škodik Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 to snížení je dobrý, taky mě doma čekají pružiny se stejným snížením,koukal jsem,že je to akorát :( a stím štítkem je to zajímavý :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 to snížení je dobrý, taky mě doma čekají pružiny se stejným snížením,koukal jsem,že je to akorát :( a stím štítkem je to zajímavý :) jj s těma pružinama jsem spokojen :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 taky budu snižovat o těch 35 ale jak jsem koukal na tu fotku tak si řikám jestli by to nesneslo ještě o kousíček níž teda aspoň v podbězích, pod předním nárazníkem by to asi bylo už moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 taky budu snižovat o těch 35 ale jak jsem koukal na tu fotku tak si řikám jestli by to nesneslo ještě o kousíček níž teda aspoň v podbězích, pod předním nárazníkem by to asi bylo už moc no myslím, že pro předek by bylo optimum 4 :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 Mam taky, ale 1,6 a pridalo to 100 poníku hosi vy ste cvoci :) :D :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 hosi vy ste cvoci :) :D :) ;) proč lepší než lepit na 1,4 VRS :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Srpen 26, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 to je fakt :( :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Září 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2010 dneska měl štítek ,,první úlovek" mladej kluk ve Fabii RS ;) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JJM Odesláno Září 3, 2010 Sdílet Odesláno Září 3, 2010 povidej povidej ;) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 3, 2010 Sdílet Odesláno Září 3, 2010 jasně trochu se rozpovídej, asi hleděl co??? ;) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Září 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2010 jel jsem už pianko na spotřebu, pač na dálnici jsem to měl už jen 10 km... pěkně v koloně, žadnej stres a najednou mě div do prdele nevletí ta fábka chvilku jel za mnou, protože pořad jezdila auta, kličkoval za mnou jak nemocnej osel ;) to mě nasralo, takže za dva power, za tři power....fabka taky začla předjiždět a zase mě dojel, protože byl fakt provoz a němělo to smysl někam spechat, když sem věděl že to naženu an dálnici. Ten chlapík jel asi taky na Hradec, protože na dalnici najel semnou, ale tam už sem tomu šlapl pořadně a když jsem měl na tachu 230 tak zmizel. Nejlepší byla dohra, když sem se s ním potkal na mekáči za Prahou, byl to docela v poho kluk čučel a říkal, že to asi 1,4 nebude :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 4, 2010 Sdílet Odesláno Září 4, 2010 dobrej příběh a ještě líp se to čte ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Září 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2010 tak po dlouhé době nebylo co dělat, tak jsem s kámošem natočil malé video zrychlení , bohužel bylo hodně mokro:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Září 28, 2010 Sdílet Odesláno Září 28, 2010 hezkýý , to si jel po polní ? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Září 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2010 hezkýý , to si jel po polní ? :lool: nn normálně asfaltka, ale kamošoj se klepou ruce :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Září 28, 2010 Sdílet Odesláno Září 28, 2010 aha, takle to je ! :D :lool: jinak super šablona od milotecu ! :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Září 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2010 aha, takle to je ! :D :lool: jinak super šablona od milotecu ! :P dikec nejdřív sem chtěj jen ty rámečky, ale pak sem koupil toto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Září 28, 2010 Sdílet Odesláno Září 28, 2010 chudak auto... musi to byt pozitek pro ten studenej motor... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 28, 2010 Sdílet Odesláno Září 28, 2010 :lool: taky si rikam... jeste nebyla zahrata ani voda, natoz olej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Září 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2010 (upraveno) chudak auto... musi to byt pozitek pro ten studenej motor... nebyl studenej, blbe mě ukazuje ten teploměr :P předtím jsem jel cca 30 km... btw. kde může bejt zakopanej pes, jedu třeba 300 km auto ohřáte a najednou mě ten teploměr takhle na chvilku klesne, pak zase ukazuje v cajku.... :lool: Upraveno Září 28, 2010 uživatelem Dolke 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 28, 2010 Sdílet Odesláno Září 28, 2010 Octa jede jako z praku :lool: a ten teploměr dělá buď špatnej termostat, zůstává otevřenej a nebo čidlo teploty. Mě to dělá to samý a dneska jdu právě měnit ten termostat, tak snad to pomůže :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Září 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2010 Octa jede jako z praku :lool: a ten teploměr dělá buď špatnej termostat, zůstává otevřenej a nebo čidlo teploty. Mě to dělá to samý a dneska jdu právě měnit ten termostat, tak snad to pomůže :P ok, pak dej vědět jestli to pomohlo... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 28, 2010 Sdílet Odesláno Září 28, 2010 Ok, pak dám vědět jestli to pomohlo :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 28, 2010 Sdílet Odesláno Září 28, 2010 Takže termostat vyměněn, auto se nechalo v garáži ohřát na provozní teplotu, pak proběhla 10 km zkušební jízda (v této jízdě bylo zahrnuto i 1,5 km z kopce bez plynu) a ručička se pořád držela na 90°C, takže to bylo asi opravdu termostatem. Zítra pojedu 80 km cestu, tak se uvidí jestli vše funguje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Září 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2010 Takže termostat vyměněn, auto se nechalo v garáži ohřát na provozní teplotu, pak proběhla 10 km zkušební jízda (v této jízdě bylo zahrnuto i 1,5 km z kopce bez plynu) a ručička se pořád držela na 90°C, takže to bylo asi opravdu termostatem. Zítra pojedu 80 km cestu, tak se uvidí jestli vše funguje :D tak to je super :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Červenec 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2011 (upraveno) Tak nadešel čas loučení... Babča na prodej Upraveno Červenec 6, 2011 uživatelem Dolke 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 6, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2011 Proč jde do světa? :) Zatoužil jsi po nějakém novějším autě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Červenec 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2011 Proč jde do světa? :) Zatoužil jsi po nějakém novějším autě? jj asi je čas na změnu, jedu ted na dost dlouho do zahraniči tak lepsi než aby tu stala... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 6, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2011 chápu, tak snad padne do dobrých rukou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.