škodik Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2010 (upraveno) tak jsem vyměnil ,,silikonové" hadičky za SILIKONOVÉ a dávám sem foto pro srovnání aby někdo nenaletěl jako já...... a pokračuji dál v krasojízdě.... Upraveno Říjen 28, 2010 uživatelem škodik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 28, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2010 Taky mě to čeká... Hadičku máme někde u Jaryska... Holt jsme koupili jako všichni tady na foru to na co je tu největší reklama... Nejvíc mě štve že ty od Bruna mě praskaj.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2010 se nedivím,jak jsem je ted měnl tak byly celý ztuhlý a tvrdý,takže ve spojení se zimou a spol to musí být super No neva,už jsou vyměněny. Taky jsem konečně nalakoval novou masku po lonské srážce se srnou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2010 Tak jsem dneska provedl konečné leštění před zimou a jelikož bylo hezky tak jsem udělal jedny z posleních fotek. Snad ještě stihnu poladit světla jak mám v plánu a to bude z těch krášlicích věcí všechno. Ještěse dodělájí věci na motoru a konec pro letošek Přes zimu to bude chtit poladit kola a nachystat jiné drobnsoti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 Tak jsem včera večer rozdělal světla a vyčistil zevnitř. Byly celý začouzený a zároveň jsem je začernil jak jsem měl v plánu a zapojil konečně dálkáč. Zkrátilo mi to čas čekání na důležitý dílyy motoru. Zvenku se dodělá ještě pár detailů,ale hlavně už jen podvozek a motor...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 teď mi prasklo lanko od ve dveřích....nemnohl jsem otevřít dveře ;) ani zvenku....když se daří tak se daří....hned je plán na zejtra...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Dneska jsem dovezl nový lanko do dveří,raději jsem koupil nový než něco bastlit, cena nebyla tragická --350,- tak snad to už nějak vydrží. Tady mi dodali origo novou váhu vzduchu cena měla být něco přes 3000,- dal mi tam 10% slevu tak to táhlo bylo zadara. Vyměnil a zejtra projedu tak uvidíme už by to mělo fungovat líp než ta od JasteRa která byla mrtvá......do pátku by měly dorazit hydrocvoci tak o víkendu se vymění rozvody komplet s nima :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Ty jedeš pane... ;-) Ale jen tak dál ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Listopad 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 Tak dneska dorazila poslední část sestavy na víkend a to Hydrocvoci a rozvody včetně vodní pumpy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 5, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 Hmmm ty jedeš pane......nebyla by prosím detailní fotečka tech začerněnejch světel????Klidně přes SZ děkuji pane :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Listopad 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 Hmmm ty jedeš pane......nebyla by prosím detailní fotečka tech začerněnejch světel????Klidně přes SZ děkuji pane :lool: Světla ti vyfotím zejtra,jsou to klasický sonary vzatý sprayem, chtěl jsem na ně dát folii,ale bohužel mají blbý tvar. Jinak se snažím co jde sice bych to spíš nazval,že hasím požáry.....jak bylo patrno z grafu, motor není v nejlepší kondici. Nějaké drobnosti mi poladil TDIfun na místě a něco se musí udělat ted,ještě bych chtěl stihnout vyměnit spojku za jednohmotku do konce roku, ale je to masakr...... děkuji všem za kladné ohlasy i těm co koukají na moje vlákno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 5, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 Světla ti vyfotím zejtra,jsou to klasický sonary vzatý sprayem, chtěl jsem na ně dát folii,ale bohužel mají blbý tvar. Jinak se snažím co jde sice bych to spíš nazval,že hasím požáry.....jak bylo patrno z grafu, motor není v nejlepší kondici. Nějaké drobnosti mi poladil TDIfun na místě a něco se musí udělat ted,ještě bych chtěl stihnout vyměnit spojku za jednohmotku do konce roku, ale je to masakr...... děkuji všem za kladné ohlasy i těm co koukají na moje vlákno Tak o spojce mi nemluv,mne to čeká taky a když to budu dělat tak to udělám tak, abych to mohl v budoucnu čipnout. Mám na svojí šedivce čirá světla z L&K a chci je taky trošku ,,zašpinit" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Listopad 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 přední už mám taky,naštěstí jsou skla jen na sponky,tak to šlo dobře a zároveň jsem je aspon vyčistil zevnitř,byly celý černý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 5, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 hmm tak mám práci na dlouhé zimní večery...... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 včera jsem začal a dneska dokončil výměnu rozvorů. Nikdy jsem to předtím nedělal,ale po stažení návodu a prostudovaní dílenské příručky jsem se do toho pustil. Nikam jsem nespěchal abych neudělal zbytečnou chybu. Zároveň jsem měnil i hydrocvoky. O výměnu si už vyloženě říkali. Nevím jak dlouho to bylo v autě tak už bylo načase viz foto. Ještě jsem musel s pomocí VAGu doladit počátek vstřiku aby to opět startovalo jak má, což se stalo,takže ted vše funguje jak má a já mám klidný spaní,že mi nikde nepraskne řemen.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 Pane klobouk dolů,pustit se do rozvodů...na to bych neměl!! Až to pujde a pokud ti to nebude vadit, pošleš mi prosím foto těch světel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 (upraveno) Nic na tom nebylo,jen to chce dělat v klidu a musíš mít vag. Na světla jsem bohužel neměl čas,zejtra vyfotím za světla.To se omlouvám ,včera jsem ti to slíbil.... Upraveno Listopad 7, 2010 uživatelem škodik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 (upraveno) Vag nemám a kliďas taky zrovna nejsem proto ten obdiv! Co se světel týče klídek v pohodě chtěl bych vidět jak to vypadá uvažuji o tom již delší dobu ale...............nebude ti vadit že ti to okouknu a popř. se na to taky vrhnu? Upraveno Listopad 7, 2010 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Listopad 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 mě určitě ne,nemám na to patent a předemnou to měl /má někdo na černý octě,já to odkoukal od něj,takže to není můj nápad..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 8, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 Díkes pane radši se zeptam protože jsou i tací,co se chovají jako když to mají patentováno!! Ještě jednou díkes!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 8, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 Tak jsem včera večer rozdělal světla a vyčistil zevnitř. Byly celý začouzený a zároveň jsem je začernil jak jsem měl v plánu a zapojil konečně dálkáč. Zkrátilo mi to čas čekání na důležitý dílyy motoru. Zvenku se dodělá ještě pár detailů,ale hlavně už jen podvozek a motor...... Skvělá práce na celým autě!!! Jinak ty světla, ja je chtěl taky tak upravííííííít ... podobně! Čím si to lakoval, tím samým co zadní světla? Takovej ten spešl sprej na světla ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Listopad 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 přední světla jsou klasickou černou co jsem měl doma,jen jsem to trochu stáhl 1000 smirkem. Černou jsem vzal tzv. nečinný plochy dokola světla a kolem mlhovky jsem nechal sříbrný to jak vystupuje do tý homolky,zkusím to vyfotit. A jeden postřech ještě zkusím začernit jak jsou skla tak spreyem na vysoký teploty.Stejně budu měnit skla za nový. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Listopad 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 tak jsem udělal fotku těch předních světel,bohužel lepší fotku ted večer neudělám,nějak nestíhám....jak budu měnit skla tak udělám lepší,jen to nebude hned.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Listopad 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2010 Tak mi dneska došel balíček od Jendy T4. Konečně jsem nahradil ten paskvil místo tlakové hadice. Předchozí majitel tam nasadil nějaký bastl složený z nějaký plastový trubky a hadice. A plastový podběh,takže už mi nebudou lítat ty všechny sr***ky na cooler a podběhu.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 11, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2010 JJ plasty po motor jsou lahoda ! Ještě to ale chce proti bordelu natáhnout těsnění tak jak to dělal myslím kdysi MIKL. Jinak ty světla jsou boží! Já včera koupil sprej ČERNOU PRŮHLEDNOU na sklo, a stříkám s ním obvod skel po stranách z venku i zevnitř, určitě by se ti to taky hodilo. Podívej do mého vlákna. BTW. nove světla budou LK nebo FACE ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Listopad 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2010 moje světla jsou obyč předface.... do vlákna kouknu.... ....a když se daří tak se daří,.....ráno divný zvuk z motoru tak tam kouknu a celý zadek motoru úplně zlytej olejem. Ještě musím dojet domů a tam na to kouknu....no mám radost..... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 11, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2010 oooou shit ! :) To může být hodně škaredých věcí ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Listopad 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2010 vypadá to ,že jsem dal špatně gufero na vačku. Takže jsem si zopakoval rozvody. Už to skoro mám. Musím koupit nový šrouby na řemenici čerpadla,ty moje už jsou dost vyžvejkaný a jeden se zlomil,pořád je co dělat..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Listopad 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2010 tak gufero to nebylo,.....když jse nastavoval čerpadlo ta k mi zustala v ruce hlavička šroubu,říkám si zejtra to udělám. Jedu ráno do práce a auto jelo nějak divně i zvuk se změnil. Sice byla tma ,ale kouknu pod kapotu a tam se temně leskl olej ....prvně jsem myslel,že je to gufero na vačce a že jsem ho tam blbě dal,přeci jen rozvody jsem dělal poprvé, ale toho oleje tam byla spousta,nakonec po několikátém rozložení jsem našel díru v bloku. Byla jak je to drážkovaný kolo kliky asi 2cm. Koupil jsem nějaký dvousložkový lepidlo na kovy,přímo na něm píšoí,že je odolný oleji a spojujje kovy a jiné Al slitiny apod. tak jsem to zalepil a už to díky bohu neteče,jen mám ted celej motorák doblitej od oleje. Jak vypadaly zbývající šrouby je vidět na fotce. Příště jedině nový. Podcenil jsem fakt,že se může vytočit. Tak snad to už nikde nepoteče.Výměna rozvodů jako taková není nic tragickýho. ty origo přípravky mají něco do sebe. Do budoucna ten spodek vyměním za nějaký jiný,ale ted to opravdu nejde, chtěl bych měnit spojku.....pokračuji dál v repasi :) Na závěr výměna hydrocvaku opravdu ztišší a zlepší chod motoru a není to nějaká závratná investice... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 Dneska jsem se dokopal k nasazení plastu podběhu kola. Zatím zbytkem plastu bylo bordelu na jednu uhelku. Bohužel takhle auto jezdilo asi dlouho tak i intercooler je celý zabordelený. To už mě moc netrápí jelikož příští rok chci přejít na FMIC. Taky jsem nasadil už zimáky. Při té příležitosti jsem měl tu možnost vyzkoušet si dva druhy kol,myslel jsem,že by ty speedline šly ,ale na autě se mi to nelíbilo a ty druhý moc přesahovaly z kastle a moje barva se nehodí na stavbu DTM :D nakonec tedy zustanou doma ty co mám, jen chci zkusit ještě bílou variantu. Nakonec jsem si vyfotil motor jelikož mám nějaké plány do budoucna ......letos ještě proběhne zastavba budíčků do palubky nad topení. Kvuli finanční náročnosti jsem zvolil levnější variantu ,ale měli i teplotu výfukových plynů,tlak turba teplotu oleje. Jak dojdou dám foto a pak nějaký ze zástatvby. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.