pešír Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 mole: tak jo, jen bych asi vyjel dopoledne, protože když bude vedro, tak se z toho poserem, jo a k tomu rozmístění, budu mít plný auto jen těma raftama, takže to vymysli jinač Dakie: protože ne! v Lbc maj 12 ti místný a levnější 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 a my budem mít 12místný raft? jestli by nebylo jednodušší si je pučit na Malý Skále, kde je to i s odvozem.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 tak v tom případě uzpůsobíme odjezd vašemu vlaku EDIT: koukám, že odkaz nefunguje. Je to osobní vlak číslo 5405, z Dolánek u Turnova odjíždí v 9,35. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 promiň 6 ti to spočítej kolik za to chtěj a navíc, vždyť je jedno odkud to je, stejně to naberu v pátek cestou z práce a vrátim je v so mezi 19-20 hod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Pešír: takže od vás mám vyškrtnou Elis? Nebo i Janu? No, tak to asi fakt bude nejlepší cesta vlakem na Skalu. A v Turnově nechat auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Až vyřešíte logistiku dopravy a hladiny alkoholu každého zůčastněného řidiče, tak mi napište jen místo a čas kde být... :angry: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 No, ještě bychom mohli dvě auta nechat v Dolánkách... Takže - Turnováci a Doubraváci (Dakie, Tina, Najmis, Fany, Jana a Elis) nasednou v Turnově a v Dolánkách se přidáme já s Léňou a Patrik s přítulí, abychom nemuseli po raftech zase nasedat na vlak. Na Skale se sejdeme všichni s Pešírem a Chipsou. Až dojedeme po vodě do Dolánek, tak Gowster nebo já vezme Pešíra a Chipsu a odveze je na Skalu, druhej vezme Janu a Elsu a odveze je domů a turnováci se dostanou vlakem domů. Případně si počkaj a vezme je ten, kdo se bude vracet prázdnej ze Skaly. Nechcete to nakreslit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 my to z Dolánek dojdem i pěšky, to už není tak daleko.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Prostě mi pak sem nebo do SZ hoď odkaz na mapy.cz kam mám přijet a v kolik... Víc mě nezajímá... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 To je fakt, vy vlastně bydlíte hned za kopcem. Ono jde o to, že do dvou aut se prostě nenarvem. Nebo jo, ale je to o pokutu, a bodů je velmi, ale velmi málo. Tak jsem si to nakreslil a prase aby se v tom vyznalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 na vlak ser. udělal bych to jak si psal prvně, zase tak daleko to do MS není 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Takže v 9.15 (vlak jede v 9.35) TADY Dakie, pojedete s námi z Dolánek? To máte skoro blíž než k nádraží, ne? Tam necháme Gowster a já auto. Howgh. Pešír: to sice není, ale deset lidí do jednoho auta fakt nepoberu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Ok, domluveno... Jedu tam Felicíí... Musím jí holku taky protáhnout, tak to bude super výlet 145km.... Pač jedeme až z Dobříše v sobotu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 mole: tak jak chceš, já tam dovezu rafty (doufám, že to tam narvu ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Cožééé, Felckou na tak dalekou pouť? Tak to aby sis dal pořádnou časovou rezervu. My vyjíždíme z Prahy, ale nehodlám vstávat před půl osmou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Dakie, pojedete s námi z Dolánek? To máte skoro blíž než k nádraží, ne? mno, do Dolánek to je asi jen 3,5 km a k nádraží 800m... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 dakie: tak to máte do Dolánek blíž ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Dakie: vždyť říkám skoro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Dnešní předpověď počasí: Tak doufejme, že si jedna taková ojedinělá bouřka nevybere nás... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Ty voe....mě serete...... To ale nemůžu stihnout... na 1000 tam.... z Orlickejch Říček pojedu cca 0800 ráno ( známe jak to dopadá = vyjedeme kolem 0900 ) pak TU ( rychle do úpice pro auto = to musim ) a pak pojedu takže počítám, že pokud všechno dobře půjde tak cca v 1000 vyjedu z TU a budu tam ( KDE ? ) cca kolem 1100. Leda bych jel na moto do říček, a vyjedu ještě dříve ( jsem totiž bez auta a pojedu s kolegou = duchodce = jízda pomalá ( čti pomalá jízda :-D ) ) ale na moto bych to mohl stihnout rychleji... Napište KAM mám přijet a v kolik ( by se to hodilo, uvidim zda je to realný ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Chipsáči, tě roztrhnu jak hada, jestli nepřijedeš. Optimální bude, dorazíš-li do půl jedenácté, než proběhne nutná instruktáž, a tak Tak vyjedeš dřív, nejsi malé dítě, abys musel spinkat do osmi. I když mi je jasný, že do sedmi budeš kalit. :D A ty můžeš přijet buď na Malou Skalu nebo do Dolánek, to záleží na tom, jak ti to vyhovuje. V Dolánkách (Dolánky u Turnova), je to celkem jednoduchý, tam je kousek od vlakové zastávky parking (mám v příspěvku mapu) a na Malé Skale sám nevím, kde se naloďujeme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 no já bych se nalodil někde u vody až tam dorazim, tak zkouknu terén, ale vyděl bych to kousek před Malou Skálu, ať si sjedem jez 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 26, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 takže časy jsou pevné, nic se měnit už nebude? s vlakem už jsem seznámil i najmise.. a start je kde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 Časy platí, s teréném nás musí seznámit pešír. Doporučoval bych ale, aby se dohodl s Janou, ta už tu trasu alespoň jednou jela. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Srpen 26, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 No asi pojedu do Doláků.... mám to cca 70min cesty....záleží na koho na cestě narazim.... A jestli pojedu autem, či motorkou.... Kdyby se v sobotu něco dělo ( třeby, že bych nestíhal ) tak bych Ti zavolal.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 26, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 doufám, že si pospíšíš, na opozdilce nečekáme :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 Kdyžtak naskočí cestou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 26, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 Aby k nám neskočil i s motorkou... :( Chlapáci doufám že vyjde počásko..odřekl jsem kvuli tomu rally na kterou frčí kámoš.. Daku zítra se domluvíme jestli dorazím..uvidím jak se vyspím po noční..je to záhul po skoro 3 týdnesch dovolený.. ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.