Přejít na obsah

EDT

Doporučené příspěvky

Organizačně to bude probíhat podle počtu přihlášených. Strop je osm týmu po čtyřech lidech, tzn. 32 lidí. Víc už by byl problém zapracovat do rozvrhu. V předchozích ročnících se účastnilo 26, resp. 28 lidí, pokud někdo nedorazí, je možnost hrát ve dvou týdnech - do žebříčku se Vám započítává ale v jednom týmu - ta která bude lepší. Až vyhlásím termín, budeme potřebovat vědět, kdo přijede, abychom podle toho objednali čas. Jinak hrají vždy dva týmy na jedné dráze zároveň, odehrát se musí alespoň dvě kola, když stihneme tři, bude to lepší. Budou k dispozici dvě dráhy, na každé deset kuželek a pár koulí :palec: Jídlo, pití si hradí účastníci sami, ve startovném je pronájem drah a pohárky pro vítěze. Vyhlašují se první tři týmy a první tři jednotlivci. Takže už pomalu stavte týmy :)

Odkaz ke komentáři

Bohužel příteli - musel jsem vzít v potaz velké množství proměnných - sílu větru, intenzitu slunečního svitu, sílu jamajských slonů, kolísavý kurz japonského jenu, hrbolatost českých dálnic, letošní výsledky Slavie a hlavně - disproporciálnost elementárních difuzorních částic v ogilovatokorním vehementestu.

Takže je to 20.listopadu a více se dočtete zde: BOWLING!!!

Odkaz ke komentáři

Tak já to teda řeknu za všechny:

15.října, tedy v pátek, tedy příští pátek (ten co bude po tom pátku co bude teď v pátek), no prostě v pátek slaví Tequii (věk se neříká), Bedlickaa (věk se neříká), Pešír (ještě mládě) a moje maličkost (já jsem s věkem spokojen) narozeniny. Takže jste všichni na tu naši oslavu 4x4 (quattro) zváni - přijďte si přiťuknout do BB Turnov! Máme rezervovaný bowling (20.00-22.00, ten je na nás). Takže se na Vás těšíme!

Odkaz ke komentáři

Volejte sláva a pět dní se radujte! Nebo radši jen tři.

ČLENSKÉ KARTY, edice 2010, jsou k vyzvednutí u mé maličkosti! A to buď na oslavě Quattro narozenin v BB (15.10.), nebo na III.bowlingovém turnaji v BB (20.11.), nebo kdykoliv jinde po dohodě. Poštou neposílám, bylo by to nesmyslně drahé. A že jste to vy, přidávám náhled. :smich:

post-437-1286808778_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

tešil jsem se že dorazim. Bohužel dnes jsem si dal souboj moto vs obrubník a ten vyhral a dal mě nabudku. Hlavně to odneslo pravý rameno a troch i levy a záda. Pač jsem se tam pěkně otočil :-( Možná mám zlomený pravy rameno ( něco kolem kloubu ) sice RTG a CT nic nenašlo, ale TU nemocnici moc nevěřím, pač vím, čeho jsou schopný. Když jsem vztával, tak tam křuplo. Uvidíme v pátek. Pokud vše bude OK a budu silniceschopný v pátek dorazim.

Jinak moto je v pořádku, jen trochu dřená, ani plexi neprasklo. Položil jsem jí prostě s láskou :lool:

Jinak nebejt v plný polní tak nevim. Pač jsem kolenem dopadl přímo na roh obrubníku a z nohy bych měl obíračku.... Ale nebojte Chipsa tu bude dlouho, protože by byla jinak nuda. Ha háááá

Upraveno uživatelem John Chipsa
Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...