mole.first Odesláno Srpen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2010 No jo, všichni se schovávaj. Tak, mám nové zprávy okolo raftů. Sinius pojede, Lucky ne. Bohužel nemůže, je nemocen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 co je Luckymu? to je taky jouda.. no, aspoň že ten Ricardo dojede :) mám písnout najmimu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 Tak Ricardo taky nedojede, včera mi psal email. Lucky má v hubě nějakej zánět, takže má antibiotika, bo či co, čivava. Najmimu určo písni, chybí nám dvanáctý. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 to se to pěkně zvrtává :-/ proč Ricardo nemůže? mu zavolám a zjebu ho :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 Z pracovních důvodů. Co se dá dělat... Podle posledních informací máme zabukované dva rafty po šesti lidech. Navrhuju toto osazenstvo, případné námitky sem. RAFT 1: BORCÍÍÍÍ Příšer (totiž Pešír) Billačka Bedlička předseda krtek.první Tequii Friscovna Liška Eliška Funny Fany RAFT 2: TAKY BORCÍÍÍÍ Najmis z hor Dakie taky je Tina z kina Gowster (to se nerýmuje) Gowsterovo +1 (přítule) Chipsa co ho mole nechce v bárce :) Tak co vy na to? Můžeme změnit cokoliv. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 najmis jede :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 Grrrrrrr...... Ti tam přeskočim ani nebudeš vědět jak :) Jinak OK... Už se těším 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 Paráda. :) Příspěvek upraven. Taky se těším, doufám, že nebude moc pršet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 Jinak stále platí registrace do aqauparku Kladno. Jen jedna malá úprava v informaci: termín: 25.září 2010 doprava: po vlastní ose pořádá: Západočeská sekce v čele s Foromenem cena: pro první deset registrovaných členů EDT vstup na 1 hodinu zdarma. Další hodiny zpoplatněny (100 Kč/hod). Ostatní platí normálně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 No doufám že vyjde počásko... :P jinak jsem na ničem nikdy po řece neplul tak nemám páru co na sebe a sebou duležitýho.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 Heh, já taky ne, tak pořád doufám, že nějaká zodpovědná duše řekne co a jak. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 tak hlavně si vem náhradní boty, tričko, kalhoty (kdyby ses namočil - to si dáš do sudu), jinak samozřejmě oblečení podle počasí a sportovního rázu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 A flašku žádnou...? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 a kdo bude řídit zpátky, když se vožerem? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 To by chtělo nějakej "sběrný" povoz.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 mno, to joooo :) ale stálo by to za to :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 Dobrá, tak řeknu pešírovi, aby zavolal na technický služby, že se podél Jizery, v nepravidelných úsecích, bude nacházet šrot. Totiž lidi našrot. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 tak je objednaná A.S.A s velkym kontejnerem, ale rozpočet kvůli tomu vzrostl o 1000 na osobu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 a abych nezapomněl!!!!! bylo mi doporočeno, že na tu část Jizery, kam jedeme jsou helmy úplně zbytečný, takže jí vezmu jen tomu, kdo jí bude chtít!!!! máte do pátku na rozmyšlenou!!! dyštak to Mole rozešli emajlem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 tak hlavně si vem náhradní boty, tričko, kalhoty (kdyby ses namočil - to si dáš do sudu), jinak samozřejmě oblečení podle počasí a sportovního rázu ;) o.k. jen nevím jaký boty..teda pevný mám jen kožený Batovky a ty fakt asi néé Asi vezmu holínky... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 vem si nějaký, aby jsi nepropích titanic. stačej sandály nebo pantofle. já beru propsy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 Voe..tretry fakt nemám... Letní Alpinky postačej.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 já měl jednou pantofle a abych je neztratil, tak jsem je měl omataný izolepou (přez fusekli) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 Krásný to musel být pohled.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 (upraveno) Ty voéééé Najmis...nedělej z toho horor Upraveno Srpen 23, 2010 uživatelem John Chipsa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Pešíre, už máte vymyšlenou trasu a časy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 to musim taky já? asik bych to viděl Malá Skála - Turnov spíš ještě přemýšlim, jak se tam všichni dopravíme. Snad mě napadá: jet vlakem a nějaký nezávislí dobrovolník by dovezl lodě na místo a pak by je opět naložil. nebo 3 auta nechat v MS, dvouma odjezd na předpokládaný konec, jedno tam nechat, druhym přijet z5 a jeli bychom všici, až bychom dojeli na místo, vzalo by se to auto, který se odvezlo, dojelo pro zbylé 2 auta a pak tradá na konečnou a pak dom. LODĚ V LBC VYZVEDÁVÁM A VRACÍM JÁ!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 ??? proč si nepůjčíme lodě z Malé Skály??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 A není to zbytečně komplikovaný? Je nás dvanáct, takže jsou potřeba na jednu cestu tři auta. Jestli správně počítám, tak máš auto ty (bereš rafty), já, Patrik, fany, Dakiem, Najmis a případně Chipsa, ale ten asi přijede na mašině. Takže navrhuju, aby Chipsa dorazil na Malou Skalu, my ostatní se sejdeme v Turnově, kde se rozložíme do tří aut (Pešír+Jana+Elis), (mole.first+Tequii+Patrik+přítelkyně), (Dakie+Tina+Najmis+fany). Těma odjedeme na Skalu. V Turnově nechá auto Najmi, fany a Patrik a ti nás hodí zpět na Skalu, až dorazíme. Co ty na to? A časy - já navrhuju v deset nebo jedenáct, Dakie navrhuje po obědě. Ale nevím, jak dlouho trvá cesta? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 se mnou a s najmisem jako s řidičema nepočítejte - my už budem dávno na kaši a navíc na víkend nemám auto.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.