mám daleko, žiadny výhody pre SK členov, v CZ shopoch nakupujem sporadicky, a ak hej, tak OC s nimi nemá dohodnuté žiadne zlavy). Ja viem že si mod, a že sa snažíš ľudí naverbovať na toto, ale proste pre mňa to nemá význam, keď budem chcieť stránku podporiť, podporím ju, ale rozhodne nie štýlom "Chceš to vedieť? Zaplať si!", podobné praktiky webu expertsguide.com. Ale samozrejme nič v zlom, keby si bol v mojej situácii tiež by si sa zachoval podobne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2010 poradí niekto čo s tým posilovačom? ;) nastavenie intenzity a pod.? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 16, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2010 Já myslím, že se to nastavit nedá (u Fábie apod. aut se to dá nastavit, tam je elektrický čerpadlo), kdežto u octy je čerpadlo poháněné motorem, jedině pokud by šlo dát nějaké silnější čerpadlo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 Presne tak, nase servocerpadlo je hydraulicke, pohanane od motora a regulacia je prakticky nemozna (ak neratam batlenie a vymeny). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Září 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2010 ďakujem chlapci :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.