pešír Odesláno Srpen 28, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2010 tak jsme si ty rafty nádherně užili. těm, kteří nakonec nejeli vzkazujem: :lool: supr akce, přišli jste o moc!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2010 Souhlas, byla to paráda a už se těším na příští rok, až vyrazíme na něco většího. Paráda!!!! :) La Chipsita, kdepak máme fotky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 Chipsa ty fotky snad dělá doma v komoře ne...? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Září 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2010 Taky bych řekl Nebo nemůže dostat foťák z toho voděodolnýho cihla-krytu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 Kdyby vzal pytlík od sváči a udělal na něm uzel udělal by líp... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Září 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2010 Tak tady jsou aspoň zatím fotky od Fanyho a logo od Pešíra. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 áááááá vy mě serete :-D .... jasný najmis, už se mě sušej v komoře, už jen naskenovat a hotovo .... no jo no, tak já jdu na ty fotky... Hele a mám je nahrávat zrovna sem na server? Já to jinak dělal tak, že je nahrávám na jinej hosting a sem dávám pak odkaz.. Co je teda lepší? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Září 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2010 Nararuj je někam, já to stáhnu a hodím do klubový galerky a pak sem hodím odkaz. Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 Dobře bejku, dobře dobře... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 tak co bude s tim odkazem? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 už je nahrávám :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 no to je dost! :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 Gowstere, neboj Lhota taky bude :-D Když Tě tu vidím :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 Gowster čte, ale nepíše :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 Nahrávej a nedržkuj... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 (upraveno) Konečně nahráno..... Mám pomalej upload ... tady link RAFTY 28.8 - 2010 Na heslo snad každej příjde :-) Gowster už přišel :lool: :) ;) :lool: :) ;) :D Upraveno Září 1, 2010 uživatelem John Chipsa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 (upraveno) Je tam heslo... Při rozbalování toho raru... :lool: Už sem na to přišel.. :) Upraveno Září 1, 2010 uživatelem Gowster 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 Za chvíli mě napíše sms i Mole :lool: o heslo ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Září 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2010 Já tě roztrhnu... Koukej to heslo vybalit! :lool: Jsem to stáhnul, pak jsem musel stáhnout rarzillu, protože ten krumpl malej nemá nic na rozbalení, pak to zase nešlo, protože jsem neměl heslo, pak jsem si to omylem smazal a teď to stahuju znova grrrrr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 (upraveno) No já se z Tebe poseru :lool: :) ;) ježiš já si snad dám panáka :lool: Heslo je jasný přece ne? Every Day Tuning Upraveno Září 1, 2010 uživatelem John Chipsa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Září 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2010 No, tušil jsem, že to bude něco takového... Napadlo mě ještě "chipsa", "jez", "cesnecka", "dest", "felda", "raftofelda" "raftnafelde".... :lool: Tak ještě sedm minut budu stahovat... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 No vidíš :-) Ježiš 250mb 7 minut? To máš snad ještě modem, ne? :lool: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Září 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2010 Nene, wi-fi a malý notebook. Princip je jednoduchý. Wi-fi vedle v místnosti naloží data na šneka, ten obejde celou zeď, zaklepe na dveře, vleze do pokoje, pak dlouho študuje, jak se vejít do malého notebooku, ale nakonec na to přijde a je tam. Celý proces zabere oněch sedm minut, to je jasný, zeptej se Gowstera, ten ti potvrdí, že to funguje přesně takhle. :);) Možná, že kdybych vyměnil šneka za lasičku... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 (upraveno) ttpjpj = čti tak to potom je přeci jasný :-D Upraveno Září 1, 2010 uživatelem John Chipsa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 (upraveno) ty voe bramboráku!! EVERI??? Upraveno Září 1, 2010 uživatelem pešír 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 :lool: no já chcípám...... klucí s Váma je tady dneska prča 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Září 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2010 To jsou ty tvoje hádanky :lool: Já už na to přišel. Jinak tam ale máš chybu - píše se "Every", ne "Everi". To jako kdybys napsal blbec s tvrdým i. Fotky hodím na net zítra, jdu se z toho stresu vyspat. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 Já vím, je to dobře :-) teď.... Nebo jako Mole.fyrst nebo Jyrka :lool: :) Běž se pěkně vyspat a radši bych si překontroloval před spaním auto ;) Určitě jsi zase celej den pracoval :-D chááá prej stresu... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 ty Mole, tomu nerozumim, tak jaký se teda píše to i/y v blbcoj? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 On už je přetáhlej, ani neví co píše :) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.