Jarys Odesláno Srpen 12, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 Ahoj chlapi,tak jsem tady s další prosbou o radu a pomoc. Dneska jsem zjistil,když jsem přijel domů - už na parkovišti,že při 2000 otáčkách se mi roztřepe motor,takové vibrace. Vím,že od auta,které má najeté 155OOO nemůžu čekat nějaký úplně plynulý chod, ale toto mi připadá nějaké divné. Můžete mi někdo říct,co to a čím to může být? Pod 2000 a nad 2000 v pohodě. Snad už se to tady neprobíralo, jestli ano, tak se omlouvám,ale nikde jsem nic k tomuto nenašel. Čidlo teploty vody na to asi nemá vliv? Mám vyměněné kabely,svíčky i vzduchový filtr. Jen mi nepište, že to může být setrvačník :P je to drahé jak čert ;) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Srpen 12, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 čidlo teploty, spojka..... setrvačník ;) nebo silentblok motoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarys Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 Fakt si myslíš HanyZ, že by to mohlo být to čidlo tepoloty? U toho asi začnu,už jsi se s tím někdy setkal? Jinak spojka mi zabírá už hodně vysoko ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Srpen 12, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 mě se třepe celý motor a předek auta při studeném startu a rozjezdu, v pondělí jdu měnit spojku, nahoře mi zabírá už 30 tisíc km a teď nemám problém se rozjet na 2ku - má to za sebou údajně přítlačák ... takže by to mohlo být tím... ;) co se týče čidla teploty - to mi dělalo neplechu taky při třepání motoru, po výměně se to zlepšilo, ale spojka jde taky... ono to čidlo dělá docela hodně věcí, je to malá součástka ale pro motor dost zásadní... P.S.: ono začít čidlem je asi nejlepší, je to nejlevnější součástka :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarys Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 Moc tomu nerozumím Napsal jsi " v pondělí jdu měnit spojku, nahoře mi zabírá už 30 tisíc km" a teď nemám problém se rozjet na 2ku - má to za sebou údajně přítlačák ... Tak už ji máš vyměněnou? A předtím jsi na ni najezdil 30 000km když zabírala nahoře? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sordo99 Odesláno Srpen 12, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 A co snímač klepání motoru, nemohlo by to na to mít vliv? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarys Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 Tak to slyším poprvé o něčem takovém ;) . Máš s tím nějaké zkušenosti, Ty už jsi to měnil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Srpen 12, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 no , na spojku v tomto stavu jsem najezdil už 30 tisíc... je to horší a horší. nejdříve se třepání motoru neobjevovalo, potom když byl motor studený, a teď se třepe i při teplém motoru. Takže u mě to je přítlačák. Navíc se rozjedu z místa na 2 ku - což je špatně, musí to chcípnout, jinak klouže spojka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Srpen 12, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 ale prd, známy má nové auto (Octa 2.0 TDI), a bez problémov sa rozbehne na dvojke, a to má nové auto, tak mi nehovor že preklzuje :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 TDi motor to pobere, ale spojka trpí. Ale u mé 55 kW ten motor není tak silný, aby to se rozjel, měl by chcípnout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuKKaS Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 S troskou plynu to predsa len ide ... spojka trpi riadne ale ide to niektorí umelci to dokazu aj na trojke :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 skôr by som povedal že dostáva nahubu skôr zotrvák než spojka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 no není to vůbec pro auto dobrý :) každopádně já jdu na výměnu , auto se třepe při záběru spojky na 1ku, takže jasný přítlačák zřejmě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sordo99 Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 Tak to slyším poprvé o něčem takovém :) . Máš s tím nějaké zkušenosti, Ty už jsi to měnil? Ještě bych dodal abys to vzal na dignostiku a mrknul na chyby, před tim bych nic neměnil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.