Přejít na obsah

Chod motoru

Jarys

Doporučené příspěvky

Ahoj chlapi,tak jsem tady s další prosbou o radu a pomoc. Dneska jsem zjistil,když jsem přijel domů - už na parkovišti,že při 2000 otáčkách se mi roztřepe motor,takové vibrace. Vím,že od auta,které má najeté 155OOO nemůžu čekat nějaký úplně plynulý chod, ale toto mi připadá nějaké divné. Můžete mi někdo říct,co to a čím to může být? Pod 2000 a nad 2000 v pohodě. Snad už se to tady neprobíralo, jestli ano, tak se omlouvám,ale nikde jsem nic k tomuto nenašel. Čidlo teploty vody na to asi nemá vliv? Mám vyměněné kabely,svíčky i vzduchový filtr. Jen mi nepište, že to může být setrvačník :P je to drahé jak čert ;) .

Odkaz ke komentáři

mě se třepe celý motor a předek auta při studeném startu a rozjezdu, v pondělí jdu měnit spojku, nahoře mi zabírá už 30 tisíc km a teď nemám problém se rozjet na 2ku - má to za sebou údajně přítlačák ... takže by to mohlo být tím... ;)

co se týče čidla teploty - to mi dělalo neplechu taky při třepání motoru, po výměně se to zlepšilo, ale spojka jde taky...

ono to čidlo dělá docela hodně věcí, je to malá součástka ale pro motor dost zásadní...

P.S.: ono začít čidlem je asi nejlepší, je to nejlevnější součástka :P

Odkaz ke komentáři

Moc tomu nerozumím Napsal jsi " v pondělí jdu měnit spojku, nahoře mi zabírá už 30 tisíc km" a teď nemám problém se rozjet na 2ku - má to za sebou údajně přítlačák ... Tak už ji máš vyměněnou? A předtím jsi na ni najezdil 30 000km když zabírala nahoře? ;)

Odkaz ke komentáři

no , na spojku v tomto stavu jsem najezdil už 30 tisíc... je to horší a horší. nejdříve se třepání motoru neobjevovalo, potom když byl motor studený, a teď se třepe i při teplém motoru. Takže u mě to je přítlačák. Navíc se rozjedu z místa na 2 ku - což je špatně, musí to chcípnout, jinak klouže spojka.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...