Přejít na obsah

Piráti silnic

Guest Noac

Rychlost  

330 hlasů

1. 1. Dodržujete rychlost na silnicích???

• Pokaždé
      28
    • Nikdy
      28
    • Jak kdy
      277

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

:D :D

pro někoho je pirát ten co jede 55 na 50..... a to já bych nikdy nejel

jsem slušný a respektovaný řidič :D

já označuju za piráty jiné, kteří se chovají tak jak se nelíbí mě...............ikdyž i to označení pirát mě příjde směšné....

pro každého je pirátství něco jiného....

Odkaz ke komentáři

už čumim i na ostatni jeho videa :D

ale borec jezdi dost dobre, jako vetši je pravepodobnost že nejaky vykend ridič na dalnici udela pruser je 10x vetši než ridič toho BMW. Jenom na dalnici delat nužky to je my trošku moc, ve meste ano (tam to mam na denim poradku :D) ale vlitnout mezi kamiony ve 130km/h fakt to chce odvahu a ne zrovna moc mozgu!

Odkaz ke komentáři

jj, prave jsem na to čumnel pred 10 minut, ono to je zpusob osobaku jak potrestat (duvodne nebo bezduvodne) ridiče kamionu, protože osobak skoro zastavy a lehce se rozjede ale kamion/autobus gdyž se takhle zastavy tak zejmena v kopci ma už problem se rozjet, a znamena to celkem stratu (i času i nervu) a takove veci umi pekne nasrat!

Odkaz ke komentáři

Já se tedy přiznám.. Asi každý měsíc mi chodí domů fotka od dopravky o překročení rychlosti.. Autem už moc nelítám, jen v létě a na dálnici mám problém rychlost dodržovat.. Ale na mašině jsem fakt debil... Ještě, že nemám kameru.. Ve 220 kmh vlítnout mezi dva předjíždíjící se kamiony, to jsem už přehnal..

Ale jedno pravidlo dodržuji a to, jezdit takovou rychlostí, abych stačil včas zareagovat a nejezdit nad své možnosti..

Odkaz ke komentáři

Neposlouchali jste vcera v TV toho trotla Humla??? Tomu uz asi kape na karbit ......

Sel na me docela des, chysta na nas policejni stat jak prase! Kamery na mereni prumerne rychlosti po cele D1? Odpovednost ne ridice, ale majitele vozu? Kde to jsme? V USA, kde maji presumci viny??? Teda to jsou experti jak prase, ale co cekat od fízla??? Ale neni se co divit .... http://www.osbid.org/index.php?t=article&a...covat-besip-193

Upraveno uživatelem Kolafa
Odkaz ke komentáři
Já se tedy přiznám.. Asi každý měsíc mi chodí domů fotka od dopravky o překročení rychlosti.. Autem už moc nelítám, jen v létě a na dálnici mám problém rychlost dodržovat.. Ale na mašině jsem fakt debil... Ještě, že nemám kameru.. Ve 220 kmh vlítnout mezi dva předjíždíjící se kamiony, to jsem už přehnal..

Ale jedno pravidlo dodržuji a to, jezdit takovou rychlostí, abych stačil včas zareagovat a nejezdit nad své možnosti..

tak to uz je dobrej odvar ty jo

Odkaz ke komentáři

Aha... Tam mě nějak nešli souvislosti k čemu to pomůže...

S tou spz bych to teď už neriskoval...dřív sem to používal na úsekovky.

To radši řídit v kulke-nikdo ti na to nemůže nic říct a řidiče identifikovat nejde :-D

bez spz si snadný terč pro každou hlídku a při měření samosběrem je to taky k ničemu.

Na radary jsou v dnešní době už jiná řešení...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...